Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 19:01

Karja keby jedol rukami alebo sa najedol nejak sám,nevadí mi to. Kŕmiť sa nenechá (ani keď má lyžičku on), do úst nevezme ani to, čo mu na tú lžičku naberiem ja. Väčšinou to vyzerá tak, že dieťa po 10 minútach chytí amok, lebo má v ústach furt nič a začne jačať. 

Online dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 19:05

Tento problém řeší metoda blw, při ní miminko po sobě patlá jídlo hned od začátku příkrmů Ale musím říct, že mu to jde čím dál líp, už toho do sebe dokáže celkem dost vpravit. Ale člověk se musí smířit s tím, že je při tom strašný bordel. 

Offline letfenixa
10968 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 19:34

Som nešťastná, syn sa prestal pýtať cikat,uz je to asi mesiac, v podstate každý deň aj dvakrát sa cikne, potom to povie, nazeniem ho na záchod a prezleciem. Teraz som mu povedala, ze ho neprezleciem, ze ak chce, nech sa sám. Tak povedal, ze nie, netreba, ze ze az ked pojde spať.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 19:44

Karja vetsinou se ovoce odstavi a pak odpari na koncentrat, ktery dovezou do mista vyroby, kde se opet doplni vodou a staci do krabic. Ale porad je to 100% dzus.

Je to hlavne kvuli doprave, aby nemuseli prevazet cele objemy. Myslim, ze nam rikali v jedne vyrobne, ze se dokazi dostat na 10 % objemu.  

Tohle neni treba v CR u jablecnych dzusu, protoze maji surovinu primo tady. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 19:56

Je v okolí Václavského námestí niečo ako Dom hračiek? Nemyslím Hamleys. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:00

paktofonika v havirske je sparkys 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:33

Hele myslite, ze kdyz jsem to prvni dite neprenasela, tak druhy budu? Vet rikal, ze urcite nebudu, ale verte mu. (Ja vim, ze je to na sobe nezavisly a ptam se zbytecne:-D)'

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:35

dzizisketa ja rozhodne nechci vyvolavat nejaky flamy, ale BLW je spis cesta, jak naucit dite jist pevnou stravu s kouskama. Rozhodne se nesmi praktikovat s nesedicim ditetem, zadny krmeni v leze apod. Vsimla jsem si, ze casto prave lidi zacinaji rovnou s BLW, protoze to berou jako protiklad k mixovanymu, ale vsude jsou varovani, ze dite musi byt schopne vykaslat pripadny kousek. V leze na brise nebo ve stolicce to proste neni bezpecny. Takze ve vysledku je idealni seznamovat normalne mixovanym a pak cca kolem toho roku se da praktikovat BLW.

Krasne to popisuje v cestine pani, co ma blog a instac https://blwkrokzakrokem.cz/je-zavadeni-prikrmu-formou-baby-led-weaning-bezpecne/

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:38

Karja tak ten tvuj veterinar muze soudit podle pripravenosti porodnich cest, ale ono je to jak kristalove koule...mne v pondeli ve 3 odpoledne rekli ze na porod to rozhodne nevypada a o 12h pozdeji mi praskla voda. Stejne tak ti muze rict ze rozhodne do dalsi navstevy porodis a ty prijdes jeste 3x...

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:46

711990 No presne to vim, I jsem to tak s prvni mela, ze me objednali za tyden a druhy den jsem porodila. I vet to tak rikal, ze nejde rict kdy, jen s tim prenasenim mi rikal, ze kdyz jsem neprenasa prvni, tak ani druhe...on ma pak I po mem terminu dovolenou a s klidem mi rekl, at to neresim, ze nebude potreba:-D:-D

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:49

dzizisketa Hele a jak ten problemDrowRanger  resi bwl? Vsak stejne zacne jist lzickou a bude mu to treba padat a vztekat se.... Tim nijak nenapadam bwl, jen mi to prijde na sobe nezavisly.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:52

Lamicka ďakujem, snáď je to ono. Priateľova mamka mi vravela, že čítala o dome hračiek na Vaclavskom námestí a ja som si nebola istá, či to ozaj existuje, prípadne či to nie je záležitosť z dôb minulých.

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:53

711990 Sakra, ted jsem progooglila emimino a nic moc vyhlidky....takze kazdy den vyslapy no! 

Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 20:59

paktofonika to hrackarstvo ale nie je nijak mimoriadne. Vzhladom na to, ze som sa prave vratila z centra, kde bol uplny armagedon, by som sa vypravila na nakupy niekam inam. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 21:01

continuity No ja by som sa tam takisto netrepala, ale tak vieš no...:D Budem teda tvrdiť, že nič moc, Hamlyes drahý a že pôjdeme inam, ale centru sa i tak nevyhnem, trhy sú povinnosť. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 21:10

paktofonika Detsky dum je ten jak je ted Zara Na prikope, ta budova se tak teda nazyva/la

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 21:11

Karja no tak sup, zacni soulozit u myti oken a zapijej to vinem nebo tak neco;) 

Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 21:13

paktofonika ked uz su trhy v centru nutne, tak si pozrite na Staromaku stromcek s bud sa presunte pred kostol sv. Mikulasa, ked je zrovna otvorene a nie je tam omsa alebo koncert, da sa pozriet aj dnu, stoji to za to.  je tam taky parcik a okolo su hospody, kde predavaju vino aj grog. Pripadne si nieco dajte na Malom namesti, tam je menej ludi a su tam zvieratka, co sa daju krmit, pre trochu vacsie deti super. Oslik Franta je extra mazel Ten staromak je strasny, strasny...

da sa utiect este na namesti Republiky, byvaju tam trhy dvoje, ale tento rok som tam este nebola. Havelske namestie o nicom uz dlhodobo. 

Mile trhy byvaju na Namesti miru, je tam viac takych mensich predajcov, na rozdiel od tych retazcov v centre, byva tam pani s prekrasnymi sklenenymi ozdobami a nema ich ani drahe.  odtial ich mozes vziat nakupovat na Floru, hrackarstvo je v suterene. Neviem, teda co presne si slovaci slubuju od ceskych hrackarstiev, ale hracky pre male deti tu byvali drahsie a vyber viac menej porovnatelny. 

Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 21:17

paktofonika Hamleys mi vadi strasne, ceny su to najmensie, ja mam migremu este len prejdem okolo.

Ked chces urobit radost detom a rodicom vyvetrat penazenku, tak vedla CNB je kohinor

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 21:23

continuity Ďakujem za tipy. Na Staromáku sme boli i minulý rok a hlava na hlave. No vlastne sme minulý rok obišli asi všetky trhy v širšom centre, vynechali sme iba trhy na Kulaťáku :D Ja by som na tie trhy ani nešla, ale tak pre radosť ostatných sa jeden deň v roku prejdem :)