Tak do našeho kluk sám nastupoval, ležel na boku, měl tam spoustu místa a jako lízátko to nevypadá. Stylově podobné zde vychvalovanému Valco (samozřejmě mnohem lepší ;).

Tak do našeho kluk sám nastupoval, ležel na boku, měl tam spoustu místa a jako lízátko to nevypadá. Stylově podobné zde vychvalovanému Valco (samozřejmě mnohem lepší ;).

Karja Ty jo diky. Ja si konecne prestanu zoufat, ze dceri nerostou vlasy. Vzhledem k jejimu postoji ke strihani nehtu by udrzba vlasu byla peklo, to mi vubec nedoslo. Tak super, ze ma jen chmyri, co se vydrbe rucnikem ;-)
Pinot Noir Ten neni spatnej, ja myslela, ze rec je o nejakem takovem typu:

Karja ja s tim nasim sportovnim kocarem (bumbleride trojkolka) byla celkem spokojena a jeste ho zrecykluju. Ale teda vazne uvazuju, ze si necham ten kup, co jsem tu popisovala, do hrbolate prirody a dotahnu Te jeste nejakou akvizici. I kdyz tomu jsem se presne chtela vyhnout![]()
Tvůj je fajn, za lízátko považuju ten od ziginky. A to je ještě umirnena verze ![]()
ziginka Tak pro tebe. Takovej nas domorodec, jen nevim zda z Amazonie ci Gronska. Fakt ma vlasy jak dospela, ta ofina mi dava zabrat, pesinku ji cesu marne uz pulroku. Jo, nerada se foti, kreje se;-)

Karja ta je tedy roztomila!![]()
Karja Vzdyt to mas dobry, krasna je :-)
Zarinya Nekdy se I diva do objektivu, ale vybirala jsem aby haro odpovidalo realite!
Karja tak to je hustý! Tolik vlasů! ![]()
Karja Ty jo, boží vlasáč!
Má vážně krásné vlasy.
711990Tonda je roztomilouš a má fešný obleček ![]()
ziginka Holka je v cajku, to ja musim zapracovat na svem kadernickem umu a taky sehnat ty efilacky:-D. Ted nosim furt ve vlasech sponky aby ji to presvedcilo, ale kouka na me jak na exota a tuka si prstickem po hlave, coz je takovy dvojznacny:-D:-D
Karja Ta je rozkošná!
Měla bys víc přispívat do Mazlíčků ![]()
Dadoo Tak urcite, tady je mas!

Karja Jé, já jsem jako malá měla na hlavě něco dost podobného :o) Je roztomilá ;o)
Je krásná a maličká ještě, vůbec se nedivím, že se tě drží za nohu. A ty vlasy jsou úžasný, velkej potenciál!
dynda Že? Vždyť to je úplný miminko ještě.
Karja teda to je rozkošná holčička. Vlasy jí nepokrytě závidím, má jich nejmíň dvakrát víc než já.
Teď bych tu chtěla vidět fotky všech místních prcků, abych si je mohla připojovat k těm historkám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.