Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 15:09
Reakce na Pinot Noir:

continuity Nedávno jsme takhle hledali autíčko z Cars, jsou v sadě tři, kovová auta, ale velikost max 3 cm. A jedno chybělo. Obrátili jsme dům vzhůru nohama... Bylo zavřené v klavíru

​Zavřené v klavíru - podle toho se pozná kulturní úroveň rodiny. To u nás, když se doma zoufale hledaly klíče nebo mobil, většinou se to našlo odložené ve spíši mezi čokoládou a lahví koňaku

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 15:14

Gatita Prosím tě, u nás klavír už rok slouží jen jako parkoviště. Všechno, co jsem se na něj pracně na stará kolena naučila, už jsem zapomněla. Čokoládu a alkohol máme v lednici a okamžiku, kdy zkusí otevřít vinotéku, se upřímně obávám.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 15:15

MP Meri já včera hledala ovladač jen půl dne a našla dost náhodou v krabici mezi miminkovskými hračkami na baterky.  Syn zajásal "můj mobil", hned mi ho sebral a odešel s ním telefonovat babičce. 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 16:52

Pinot Noir Tak asi koupim to bosu pro malou a samba (uz jsem teda v prosinci nechtela nic objednavat no, ale budiz). Ma to nejaky specifika nebo to nemuzu pokazit?

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 16:52

Pinot Noir Tak asi koupim to bosu pro malou a samba (uz jsem teda v prosinci nechtela nic objednavat no, ale budiz). Ma to nejaky specifika nebo to nemuzu pokazit?

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 16:54

Karja Nekupovala bych to úplně nejlevnější (to mám já a ta rovná strana pod těžším člověkem popraskala). Jinak myslím, že je to jedno. Ale nijak se v tom nevyznám.

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 17:24

Pinot Noir 85 kg je tezsi nebo lehci clovek?

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 17:26

Karja Těžší :) Myslela jsem těžší než já. Pode mnou to neprasklo, pod chlapem jo.

Edit: ale já mám šunt z Billy.

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 17:29

Pinot Noir Hmm, tak zkusim nejakej sport, ale uz jsem fakt nechtela nic objednavat, safra:-D

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 17:38

Karja No já to sem dala hlavně jako tip pro ty, které trápí ta diastáza a vyvalené břicho

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 17:43

MP Meri chi, kamoska musi kos pred ditetem zamykat, vyhazuje vsechno -penize, boty, mobily..

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 17:43

Pinot Noir :-D Tak urcite to I ja vyuziju!:-D:-D Ne partner hodne cvici doma, on to uzije a aspon dcera neco odkouka

Offline Kemia
14 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 19:44

MP Meri My takhle hledali ovladač taky, ze zoufalství jsem šla nakouknout i do popelnice a byl tam!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 19:45

Hele, ani se mi tomu nechce verit ... ale ja jsem ten ovladac asi pred hodinou nasla, muz hral na kytaru a vytahl noty, podle kterych ja nehraju a ten ovladac byl strcenej kousek za nima ... Jako ja asi fakt zacnu verit, ze je to tady kouzelny. Prisaham mesic jsem ho nemohla najit. Tak ted jeste ten milion, co jsem ztratila tuhle. 

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 20:37

Karjaveď máš to tričko preňho

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 20:51

Mutziputzi podla mna je to genetika. Nemazala som nicim (obcas kremom) a nemam jedinu striu. A to mam velmi suchu kozu. 

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 21:01

Mrakoplas S tou genetikou nevím. Protože já mám úplně pruhované boky, stalo se to ze dne na den, když jsem se ve 12 nepatrně vytáhla a zaoblila. V těhotenství jsem tedy čekala katastrofu a nekonala se. Teď to teda asi bude horší, ale to mazání fakt asi může trochu pomoci. 

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 21:06

Jinak mě asi čeká hustý společenský život. Z našeho trablmejkra, který se nezapojoval a brečel v koutku v jeslích, se ve školce stal lev salónu. Má tu víc známých než já za 30 let života tady. Ale má to i stinné stránky. Než v šatničce dobojuju se zipem a tkaničkama, tak stihne bodře pozvat půlku dětí a rodičů k nám domů, nebo - co hůř - pozve někam nás Budu muset vyladit čas vyzvedávání, kdy tam nikdo není...

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 21:10

Gatita Ja mam taky pubertalni strie na zadku a od te doby nic, to bude zahada.

letfenixa Jo to vis ze jo, ja se na nej asi vykaslu. On fakt je skromnej a darky nejak nemusi, takovej uz duchodce, co nic nepotrebuje:-D:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 21:20

Gatita ja mam tiez pubertalne strie ( na prsiach). Ale myslela som to skor tak, ze ked sa strie maju spravit, tak sa spravia a nepomoze nic. Kamoska sa mazala jak besna a vyrazne nepekne strie.

Ale este by mohla zavazit aj velkost brucha, ja som mala pri oboch deťoch dost male a obidve narodene skôr, takze sa brucho mozno nestihlo tak popraskat a vytahat?