Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 21:45

Gatita 

Mám to jako ty - strie z puberty. V 1. těhotenství jsem poctivě mazala, v druhém vůbec. Strie na břiše žádná. 

Offline JankaM
3141 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 07:50

Poprvé jsem mazala bioilem, byl v casopise jako darek zdarma a strie na brise zadna, podruhe jsem mazla jen parkrat nevimcim a stie furt zadna i s velkym ditetem a prenasenim. 

Bosu je super, chodila jsem na skupinove lekce a na bricho a celkove zpevneni dobre. A detem se bude libit zarucene. Jen teda pro muze nevim, obcas nejaky na lekci prisel, ale moc jim to neslo a podruhe uz neprisli.

A k mazani deti asi tak. Mimima obcas, ted skolkove se nenechaji ani ucesat, natoz namazat. 

Offline letfenixa
10968 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 07:55

Ja som to uz pisala, mam strie z dospievania vsade mozne, v tehotenstve som cakala, ze mi popraska celé brucho a nic, spravila sa mi jedna mesiac po porode! Tu som intenzivne natierala olejom na masaz hradze ( ktoru som nepratikovala) a zmizla.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 08:29

Já ta žeru, že budu mít strie i na uších podle mě

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 08:36

JankaM Myslím, že muži spíš nedávají ty skupinové lekce. Doma by to mohlo být jiné, zvlášť pro člověka, který doma cvičí, je změna fajn. 

Offline Lumi
81 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 08:37

Mam desne strie z puberty, v prvnim tehotenstvi pribyla jen jedna, tak jsem měla radost, a v druhem těhotenství mi popraskalo břicho uplne cele :-(. V obou těhotenstvích jsem se mazala, pribrala jsem podobne. 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 09:43

JankaM No sambic chodil cvicit I s zenskyma nejaky jogy a pilatesy, jemu to jde, I ma ruzny cvicebni pomucky doma a tohle zrovna nema, ja myslim, ze to vyuzije.... Ale asi budu vsechny tyhle ,,darky,, davkovat az po novem roce, aby si vzdycky s necim dcera 14 dni hrala a pak buch neco dalsiho vytahnu:-D. Ted jsem vybalila takovej pojizdnej kos na mimino a uz dva tydny lezi v takove spodni policce a hraje si tam.

Offline JankaM
3141 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 09:46

Tak bych zhodnotila prvni mesic v praci - je to mazec. Rano v 7 vyrazit do skolky, pak na kole do prace, tam cely den na nohach a ve 4 zpet do skolky na nakup a domu. Nachystat jidlo a zahnat deti do pelechu. Mam kupony do divadla a vubec nemam kapacitu vymyslet kdy pujdu, uz dlouho slibuji dcerce, ze pujdem na druhe Frozen, atd atd. Snad se to usadi. Jeste ze minuly vikend byli deti u prapodicu, to jsem trochu nacerpala sily. Ale verim ze bude lip, sambo bude uz mit vic volneho casu.  A priznejte se, kdo objednaval andelske zvoneni, uplne nam mizi pod rukama. 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 09:46

Mutziputzi Hele, ja mam ted kvasinkovou infekci trochu, muj veterinar mi dal nejakou prednasku z ceho, ale ja si jsem stoprocentne jista, ze to je ze sladkyho. Mam to I v puse a ja to uz takhle jednou mela (po narozeninach, kdy jsem behem par dnu vyplenila vsechny dary), tak jsem uz na diete:-D....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 10:02

Karja To zni tak hezky, zes mi asi malicko pomohla

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 10:10

Mutziputzi Hele, ja myslim, ze tak hrozne jako ja, nemuzes jist ani z poloviny! Ale budiz ti to varovanim!

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 12:24

Proč jsou ty příkrmy ve skleničkách tak hnusné?!

První to vůbec nejedl, tentokrát jsem pár zeleninových koupila, kdybych jako někdy nestíhala vařit. A vzala jsem HiPP, protože starší tehdy blil z nějakých těch Hami, nebo co, tak že vezmu něco lepšího. Viki už jí docela pestře, tak jsem si řekla, že je na čase to spotřebovat. Otevřela jsem První dýni a letělo to do koše . Konzistence a chuť jako rozmixovaný dýňový kompot, vylepšený hnusnou hořkostí. Fuj!  

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 12:35

Pinot Noir Nevim, me spis pokazdy zaujalo, ze to ,,hotovy jidlo,, chutnalo vzdycky stejne, at to bylo co to bylo. Ted mam par schovanych, kdyz to neni prosle, tak je to ok, ne? I kdyz jim bude rok a pul....

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 12:49

Karja Ok to bude, ale hnusný taky . Jak ale může být hnusné něco, na čem je napsáno 100 % dýně? Když uvařím dýni v páře a rozmixuju, tak je to normálně dobré. Tohle má vodnatou konzistenci a fakt v tom cítím ten jakože ananasový kompot, co nám cpali za komárů v jídelně .

Tím bych toho králíka s kuskusem úplně zkazila, musela rychle napařit mrkev (no a pochopitelně petržel, tu máme od toho posledního nákupu ve všem ).

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 13:00

Pinot Noir nad tim jsem taky vzdycky premyslela, ale on 100% pomerancovy dzus z krabice taky nikdy nechutna jako fresh. 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 13:50

Pinot Noir Jo, petrzel jsem taky hodne davala, to male chutnalo....No na tohle je asi lepsi fakt mit neco v mrazaku na kosticky. Dcera mi to taky moc nejedla, obcas jsem koupila spenat nebo hrasek nebo neco, co neslo nebo nebylo vhodne koupit cerstve a primichala to. Z hotovek snedla jednou nejake Albert rizoto (a to fakt nebylo spatny, to byla nejaka pro me neznama znacka tehdy, takovy svetle modry logo tusim), jinak nic.

Jee, to zas bude:-D 

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 18:29

Lamicka tak ten dzus je ale z prasku, takze s temaprikrmama by to mohlo byt neco podobnyho

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 18:46

viktorka_od splavu Jakoze se ususi pomeranc a rozpusti ve vode pak? Nebo jak?

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 18:47

Syn sa zaťal a odmieta sa nechať kŕmiť, chce jesť výlučne sám. Bohužiaľ vždy väčšinu toho čo má na lyžičke vyleje alebo vykydne mimo úst a oblizuje prázdnu lyžicu. Ako nevadí mi prezliekanie a upratovanie, ale keď on potom podľ mňa je celý deň hladný...aspoňže berie na milosť čučoriedky a banány, tými sa vie nakŕmiť slušne...

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 18:50

DrowRanger Hmm, hele dcera taky prasi povetsinou sama, blby je, ze ji rukama, ale tak do 18 to snad delat nebude. To je otazka radu dni, kdy se nauci to nevylivat. Nebo ja mam dve lzicky, vzdycky ji naberu, ona to dopravi do pusy, zase prohodime a takhle dk zblbnuti.