Dadoo tyjo ta vypada jak modelka! Ten pohled!
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka Roztomilá
. Ale taky už veliká! Pořád nějak žiju v tom, že tu všechny máme miminka, některé dvě miminka ![]()

dzizisketa Dadoo Model a modelka! ![]()
Tady je tolik krásných dětí! A ty letošní miminka už jsou pěkně velká taky, to je hrůza, jak to letí.
dynda Ha, máme celkem podobné exempláře! Při letmém pohledu bych myslela, že jsou to ti moji
.
Jé, malá řasa mi hrozně připomíná kluka, se kterým jsem chodila asi před 100 lety.
Koukam same modrooke blondate deti tady!![]()
Ti starší jsou typově dost podobní, to je fakt. Mladší se teprve vybarví, holčička je aktuálně pěkně vykrmená a platinová blondýna, ale vzhledem dost kopíruje bráchu ve stejném věku. Když mu ukazujeme jeho staré fotky, bez váhání hlásí, že to je ségra.
Vnukovi jde na třináct. Závodně plave a když tu byli v neděli na oběd, úplně jsem na něj zůstala koukat. Už mužní. Široká ramena plavce. ![]()
Krásný děti tu máme. Úplně mě to pohladilo po duši ![]()
![]()
dynda Aha, to není v čepici vidět, zdála se mi taky taková tmavší. Viktor má sice taky modré oči, ale tmavé obočí, to Ríša v jeho věku měl úplně neviditelné.
To jeho obočí vám sem musím dát, vždycky mě to rozesměje. Má ho úplně normální, ale když se diví, nakrabatí tak zvláštně čelo, že to vypadá jako jedna dlouhá řada ![]()
rasaNori Na mladší je vidět, co si o tom všem myslí ![]()

Jo, to má Rosťa taky
Pinot Noir Jo no ![]()
Ona má ty oči ještě dost tmavě modré, ale vlasy, řasy, obočí úplně světlé. všichni jsme zvědaví, jestli ztmavne, v obou rodinách jsme špinaví blonďáci. Syn už na to má náběh, ale on nikdy nebyl tak světlý jako dcera.
A unibrow je děsně in!
Pinot Noir teda, tobě to ale děsně sluší!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY