Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:19

Gatita ja mam takovy pocit, obecne teda, ze pokud lidi (blizci i min nebo i ti doktori) proste nevi a nezjisti se nic poradnyho, tak zacnou byt na toho nemocnyho z te bezradnosti jeste nastvani jako by si za to mohl sam. nejaky psychologicky fenomen ci co:-/

poslala bych je do prdele vsecky a slus. vsak to muzes svest na hormony;-)

drzim palce at je vsecko v poradku

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:21

MP Meri s tím plným nočníkem to byl můj muž

Ale už se to naučil...

Karja v blázinci ti mobil neseberou, neboj mohla by sis totiž stěžovat na porušení práv pacienta a toho se bojej.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:30

Pinot Noir špatně položená peřina proběhla i u nás, a bylo to strašný strašný strašný. Jinak mi celkem funguje dát možnost volby, kdykoli je to možné a když to není možné, předem na to důrazně upozornit. Taky hodně chválím, když se dceři podaří nezačít ječet nejde, nejde, ale přijít a říct to relativně normálně. Nicmene podle popisu je to u nás jen slabý odvar, a soucítím s tebou. Mně ten dceřin jekot přijde strašný, my jsme doma tiší flegmatici

Online Gatita
8714 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:33

Diky vsem. Ja na ne nechci nasazovat, mam je moc rada a povazuji je skoro za vlastni "druhe" rodice. Ale tohle uz je opravdu stres navic, jakkoli dobre to mysli.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:38

dzizisketa u nas to taky jde, ale musela jsem jednou, tak v roce dcery, bouchnout a zhroutit se v placi, ze takhle to uz nedavam, ze mi musi vic pomahat. Nebyl to kalkul, uz jsem to opravdu nedavala. Od te doby se muz zapojuje hodne, bezne uklizi kuchyn po veceri, kdyz zapipa pracka, tak povesi pradlo, rano dela snidanu a svaciny... takove ty drobne denni domaci praace. Presto jsem to ja, kdo domacnost koordinuje a hodne veci planuje. S detmi se to "fungovani bez domluvy" podle me hodne zmeni. Jednou jsem cetla, ze je dobre se na rodinu podivat jako na pracovni tym. Delat si porady, plany, rozdelit ukoly.

Online Potrefenáhusa
39082 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:39

Gatita No hele ja se v tomhle celkem držim taktiky nerikat, co nemusim, bohuzel teda i vlastní mámě, ale ona pak taky když má obavy, tak vymejsli v dobry víře strašný kraviny, blby je, ze mám za partnera slepici prdelku, která svoji matce vyžvaní i to, co neví

Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:41

Gatita Lidé, které má člověk rád a myslí to s ním dobře, dokážou tímhle způsobem vydeptat nejvíc. Kdyby vám lezli na nervy, tak nad nimi prostě mávnete rukou a dokážete je odstínit.

Tak hlavně, ať je ve výsledku všechno v pořádku a až se malé narodí, tak si na tenhle stres ani nevzpomenete :o)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:47

Nejlepší je to mít nastavený tak, že vám nikdo s ničim nepomůže a jste happy...jako já

Offline rasaNori
8887 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:09

Mutziputzi drzim palce at pomoc nepotrebujes...

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:11

rasaNori ňák mě nenapadá v čem, opravdu vážně, nejsem zvyklá kooperovat a nežádám spoluúčast

Online Gatita
8714 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:23

Potrefenáhusa to je velka pravda. ale my tutlali poctive a stejne neco prosaklo. Ja prave nic moc nerikala ani vlastni mame, od toho mam doktorku a pracoviste, ktere mi doporucila a ktere se mi jevi vynikajici.Druha cast rodiny je ale hodne planovaci a moc si nepripousti, ze ne vse jde ovlivnit a ne kazde mimino ma pres tri kila...

Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:23

Lamicka jo s tim tymem je to tak..

Mutziputzi tak sama se sebou taky pomoct nepotrebuju, ze

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:26
Reakce na MP Meri:

Ten pocit, když to člověk čte a říká si - to se nám určitě nestane ... a zároveň ví, že ho to prostě taky čeká

​Hm, ja to tu zas čítam, oblieva ma studený pot a vravím si,že nás istočaká ešte nejaký vyšší level

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:30

Gatita Taky potkapkavam. Pokud mozno poustet reci jednim uchem ven (pokud mozno). U nas ted perlili moji prarodice. Zcela vazne se zeptali,jestli uz ucim dceru chodit. Musela jsem hodně drzet jazyk za zuby.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:30

Mutziputzi drzim palce, at to fakt jde podle tvym predstav. Pokud ti ale nekdo pomoc nabidne, rozhodne bych to zvazila a zkusila neodmitat:) 

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:31

viktorka_od splavu viď, a myčce, pračce a psovi to zmáknu taky, že

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:32
Reakce na 711990:

Gatita by me zajimalo, jak ti maji domluvit? Jako aby ses zamyslela a dite se ti zvetsi? Nebo co....takhle stresovala lekarka moji svagrovou, jako by to delala schvalne, ze ma maly dite. Pritom se pak chlapecek narodil uplne normalni, 2.79. Akorat ted mi prijde, ze prudi moje mama. Ne teda ze by to rikala nahlas, ale vidim na ni, ze si mysli, ze ho malo krmi, protoze je polovicni oproti nasemu. Jenze my mame fakt vyzrany mimino a oni proste drobnejsi kousek, no...

711990 to porovnávanie bábätiek je na hlavu,náš bol tiež drobnejší a otec sa ma s vážnou tvárou, seriózne opýtal, či ho dosť kojím

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:33

Mutziputzi na tohle si dej pozor, protoze kdyz ma clovek dite, tak nekdy pomoc potrebuje, ale samotnemu mu to nedojde, jak pomoc nikdy nepotreboval. 

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:33

711990 ale tak já to fakt nemyslim jako provokaci, pomoc nemám důvod odmítat, ale nepotřebuju ji a potřebovat toho druhu, jako že někdo vyluxuje, vypere a dá nádobí do myčky nebudu, asi mě bude pár kolegyň chtít chytit za slovo, ale nechytí, já mam daný takový ty Meresjev geny

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:35

dzizisketa mne tá domácnosť zhučala na hlavu popri dieťati a práci, lebo veď "mám byť rada,že mi pomáha s dieťaťom viac ako iný chlapi"...podľa mňa musia niekde všetci chlapi chodiť na školenia,lebo sú ako cez kopirák...