paktofonika no ale Kulatak byva super na take posedenie, nepovazujem to za Adventne trhy, skor farmarske, preto som ti ich nedavaka do tipov. Mavaju tam fantastiku rybiu polievku, cele je to take komorne a fajn.
Vše o těhotenství a dětech
711990 Hihiji, ne, tak sambo uz ma termin dovoleny, se musim tak nejak trefit, ze jo! Abych neprijela z porodnice a on mi nerekl, jee tak cus, uz musim!
continuity Tam sa možno zájdeme pozrieť. Čítala som nedávno, že tam prestali ryby predávať, pretože mestká časť naznala, že ryby nie sú farmársky výrobok či čo. A priznám sa, že len z myšlienky na Halászle je mi zle.
Karja jotak! A to nejde aby ji vzal az podle toho kdy porodis?:)
paktofonika to ale nebolo halazsle ale francuzska bujabeza. Ak ich vyhodili, tak je to skoda, pretoze ryby sice farmarsky vyrobok nie su, ale polievku mali dobru, domacu.
@karja jj presne jak pise Lamicka, je to sice 100% pomeranc, ale z koncentratu, proto nechutna jako opravdovy.
711990 Ne, ale samozrejme pri nejakym prusvihu si to proste prodlouzi, ale uz to bude takovy blby. Hele on si tam prasknul uz I tu otcovskou, on ma asi jasno, kdy to bude:-D.
paktofonika To Sparkys je fakt jenom hračkářství, nic výjimečného. To už to Hamleys je fakt zajímavější (sortiment a ceny nekomentuju). Nebo jestli jsou to starší děti, tak já mám ráda na rohu jak je Desigual, tak tam je Bonton, mívali tam velký figury komixových superhrdinů a skřetů z pána Prstenů, ale to nevím, jestli je aktuální tip. Jinak si taky přikláním spíš k tomu Nám. Míru, pak třeba sejít pěšky kolem muzea na Václavák (to muzeum je teď fakt impozantní) a pak můžete jít s davem aaž na Staromák, zaručeně budete přesycený až až ![]()
Já tady kdysi psala, že chci blw zkusit a že tu pak budu referovat o výsledku ... no, tak na to ani nedošlo. Jelikož dítě nespalo, zafixovala jsem si v hlavě, že se určitě budí hlady, takže jsem na klasický blw neměla trpělivost, prostě jsem ho futrovala co to šlo. (na spánek to nemělo pochopitelně nejmenší vliv)
Že by se zadusil kouskama jsem se ale nebála nikdy, několikrát mi dokázal to, co se píše v každý blw příručce - děti mají VELMI dobře vyvinutý dávivý reflex. Takže sem mu šoupala kousky všeho, žádný mixování do hladka. Poměrně brzo i bez zubů přešel třeba na celý těstoviny, kusy zeleniny apod. A u těch ještě nesedících se doporučuje dát jim to žužlat v leže na břiše.
Já jsem zastánce tohoto názoru:https://jidlodotlapky.cz/jak-je-to-s-tou-polohou-na-brisku-u-blw/
A jak píše Meri, malý dokáže vykašlat, co nechce i vleže na břiše.
paktofonika mestska cast ne, magistrat :( mestska cast bojuje za navrat ryb, tak snad to klapne.
hezke, i kdyz jen malicke trhy (jen jidlo a svarak), byvaji v Dejvicich na namesticku (wuchterlova/kafkova). Krasna atmosfera.
dzizisketa proti patlaniu a bordelu nič nemám, len teda syn sa odmieta kŕmiť sáma zároveň odmeita, aby somho kŕmila ja :D Akceptuje ovocie, pečivo,chrumky a piškóty, inak je to fakt lotéria, či niečo iné zje alebo nezje, resp.či bude mať dosť trpezlivosti aspoň chvíľu sa kŕmiť sámaby niečo zjedol. Ako...utešujem sa tým, že hlad ho naučí :D
dzizisketa Fotka na konci toho článku mi přijde děsně...potupná, nebo co.
Dnes mě pobavily nové hračky, které přibyly na jednom ze zdejších hřišť - plastové potraviny. Ale výhradně hranolky a chipsy. Hned mě napadlo, že někdo koupil vánoční dárek a škodlivosti rovnou odstranil ![]()
Pinot Noir vy mate na hřišti erarni hračky?
Tak Betty Ano, na každém hřišti jsou bábovky, kyblíky, lopatičky. Myslím, že je doplňuje městská část, protože se čas od času objeví celá nová sada. A pak tam občas někdo dá, co už asi doma nepotřeboval, takže na hřištích jsou i auta, bagry, na jednom je i odrážedlo a tříkolka.
Jednou se tu řešilo, jak na spory o hračky na hřištích, něco jsem odpověděla, ale až po čase mi došlo, že to asi těm, kdo nemají hřiště s erárními hračkami, nedávalo smysl.
Tak Betty Ja to obcas na hristi taky potkavam
DrowRanger Hele to jsou presne ty veci, co je.lepsi neresit, protoze se vyresej samy. Dsvej mu neco, co se pekne bere do rukou nebo se tolik nevyliva ze lzicky, za chvili chytne ten grif a nebo zapomene, ze mu vadi, kdyz davas ty:-D. Jo a dcera teda pekne jidava na navstevach nebo potraviny kterymi opovrhuje ji s jinyma detma, uz jsem rikala, ze ji budu posilat na obedy jinam:-D.
Tak Betty Jo, my mame na hristi vlastne I erarni kocku:-D (Ne, je jedne holky z navsi, ale je to v podstate takovej detskej erar no:-D)
Karja MYslím, že u porodů bývá stejný "modus operandi". Mi taky doktor řekl, že to bude stejně jak minule a měl pravdu.
PProč potupná? Tak to krmení přesně vypadá, jako ilustrační fotka je přesná. Dítě tam není v nijak odlišné pozici, než kdyby si třeba žužlalo hračku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY