Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 13:42

žluťásek

to jsou hlasky!

napis pani, ze jeste pletene rukavicky. Deti mely radost a me se ulevilo, protoze jsme meli vic paru a vzdy jsem nasla alespon jedny  

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 13:59

já na to myslim odvčera, že chtít po dětěch, ať odevzdávaj v rámci těšení na Ježíška hračky, fakt hraničí se sadismem

Offline Garfie
28657 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:04

Potrefenáhusa Tak my teda taky v rámci předvánočního úklidu třídíme hračky, ale děti to berou tak, že musí uvolnit místo, aby jim Ježíšek mohl donést něco jiného. A je to takové "najednou", během jednoho úklidu, většinou jsou to už takové miminkovské věci nebo tak...ale chtít po dítěti každý den něco je taky dost mimo moji fantazii. 

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:14

Garfie no jako právě, jasně, že se třídit musí, ale tohle pro mě naprosto popírá smysl adventního kalendáře (nějak si ukrátit tu nekonečnou dobu do Vánoc)

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:17
Reakce na Potrefenáhusa:

já na to myslim odvčera, že chtít po dětěch, ať odevzdávaj v rámci těšení na Ježíška hračky, fakt hraničí se sadismem

​Souhlasím, přijde mi, že někteří lidi mají v hlavě úplně vymleto.

Offline Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:21

Potrefenáhusa I kdyby to byl jen ten kinderbordel. Když to to dítě vezme do ruky, velmi pravděpodobně zjistí, že to chce/potřebuje.

A pokud mají tolik krámů a ty děti k nim nemají vztah, tím hůř. 

Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:23

Potrefenáhusa to uz se pak tesis na dvojnasobne, a otazka, jestli neni vetsi radost z toho, ze tato hruza uz skonci 

Mne tohle prubezne trideni prislo mimo misu uz u ty 30denni vyzvy nebo co to bylo. 

Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:26

Sweet Potato ted jsem si vzpomnela jak cela rodina pred spanim hledala kinderfigurku Eve z Wallyho, protoze dite odmitalo ulehnout, pokud se vec nenajde. Uplne se mi orosilo celo

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:28

continuity Jo, tak segra pred rokem hledala nejakou plysovou kacenku....I na louce, na parkovisti u obchodaku, o pulnoci! Pak ji nasli v mikrovlnce:-D:-D

Offline Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:28

continuity Představ si hernu, takový ten bazén plný balónků a zoufalého otce, co se do nich potápí a hledá robátku kinderželvičku...

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:33

Sweet Potato No ale takovyho tátu fakt chceš!!!!!

Online slniecko admin
19688 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:35
Reakce na MP Meri:

No, syn je atopik. V době, kdy to měl nejhorší, tak jsem právě přestala mazat a začala koupat čas od času v meduňkovém oleji od Hádka. Od té doby nic, má jen trochu hrubší kůži na kloubech, takže se nemazání budu držet. Sebe před mrazem teda nemažu, ale je fakt, že v mínus 10 ven ani nelezu

​No, hej. Ono my sme doma traja atopici, a každému funguje niečo iné a prísť na to, že čo, bol vždy dosť záhul, takže ak máte odskúšané, čo funguje, tak je fakt najlepšie sa toho držať.

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:38

continuity Nedávno jsme takhle hledali autíčko z Cars, jsou v sadě tři, kovová auta, ale velikost max 3 cm. A jedno chybělo. Obrátili jsme dům vzhůru nohama... Bylo zavřené v klavíru

Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:40

Pinot Noir ja jsem rada, ze je to za mnou. ono si obcas zahledame i ted, ale spis chybi rano v pul osme sesit na hudebku nebo cip na obed 

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:44

continuity No ale to mi zní jako závažnější problémy

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:48

My hledáme ovladač od televize, ale fakt už snad měsíc. Já tu mám fakt pořádek a od tý doby jsem několikrát pořádně uklidila a v rámci hledání se podívala na fakt divný místa ... jako jediný vysvětlení, který mě napadá je, že ho hodil do koše a my ho prostě vyhodili

Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:52

MP Meri my takto ztratili doklady od auta. Presne si pamatuji, kde jsem je mela naposledy. V mezicase jsme se prestehovali, mame jine auto a furt nic.

Offline Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:53

continuity A klíče a lítačku a platební kartu...nikdy to neskončí, nikdy!

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:55

MP Meri hele, kamarádka našla ovladač po docela dlouhý době v mrazáku, takže nevěš hlavu a třeba za to chudák malej vůbec nemůže

Offline continuity
43695 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:56
Reakce na Pinot Noir:

continuity No ale to mi zní jako závažnější problémy

​ani ne, jak neco ztraceji a hledaji prakticky porad, maji uz vymyslene workaroundy pro ty nejbeznejsi pripady. Spis to stve muze a ten jeste hleda, ja uz jsem si zahledala dost na dva zivoty.

Ted zasantrocila mladsi pleteny merino svetr. jako formalne jsem skrine prolezla, ale to uz jsem byla ochotnejsi uplest novy nez hloubkove hledat tento. ( nakonec po mesici vyplaval).