Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 18:01

letfenixa

Myslela jsem teda, že je to sporťák a vzadu jsou výfuky

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 18:31

Pinot Noir hadica a rebrík

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 19:01

Karja DruI

Pinot Noir Díky.

Ten nočník mě zas tak netrápí, taky se mi u staršího osvědčilo nechat to na něm, ale občas to vypadá že už už to bude a pak nic, to je trochu zklamání, no

Ale to mluvení by občas bodlo, kolikrát něco chce a já nechápu co, ona se pak začne vztekat a já napůl naštvaně a napůl zoufale na ní ječím "tak co sakra chceš, tak se nauč mluvit sakra!"

Offline rasaNori
8888 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 19:26

Hele ty bachovky na nervy ma to smysl nebo je to kosočtvercovina? 

Offline barbucha blogger
36184 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 19:38
Reakce na A666:

Mutziputzi 

Jestli tě to zajímá, mám neteře i synovce od malička vychovávané víceméně ve třech jazycích...

Jo, ty děti si pak vyberou jeden jazyk (jak píšeš, ten nejfrekventovanější, což je logický). A pak to skončí jako u zřítelnice - když se sešlo víc rodinnejch příslušníků, byl to hotovej Babylon čtyř jazyků (a mohlo by se i pět ), kterejm sice rozuměla a i by mluvit mohla... ale jednoho krásnýho dne povstala a přísně nakázala celý famílii, že, cituji: odteď tady budou všichni mluvit jako lidi! 

Samozřejmě vybrala ten v místě nejvíc používanej ( Mutziputzi pak se můžeš s malým géniem snažit jak chceš ).

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 19:46

rasaNori mne aj malemu to pomaha, mame krizovky

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 20:00

Karja ta osoba sa mi teraz po 6 rokoch ignoracie ozvala akoby sa nic nestalo. nieco sa vo mne strasne vzburilo a ostala som z toho akurat poriadne nasrana.

Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 20:22

Ignis Tak to já na dceru občas zoufale křičím taky :) Sice relativně mluví, ale občas vydává protichůdné příkazy a pak si má z toho člověk vybrat :)

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 20:32

rasaNori To nevim, ale ted si objednavam pro sebe krizovky a pro samba unavu ci spanek do.foroty:-D nevim, jestli to neni spis pro zensky, ale kdyz jsem nasla specialne pro muze, tak tam bylo neco ve smyslu sebevedomi, muzna sila, sebeduvera, v podstate vsechno co je treba spis potlacit! Ale recenze to ma super, podle me je to dobry. Ale kamaradce to moc nepomohlo, ale rikala, ze byla asi malo v krizi;-)

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 20:35

Ignis Jo, hele to mela neter taky v podstate z vecnyho ,,eeee,, a revu ze ji nikdo nerozumi presla snad behem tri tydnu na ,,davam kule,, pri hrani karet. Ja jsem z toho uplne vydrena vzdycky, kdyz neco rika, jak clovek neni zvyklej. Rozmluvila se poradne az ve trech letech no...

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 20:37

eless Hele me se takhle taky ozvala ,,kamaradka,, a fakt me nasrala, uplne jsem byla znechucena s ni komunikovat,ale ona na me kaslala uz kdyz jsme se kamaradily a jeste jsem pri ty prilezitosti, co se mi ozvala po letech zjistila, ze si me smazala z FB! Ja myslela, ze ho proste uz nepouziva. Napsala jsem ji par strohejch zdvorilostnich vet a cus.

Offline rasaNori
8888 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 20:55

Karja ted jsem projela ten seznam, a potrrbovala bych 2 lahvicky akorat, krizovku asi ani ne. Ty vado trochu mi to pripomina lektvary Babi Zlopocasne, aneb vira tva te uzdravila... No nevim. 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 21:42

rasaNori No ono lepsi si o tom mozna nic nezjistovat;-). Ale ja bravala homeopatika na nervy a pomohla mi, tohle bude snad obdobne;-)

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 02:06

Mrakoplascelý večer som musela hlásiť, kde horí, a nakoniec tucniak cestou z práce si išiel kúpiť chlieb. Toto je super obdobie, ked už dieťa pracuje s fantáziou a vymýšľa si hry

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 04:47

letfenixa To je fakt legrace!

Prosim vas, ja mam zase dotaz z rad tech debilnich, nesmejte se mi. Ale mam nejakou virozu, celkovou asi, od strevni po nestrevni, ryma, kasel, bolest hlavy, kloubu, prujem. Muzu v tomto stavu pripravovat diteti veci po narozeni? Jakoze tento vikend jsem si zacala prat a zehlit ty hadriky a delat ty dalsi voloviny, ale jako nezaviruju to nejak nebo to umre ty bacily? Nesmejte se mi, uz takhle to neni se mnou zadna hitparada! Odkladat to nemam moc na kdy a jako v posteli stejne zustat moc nemuzu.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 06:20

Karja bych rekla, ze pokud neporodis pozitri, tak ty bacily umrou. Ale tak od toho to zehlis, tak si jen zkus mejt ruce a neprskat na ty mini oblecky:-) 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:05

711990 :-D:-D Sambo mi rekl, ze ta nemoc jsou jasny poslicci. Prosim te, kdybych chtela byt nekdy potreti tehotna, vymluv mi to! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:11

Jsem podlehla hysterii a ve strachu abych nebyla přijata k porodu leda tak na Poliklinice Lípa ve Stodůlkách jsem se v Podolí zaregistrovala dvakrát, jedna Máňa z Kladna má teď vzteka...a nebo mě ostentativně vyřadí za to střečkování a bude!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:14

Karja budem si musiet dobre rozmysliet ako ju poslem do prdele kedze sa za nejaky cas budeme mozno stretavat v praci na rovnakom oddeleni. Bude to pre mna uz len kolegyna s ktorou prehodim povinny small talk a budem si davat sakra pozor aby som jej a hocikomu dalsiemu v praci neprezradila nieco viac zo sukromia nez je potrebne. na tom oddeleni mi ostala len jedna dobra dusa ktora sa tam na mna uz velmi tesi so slovami ze koncecne tam bude znama tvar a hlavne niekto normalny.

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:16

eless No ja myslim, ze kdyz se s ni.nebudes.bavit, tak to bude postacujici a vubec nejlepsi poslani do haje;-)