Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30086 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:16
Reakce na barbucha:

​Však není tvůj zaměstnavatel

No právě. Ale i ze zdejších příspěvků je jasné, že všichni chlapi takoví nejsou. 

Offline barbucha blogger
36178 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:26
Reakce na Mutziputzi:

muž provádějící domácí práce nezapadá do mého konceptu, u nás v rodině se to nepraktikuje, mně to neimponuje...prosím nezaměňovat s preferencí macho pitomců

​Zajímavej koncept, byla bych řekla že už přežitej.  U nás v rodině se to taky nepraktikovalo - pohled na ženy kmitající mezi plotnou, dětma a vlastní prací, přičemž hlava rodiny se pevně zavřela ve své pracovně, zas neimponoval mně... ani trochu

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:28

barbucha Nemyslím si že bych kmitala a hlava seděla v pracovně, jde to celý pojmout i mnohem jaksi moderněji a rovnoprávněji

Offline Pinot Noir
30086 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:30

barbucha Tak to, že chlap nedělá domácí práce, neznamená, že nedělá nic.

Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:31

Mutziputzi no ja nepisu o domacich pracech nic

Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:33

dzizisketa moc dobre si pamatuju tu tihu zodpovednosti najednou, kdyz se mi narodilo dite (a bylo mi 20..) a hlavne to ze ji nemam s kym sdilet.. nezvykl si ani tvuj muz zatim, ze uz neni odpovedny jen sam za sebe, ze je otec-ale urcite mu to dojde, drzim palec

Offline Pinot Noir
30086 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:34

Offline barbucha blogger
36178 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:34

Mutziputzi 

Jak chceš zrovnoprávnit domácí práce bez toho, aby se hlava zúčastnila prosimtě? Myslim takový ty běžný, na který si hned nebudeš najímat lidi... stravovat se věčně po hospodách/z donášky nejde, takže někdo musí připravit krmi... do myčky nádobí samo nenaskáče a ani ven ne... prádlo dtto. Tak buď hlava vyleze a vobčas hne prstem, nebo za rok musíš vycvičit to nebohý mimino Jak jsem zjistila u harantů, mačkat knoflíky jim jde docela brzo

Offline barbucha blogger
36178 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:36
Reakce na Pinot Noir:

​A co jinýho by měl dělat? Řemeslníka si zjednám a nepotřebuju ho každej den!

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:40

barbucha Nandat a vyndat myčku/pračku  = 10 minut? Udělat jídlo půl hodiny? Hele to fakt asi dam sama.

Offline barbucha blogger
36178 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:45

Mutziputzi 

Jako samozřejmě to neni nic co by se nedalo zvládnout. Ale mě prostě irituje, že by se hlava měla někde zašívat, pokud já (ještě) nemůžu!

Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:47

Mutziputzi Teda jako já fakt přeju to bezproblémové dítě, ale já když si vzpomenu, jak dcera první měsíce vyloženě prořvala, pokud jsem ji nenosila na rukou (a nikdo jinej jako utišovač v podstatě nefungoval) a jak mě její pláč psychicky ničil, tak to i těch deset minut na vyndání myčky bylo skoro sci-fi. A teda jak dítě trochu povyroste, tak se všechny tyhle věci zase protáhnou o jeho asistenci :o)

Ono to fakt začne být složitější, když se člověk neřídí podle sebe, ale podle dítěte.

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:49

Nevim no, ja bych hlavne starani se o vlastni dite, chod domacnosti a beznej uklid nenazyvala pomoci, to je povinnost. Pokud partner disponuje mimo prace I nejakym volnym casem, tak ho zkratka vynaklada doma, to neni zadny rikani si o pomoc.

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:51

barbucha No hlavne mi to prijde jak z praveku!

Offline barbucha blogger
36178 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:53

Karja 

Přesně. A já tady nadskakuju taky pokaždý (a střídavě si sedím na rukách), když tady někdo chválí samba, jak pomáhá. Komu hergot? Von tam nebydlí? Haranti nejsou jeho? 

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:55

barbucha Proste predstava chlapa s vysavacem ci pradlo vesiciho se mi ekluje, to bych nikdy po nikom nechtela, nechtela bych to ani po diteti, proste nevim proc, kdybych vedela proc, tak je zaprahnu.

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:57

barbucha No jako kdyz je dama cely den doma, pan cely den v praci, tak pokud dotycny vecer uklizi s vari, myslim ze skutecne teda pomaha

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:58

Mutziputzi :-D :-D Tak ty uz mas zaucenyho ne, od nekoho jinyho, takze kdyz bude nejhur, tak on si na tyhle cinnosti vzpomene. Ale ti mladasove z patriarchalnich rodin se musej vohejbat!

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 17:59

Karja Jak naucenyho?

Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 18:00

Mutziputzi Já jenom k tomu věšení prádla, pokud je to možné radím pořídit si sušičku, nejenže ji může používat i muž, ale je to s dítětem strašně praktickej spotřebič ;o)