Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:18

Mutziputzi To se jde odepsat ne? Ale gratuluji, slo to teda bezne jo? Proste s kafem od.trictvrte na.8 jsi porad mackala aktualizovat?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:22

Karja Nejde právě, tam sjedu hned v pondělí, snad to bude bráno jako polehčující. Tak cvakla sem to na dvou noťasech no a ani ne přesně v 8, kdy je start...šla sem si zrovna pro to kafe....že já to tady čtu

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:26

Mutziputzi Byl to stres no!:-D To.je normalni tam se obcas nejake misto uvolni, Mana z Kladna bude mit radost;-). Ja furt nevim, kam pojedu, zjistim si, jestli se nahodou nekde nemaluje a pak zavelim smer, jak se mi bude chtit az pojedeme!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:37

letfenixaano je to super, my hasime vsetko vo byte, utrkame s majakmi, hrame sa na "volantovanie", zbierame imaginárne hriby, maly vari v imaginarnom riade..aj som mu chcela na Jeziska kupit detsky riad ale si vravim naco? Sak jemu to tak pekne ide aj bez neho

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:53

letfenixa syn se ráno probudil, řekl mi, že na přejezdu hoří tramvaj a dodal "stopadesat hasiči, oheň jenom zasyčí. Hasiči mají napsáno one five zero". Dal mi pusu a šel si číst knížku do postýlky

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 08:57

moonlight muze a nemusi, tak v tom pripade bych zasla.. 

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 09:06

Karja nechci te jako strasit, ale ja mela strevni chripku vikend pred porodem....:D takze za me je tu nejpozdejc ve stredu cislo 2!

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 09:12

711990 Ja taky presne tejden pred a sambo teda taky no;-). Prave tento vikend musim aspon ty zakladni veci udelat!

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 09:12

Mutziputzi tak jim jeden termín vrátíš a necháš si rezervovat přednostního fleka na priste

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 09:15

Dadoo To víš, v padesáti! Ni omylem, včešra jsem se viděla v dobře osvětlený kabince a tohle neni nic co bych chtěla opakovat!

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 09:21

Karja simte, dyk neni nic potreba;) at ma proste par pyzam do zacatku a zbytek treba udela nekdo za tebe:D se slitujou

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 09:26

Karja prosimtě lehni si a odpočívej, dokud to jde. Je víkend, tak snad se bez tebe chvilku doma obejdou.

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 10:21

žluťásek Jo, to obejdou,ale uz si fakt potrebuju pripravit po chvilkach ty veci doma, za normalniho tydenniho provozu to moc nestiham a uz je to takovy akorat. 711990 Hele necekam v to, tady je to fakt marny, sambo pomalu nevi ani kde ma svoje kalhoty natoz nejaky veci jinych clenu rodiny, to mu pomalu vysvetluju, kde co mame, ze na telefonu fakt nebudu:-D. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 10:25

Karja já takhle řešila, když mladší donesl nestovice 4 týdny před termínem třetěte. Bylo mi jasný, že pak to ještě chytne starší. Takže jsem mimini oblečení odmítla snést z půdy do toho zaměořeného prostředí a vymýšlela, jestli z porodnice půjdu do hotelu či co

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 10:29

MaeGandal Tak u nas to doufam tak hrozne nebude! My se z toho nejak zmatorime, mala ma nastesti.zatim.jen kasel a asi nejaky zuby nebo bolavou hlavu z toho nachlazeni, pac v noci nemohla vubec spat a hrozne plakala, tak jsme ji po hodinovem trapeni dali panadol a to zabralo. Ja se z toho snad za tri dny taky vzpamatuju, ale kde jsem k tomu prisla nevim, jsem vecne doma.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 10:33

Karja ony ty dětské bacily mají u dospělých horší průběh mi přijde. Takže to můžete mít to  same, akorát ty horší průběh. My jsme teď s manželem taky nemocní, děti ne, tak si manžel pochvaluje, že to mohlo být horší, kdyby to bylo od děti. Mně tedy bylo hodně zle.

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 14:20

Mrakoplas my máme uz asi všetko, má aj detský riad, doplnany kuchynskym normálnym, takisto náradie, ale on sa fakt hrá so všetkým. Dnes sme boli na tej zóne bez peňazí, bola som odhodlaná nebrať odtiaľ žiadne hračky, ale našla som taký ten stolný hokej, v lete u kamarátky s jej synom sa s tým hral, tak sme ho vzali. 

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 14:21

žluťásekšikovný!

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 14:57

Mam takovy dotaz, nesmejte se mi, pac me to uz nejakou dobu trapi, i kdyz to vypada blaznive...

Mate nekdo tip na nejake nesarlatanske vyzivove poradenstvi, nebo spis neco, kde se dela laboratorni rozbor, zda telu neco nechybi? Jde o to, ze syn je strasne hubeny, ma ve 4 letech neco pres 12 kg. Blbe roste, chodime na endokrinologii, takze podchycene to asi nejak je, i kdyz na posledni kontrole po roce nas trochu odbyli a zadne testy uz nedelali. Syn ted ji docela dobre, ale presto oficialne neprospiva. A ja taky ne, detaily nejsou dulezite, ale moje tehotenstvi jede dost mimo tabulky. Asi by me uklidnilo, kdyby se ukazalo, ze to jsou proste geny, nebo ze jsem blba kucharka a ze mam...ja nevim...varit vic masa. No proste first world problem, je mi to trapny, ale stresuje me to. 

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 15:02

Gatita napada me jen, jestli jste byli testovani na celiakii. hledala bych nejakeho osviceneho imunologa, o nesarlatanskym poradci jsem bohuzel nikdy neslysela:-(