Mně k Rosťovi strašně dobře jde jeho jméno, takovej dobře naloženej chlapík.
Vše o těhotenství a dětech
Koukam same modrooke blondate deti tady!![]()
Vid!
Pinot Noir Ty jsi hrozne podobna segre myho svagra a navrch Risa vypada jak muj synovec Risa, co to je za bordel!
Jojo, to kdybych vedela, jakou spusti rozmazany eskymo lavinu, ale ja to rikam furt, ze dcera bude dominantni a vlivna!
dynda Hele kdyby jmeno nejak korespondovalo s charakterem, klidne ty divci prehodnotim!:-D Co tak muze byt klidny, hodny, v nalade.....
Dobromila!
:-D:-D A jeste bych se zbavila samba, tak to jsou dve mouchy jednou ranou....
Karja Navrhuju Svatavu :)
Vid!
Pinot Noir Ty jsi hrozne podobna segre myho svagra a navrch Risa vypada jak muj synovec Risa, co to je za bordel!
Jojo, to kdybych vedela, jakou spusti rozmazany eskymo lavinu, ale ja to rikam furt, ze dcera bude dominantni a vlivna!
Influendcérka ![]()
Pinot Noir Ze bych na ni zacla vydelavat.....:-D
tolko nadhernych fotiek deti!!! ![]()
DruI To je super fotka ![]()
to je hezký, že jsou tady fotky vašich dětí. Je to milý. I kdyby jen na chvíli. Já bych mohla jedině vn uky, ale to si netroufám.
Karja Co taka Tichomila?![]()
Karja Anděla :-)
Tak Betty šup sem s níma. Když už ty děti máme moc starý, ne? ![]()
Krásný děti máte! A hlavně jak už jsou velké, já si je pořád představuju jako miminka, jak se tu "nedávno" nějak ve větším počtu rodilo.
Tak já vám sem teda na chvilku dám i malýho žluťáska, když už jsem to spískala :)
Ale původně jsem se přišla podělit o nové poznatky ohledně Flopa a Binga ![]()
Zde výborný článek nastiňuje možnost, že ti dospělí nejsou rodiče ani chůvy, ale hračky - imaginární kamarádi představující nějakou autoritu. Tohle vysvětlení se mi moc líbí. Superklidný, vždy vlídný a moudrý Flop je lepší než webináře Nevýchovy, desetkrát kratší a zadarmo ![]()

Aké máte tie deti blonďavé!
DruI cha chá
Pinot Noir
To je výboný s tím obočím!!
dzizisketa Je hrozně podobný jedné mojí kamarádce, asi znám tvoji švagrovou (kecám, ta moje není na mateřské, ale teda...)
Moc krásný děti! Já teď vyrábím album pro polovičního syna k 18.narozeninám, takže jsem přehrabala asi milion fotek a mohla bych váš zahltit. Ale nějakou v podobným věku zkusím najít...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY