711990 Do business s dítětem? To budou cestující určitě nadšení ;)
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori To fakt někoho napadne pouštět ve vlaku bez sluchátek? Jsme teda dosud měli štěstí. Vždy to bylo v klidu, jen dětské povídání, běhání. Já si většinou čtu nebo podřimuji a dítě má ve sluchátkách pohádku.
notna prave ze jo. Do toho to dalsi dite neustale prepina filmy a me uz solidne hrabe...
notna no ja to myslela tak, ze bych vzala cely kupe, prave abych nerusila nikoho jinyho a zaroven nemusela do detskyho:) zatimnale jezdim s kocarkem, tak musim Pendolinem.
edit: prosimvas, business trida se jmenujou v regiojetu kupe pro 4 lidi! a ja bych si to kupe koupila cely pro me, samba a dite! Nejsem uplne smyslu zbavena![]()
711990 to ti neprojde. Oni to sedadlo muzou totiz na dalsi zastavce obsadit.
rasaNori ako to, ak má miestenku?
711990 My sme tak cestovali s miminom na Slovensko, 8 hod. cesta - 2 dospeli, dieta a kociar, do 4- miestneho kupe sme sa tak akurat vosli. A ked sme sa presli po vlaku, videli sme ze sme neboli jedini s tymto napadom.
Ale nedavno mi hovorila kamoska ze uz to v RJ zrusili, vraj sa do business kupe uz nedaju kupit tie detske listky Zadarmo. Nemam tu informaciu overenu, mna sa ti uz netyka, uz cestujeme v tom detskom, pripadne sa na to podivaj az budes planovat :)
mnum zatim sem to zkousela jen naklikat a slo to, ale jeste jsem nekupovala. Na ceste, kterou jezdim bezne, to potreba neni, ale Praha-Ostrava by se fakt hodila:)
711990 Mozno je to blbost, ako pisem vyssie, neoverovala som to. Zase ale dolazem si predstavit ze sa cestujuci stazovali ked polovica business kupe bola vykupena rodinkami s miminami...
rasaNori hele ale tady píšou že 1 dospělý může cestovat max. s 2 dětmi zdarma
https://www.regiojet.cz/ceny-a-jizdenky/tarify-a-slevy-z-jizdneho/#fragment-3
slniecko já si nejsem jistá, jak je to s těmi mistenkami v regiojetu.
Ale české dráhy to mají tak, že si nemůžeš koupit mistenek, resp. Jízdenek s místenkou víc, než je cestujících. Teda zaplatit můžeš cokoliv asi
ale to místo je třeba obsadit asi do 10 minut po odjezdu ze stanice a pak místenka propadá a může tam kdokoliv.
Vím že mě to zaujalo už dřív, když myslím giulietta psala, že si pro sebe se synem kupuje celý kupé, aby jim tam nikdo nelezl.
žluťásek to je zaujímavé, to som doteraz ešte nepočula.
V businessu v RJ zrusili slevy na deti ( i duchodce) kvuli tem babisovym slevam. Normalne jsem tam s detma jezdila, jsou to kupecka a je to oznaceni tridy sluzeb, ne toho, ze tam muzou jenom byznysmani. Je to stejna logika jako to, ze se s detma nesmi do prvni tridy v Pendolinu.
Pro pracujici nebo spici cestujici existuji tiche kupe ve vsech tridach.
my sme (v RJ) kupili 3 listky za plnu cenu a jeden pre dieta sme mali zadarmo. Tym sme mali kupe pre seba. Kamaratka tymto cestovala s manzelom a 2 detmi, zaplatili len 2 listky a dalsie 2 pre deti mali zadarmo.
continuity Vrtá mi to tady hlavou. Co potom v letadle, tam s dětmi do b.c. taky nesmíme?![]()
Sweet Potato ted jsem se vazne lekla, ze deti nesmi v letadle do byznisu ![]()
Cas jit domu.
Akurat jsem jim dopisovala ukoly adventniho kalendare.
continuity To maj teda moc peknej adventni kalendra, s ukolama misto cokoladama!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY