Však není tvůj zaměstnavatel
No právě. Ale i ze zdejších příspěvků je jasné, že všichni chlapi takoví nejsou.
Však není tvůj zaměstnavatel
No právě. Ale i ze zdejších příspěvků je jasné, že všichni chlapi takoví nejsou.
muž provádějící domácí práce nezapadá do mého konceptu, u nás v rodině se to nepraktikuje, mně to neimponuje...prosím nezaměňovat s preferencí macho pitomců
Zajímavej koncept, byla bych řekla že už přežitej. U nás v rodině se to taky nepraktikovalo - pohled na ženy kmitající mezi plotnou, dětma a vlastní prací, přičemž hlava rodiny se pevně zavřela ve své pracovně, zas neimponoval mně... ani trochu ![]()
barbucha Nemyslím si že bych kmitala a hlava seděla v pracovně, jde to celý pojmout i mnohem jaksi moderněji a rovnoprávněji![]()
barbucha Tak to, že chlap nedělá domácí práce, neznamená, že nedělá nic.
Mutziputzi no ja nepisu o domacich pracech nic
dzizisketa moc dobre si pamatuju tu tihu zodpovednosti najednou, kdyz se mi narodilo dite (a bylo mi 20..) a hlavne to ze ji nemam s kym sdilet.. nezvykl si ani tvuj muz zatim, ze uz neni odpovedny jen sam za sebe, ze je otec-ale urcite mu to dojde, drzim palec
Jak chceš zrovnoprávnit domácí práce bez toho, aby se hlava zúčastnila prosimtě? Myslim takový ty běžný, na který si hned nebudeš najímat lidi... stravovat se věčně po hospodách/z donášky nejde, takže někdo musí připravit krmi... do myčky nádobí samo nenaskáče a ani ven ne... prádlo dtto. Tak buď hlava vyleze a vobčas hne prstem, nebo za rok musíš vycvičit to nebohý mimino
Jak jsem zjistila u harantů, mačkat knoflíky jim jde docela brzo ![]()
A co jinýho by měl dělat? Řemeslníka si zjednám a nepotřebuju ho každej den!
barbucha Nandat a vyndat myčku/pračku = 10 minut? Udělat jídlo půl hodiny? Hele to fakt asi dam sama.
Jako samozřejmě to neni nic co by se nedalo zvládnout. Ale mě prostě irituje, že by se hlava měla někde zašívat, pokud já (ještě) nemůžu! ![]()
Mutziputzi Teda jako já fakt přeju to bezproblémové dítě, ale já když si vzpomenu, jak dcera první měsíce vyloženě prořvala, pokud jsem ji nenosila na rukou (a nikdo jinej jako utišovač v podstatě nefungoval) a jak mě její pláč psychicky ničil, tak to i těch deset minut na vyndání myčky bylo skoro sci-fi. A teda jak dítě trochu povyroste, tak se všechny tyhle věci zase protáhnou o jeho asistenci :o)
Ono to fakt začne být složitější, když se člověk neřídí podle sebe, ale podle dítěte.
Nevim no, ja bych hlavne starani se o vlastni dite, chod domacnosti a beznej uklid nenazyvala pomoci, to je povinnost. Pokud partner disponuje mimo prace I nejakym volnym casem, tak ho zkratka vynaklada doma, to neni zadny rikani si o pomoc.
barbucha No hlavne mi to prijde jak z praveku!
Přesně. A já tady nadskakuju taky pokaždý (a střídavě si sedím na rukách), když tady někdo chválí samba, jak pomáhá. Komu hergot? Von tam nebydlí? Haranti nejsou jeho?
barbucha Proste predstava chlapa s vysavacem ci pradlo vesiciho se mi ekluje, to bych nikdy po nikom nechtela, nechtela bych to ani po diteti, proste nevim proc, kdybych vedela proc, tak je zaprahnu.
barbucha No jako kdyz je dama cely den doma, pan cely den v praci, tak pokud dotycny vecer uklizi s vari, myslim ze skutecne teda pomaha
Mutziputzi :-D :-D Tak ty uz mas zaucenyho ne, od nekoho jinyho, takze kdyz bude nejhur, tak on si na tyhle cinnosti vzpomene. Ale ti mladasove z patriarchalnich rodin se musej vohejbat!
Karja Jak naucenyho?
Mutziputzi Já jenom k tomu věšení prádla, pokud je to možné radím pořídit si sušičku, nejenže ji může používat i muž, ale je to s dítětem strašně praktickej spotřebič ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.