to jsou hlasky!
napis pani, ze jeste pletene rukavicky. Deti mely radost a me se ulevilo, protoze jsme meli vic paru a vzdy jsem nasla alespon jedny
to jsou hlasky!
napis pani, ze jeste pletene rukavicky. Deti mely radost a me se ulevilo, protoze jsme meli vic paru a vzdy jsem nasla alespon jedny
já na to myslim odvčera, že chtít po dětěch, ať odevzdávaj v rámci těšení na Ježíška hračky, fakt hraničí se sadismem
Potrefenáhusa Tak my teda taky v rámci předvánočního úklidu třídíme hračky, ale děti to berou tak, že musí uvolnit místo, aby jim Ježíšek mohl donést něco jiného. A je to takové "najednou", během jednoho úklidu, většinou jsou to už takové miminkovské věci nebo tak...ale chtít po dítěti každý den něco je taky dost mimo moji fantazii.
Garfie no jako právě, jasně, že se třídit musí, ale tohle pro mě naprosto popírá smysl adventního kalendáře (nějak si ukrátit tu nekonečnou dobu do Vánoc)
já na to myslim odvčera, že chtít po dětěch, ať odevzdávaj v rámci těšení na Ježíška hračky, fakt hraničí se sadismem
Souhlasím, přijde mi, že někteří lidi mají v hlavě úplně vymleto.
Potrefenáhusa I kdyby to byl jen ten kinderbordel. Když to to dítě vezme do ruky, velmi pravděpodobně zjistí, že to chce/potřebuje.
A pokud mají tolik krámů a ty děti k nim nemají vztah, tím hůř.
Potrefenáhusa to uz se pak tesis na dvojnasobne, a otazka, jestli neni vetsi radost z toho, ze tato hruza uz skonci ![]()
Mne tohle prubezne trideni prislo mimo misu uz u ty 30denni vyzvy nebo co to bylo.
Sweet Potato ted jsem si vzpomnela jak cela rodina pred spanim hledala kinderfigurku Eve z Wallyho, protoze dite odmitalo ulehnout, pokud se vec nenajde. Uplne se mi orosilo celo ![]()
continuity Jo, tak segra pred rokem hledala nejakou plysovou kacenku....I na louce, na parkovisti u obchodaku, o pulnoci! Pak ji nasli v mikrovlnce:-D:-D
continuity Představ si hernu, takový ten bazén plný balónků a zoufalého otce, co se do nich potápí a hledá robátku kinderželvičku...
Sweet Potato No ale takovyho tátu fakt chceš!!!!!![]()
No, syn je atopik. V době, kdy to měl nejhorší, tak jsem právě přestala mazat a začala koupat čas od času v meduňkovém oleji od Hádka. Od té doby nic, má jen trochu hrubší kůži na kloubech, takže se nemazání budu držet. Sebe před mrazem teda nemažu, ale je fakt, že v mínus 10 ven ani nelezu
No, hej. Ono my sme doma traja atopici, a každému funguje niečo iné a prísť na to, že čo, bol vždy dosť záhul, takže ak máte odskúšané, čo funguje, tak je fakt najlepšie sa toho držať.
continuity Nedávno jsme takhle hledali autíčko z Cars, jsou v sadě tři, kovová auta, ale velikost max 3 cm. A jedno chybělo. Obrátili jsme dům vzhůru nohama... Bylo zavřené v klavíru ![]()
Pinot Noir ja jsem rada, ze je to za mnou. ono si obcas zahledame i ted, ale spis chybi rano v pul osme sesit na hudebku nebo cip na obed ![]()
continuity No ale to mi zní jako závažnější problémy ![]()
My hledáme ovladač od televize, ale fakt už snad měsíc. Já tu mám fakt pořádek a od tý doby jsem několikrát pořádně uklidila a v rámci hledání se podívala na fakt divný místa ... jako jediný vysvětlení, který mě napadá je, že ho hodil do koše a my ho prostě vyhodili ![]()
MP Meri my takto ztratili doklady od auta. Presne si pamatuji, kde jsem je mela naposledy. V mezicase jsme se prestehovali, mame jine auto a furt nic.
continuity A klíče a lítačku a platební kartu...nikdy to neskončí, nikdy!
MP Meri hele, kamarádka našla ovladač po docela dlouhý době v mrazáku, takže nevěš hlavu a třeba za to chudák malej vůbec nemůže
ani ne, jak neco ztraceji a hledaji prakticky porad, maji uz vymyslene workaroundy pro ty nejbeznejsi pripady. Spis to stve muze a ten jeste hleda, ja uz jsem si zahledala dost na dva zivoty.
Ted zasantrocila mladsi pleteny merino svetr. jako formalne jsem skrine prolezla, ale to uz jsem byla ochotnejsi uplest novy nez hloubkove hledat tento. ( nakonec po mesici vyplaval).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.