Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30086 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:22
Reakce na Gatita:

Dokonce muzuv tatinek pry promlouval k moji mame, at mi domluvi. 

. Domluví jako v čem? Vůbec nechápu. A jo, tohle je mnohem horší než vzteklý děti.

Offline continuity
43689 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:22

Gatita potlapkavam, poslala bych je vsechny kam slunce nesviti.

At to hlavne vsechno dobre dopadne, to je jedine dulezite, ne spokojenost tchyne. Mozna bych se s rodicema domluvila na nejake alianci, kdyz uz je do toho zatahli.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:30

Pinot Noir na tohle jsem prisla taky. Ze misto rvani a ne idealniho poucovani, mu musim dat prostor si to nejak udelat po svem. Ale trvalo mi to... On je vztekloun porad, ale je to opravdu lepsi a lepsi. 

Nejhorší je, že já jsem cholerik a vztekloun taky, pro mě je zůstat v klidu neskutečně těžké 

V tomhle asi verim tomu, ze se mame od deti neco naucit. Ja jsem strasne nerozhodna, je to des, nekdy me to hrozne paralyzuje. Dcera je od malicka uplne stejna. Kdyz vidim, jak ji to kolikrat omezuje, tak se ucim s tim sama pracovat. Tezke to je teda strasne. 

Offline continuity
43689 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:32

Malenge  takto: ja sa se snadno vytocit nenechala, se mnou meli tezkou praci (to nepisu, ze to mas delat, ale ja na to opravdu koukala s nadhledem - co je taky asi spatne viz vyse ). Ale kdyz uz, tak zurici matka to bylo neco, co vzdy zabralo minimalne na nekolik dlouhych hodin. 

Ja to nedelala denne, ale treba, kdyz jsme meli plany a chtela jsem si to alespon trochu uzit a hadata zlobily uz od rana, co rozlepily oci. Tak jsem popustila stavidla a vyresila to uz pri vypravovani a bylo to pak opravdu lepsi. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:33

Gatita to me mrzi, meli by te nechat v klidu a ne te jeste vic stresovat

Offline dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:50

Nejste v tom samy. Mne teda nestve dítě ani tchánovci, ale muž. Bohužel se mu stalo klasické vypouštění domácnosti, když jsem já doma, a co hůř, vůbec nemá snahu si zapamatovat věci, co se týkají dítěte. Včera už jsem na něj hnusně vyjela, když se ptal, co má malému obléct a kde to najde. A jeho "omluva" ve stylu vždyť jsem se jen zeptal jen prilila oleje. Je to o to horší že pred mateřskou jsme fungovali oba úplně automaticky samostatně, nemusela jsem ho prosit o každé mytí nádobí. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:56

dzizisketa Hele, já si pamatuju, jak si to tu psala a jako nesměju se, jen prostě ... už tehdy sem si říkala, že (skoro) na každýho dojde

Nám se zase stalo to, co tu už taky někdo popisoval - chlap přijde s použitým nočníkem a s upřímným údivem se ptá - a co s tím mám dělat? Jako prostě VŠUDE STEJNÝ

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:01

Hele, prvni adept na leceni jsem tady ja. Kdepak nejakej vnitrni pocit nedocenenosti a litost, nedavno me tak nasral sambo, presne nejakym zenovym pristupem a debilnima kecama k dulezite veci, ze jsem ho vzala leziciho na gauci za limec a sundala na zem. Ani devatej mesic tehotenstvi ani 20 kilo rozdilu ve vaze mi v tom nezabranilo. Ja mam takovej ten ledovej agresivni vztek, ten je nejhorsi. Myslete na me, az se par tydnu neozvu, to mi v lecebne sebrali mobil!

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:02

MP Meri Taky si to pamatuju!dzizisketa  Neboj to se zlepsi, na duchod tak pocitam, az pujdou deti z domu.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:06

dzizisketa u nas se tohle vyresilo, kdyz jsem se jeste v sestinedeli rozbrecela ze musim firt uklizet kuchyn....od te doby je porad vyndana mycka a veci v susicce uz taky nezustavaj tyden...tak treba se mu taky trosku rozsviti? 

Karja chudinko!!!

Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:06

dzizisketa jako je to hrozny ale zjevne se tomu neda vyhnout vubec nikde. radu nemam, jediny muz ktery toto nedela je ten, kdo zustal s detmi sam bez zeny.

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:22

711990 

No takhle se to u nas vyresilo na chvili, kdy dite bylo mimino, pak ale zacne chodit, min spat, ma vic potreb a ten bordel se asi trojnasobi, takze jsme se pak dostali tam, kde jsme byli. Ale je fakt, ze mozna kdybych nebyla tehotna, tak bych byla uklidove vykonnejsi a tolik by me to nestvalo;-).

Offline dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:33

Já mám bohužel ve svém okolí případy, kdy to jde. O to je mi víc smutno.

Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:40

Karja Já těhotná nejsem a úklidově jsem čím dál nevýkonější :)

Můj muž by snad i uklízel, ale znervózňuje ho to dělat když jsem doma  tak asi časem shnijem ve špíně.

Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:42

DruI jj muj muz na to taky potrebuje klid, hlavne nesmim "pomahat"

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:42

dzizisketa drzim pesti, urcite s tim jde neco delat.

A vis jak, u ostatnich clovek nikdy nevi, jaky usili za tim treba je...

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:53

dzizisketa To ti jen tak treba pripada. Jako muj sambo taky vypada jak otec roku (to on jako asi I trochu je), tady na nej lidi pejou chvalu, sotva vystrcim nos ze dveri, ale prala bych jim ho nasadit domu. Proste kazda domacnost ma neco a tam, kde muz nehleda petkrat denne penezenku, je zas neco jinyho. Ja jsem zrovna o vikendu rikala sestre, jaka je to u nej uklidove bida a ona mi rika, hele bud rada, aspon od tebe ani nic neocekava. A to je pravda:D

Offline continuity
43689 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:55
Online Gatita
8714 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:03

711990 Pinot Noir ja taky nevim. Porad je tam nejaka nervozita, ze se neco zanedba, ze chodim ke spatnym doktorum...chodim mj na specializovane pracoviste, kam si podobne pripady atrahuji, protoze to jako jedni z mala umi a jsou na to vybaveni. Ale porad je to malo, nejlepsi by asi bylo, kdybych chodila duplicitne jeste nekam jinam, nekam "soukrome". Jenomze jednak uz ted nedelam nic jineho, nez ze nekam chodim, a za druhe i kdybych dochazela do privatni praxe, stejne by me odlifrovali tam, kde jsem ted. Ale blbe se to vysvetluje, propana, jak kdyby mi na tom nezalezelo nebo co. A jako tresnicka na dortu jsem neprolezla u ogtt, takze jsem si na navsteve nedala dort a to je taky hruza a mela bych k nutricnimu poradci (ok, o tom jsem uvazovala sama, ale uz to nestihnu;)Tak jsem si odlozila.ted jsem teda prosila predsevzeti nepsat duvernosti o rodine a zdravotnim stavu, ale mam fakt bublinu u nosu.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:17

Gatita Neporadím, ale aspoň potlapkávám a přeju hodně sil. Tyhle situace s manželovými rodiči jsou mor a blbě se to řeší.