Mohučanka Nás kocour po tom sladkym jde jak slepice po chroustovi
Vše o těhotenství a dětech
SunEclipse protihlukově v každém případě! ![]()
Potrefenáhusa on byl úplně neviditelnej a hodnej, spinkal, potvora jedna. Dcera ve vaně, kocour v lineckým, nevěděla jsem, po kom skočit dřív.
Děkuji všem zůčastněným, které nepečou. Jednak jsem v tom marná a jakákoli práce nad rámec bežných povinností mi vhání slzu do očí jen na to pomyslím. Jsem ráda, že jsme od září neumřeli na hlad, skrčeninu, mor a souchotě. Instalování vánoční výzdoby jsem oplakala. Dnešní návštěva Vánočního domu mě měla naladit do vánočního módu, leč nestalo se tak.
tzaziki Hele to sladky na vanoce i mne jako poziraci sladkyho prijde docela nechutny. Dobre delas. Jako mama ma neco napeceno a jako kdyz je to nejlepsi ten den, tak jako to zakazuje jist a ma se to jist az za tri tydny slepeny nejakym uz pomalu zluklym maslovym kremem? Vzdyt je to na hlavu postaveny! Kup neco v cukrarne a cus jako!
Snahu úpéct něco s dětmi jsme vzdala poté, co mi mladší snědl skoro polovinu těsta. Já peču jenom perníčky, pusinky (zbyde mi bílek z výroby vaječného koňaku) a občas se dokopu ještě k něčemu, třeba kokoskám nebo něčemu nepečenému.
A pláču, babička dělávala něco, čemu jsme říkali kokosový salámek. Recept se někde ztratil a babička už není schopna si vzpomenout.
brrr taká nepečená roláda z kakaovej hmoty s kokosovou plnkou?
slniecko Jo,nepečené to bylo. Vevnitř určitě kokos, kakao a ořechy, máslo? a cukr. Něco takového, ale neumím sehnat ten správný recept.
žluťásek Dík, tam právě piškoty nebyly, aspoň ne takhle na kusy. Možná mleté
Ten recept se někam vypařil, ještě jsme to hledali ve starých receptech a nebyl tam.
Počujte, syn si narazil pred týždňom nohu a furt si na to sťažuje. Ako dlho je normálne, keď bolí narazená päta?
Pinot Noir Já mám teď brigádnici z Ryžoviště a ta o něm mluví tak, že by se tam člověk hned nastěhoval ![]()
Mohučanka to mi připomíná historku, kdy jsem otevřela krabici s vanilkovými rohlíčky, kam jsem chtěla přidat další hotovou várku, a na nich trůnil pěkně vypečený mazanec, eh, tedy, náš tehdejší kocour... jsem ho vyhodila a pak jsem se akorát tak zmohla na přemýšlení, kam si můžu to rozdrobený cukroví tak asi strčit...
slniecko dlouho, klidne mesic. Pata je teda docela blba - pokud si ztezuje moc, zasla bych na RTG a bude jasno hned.
slniecko Taky ne, ale dík.
continuity práveže moc nie, ani nevidno, že by tú nohu nejako šetril, ale ešte k tomu tvrdí, že ho to bolí na päte keď stúpne na špičku.
No, asi skočíme k doktorke.
brrr jasné, tak držím palce...ono na Vianoce sa človeku vyslovene žiada niečo z detstva.
tzaziki prosim te, co je skrcenina? Ja dnes uz musela zehlit asi po mesici, protoze muz odletal a nemel jedinou pouzitelnou kosili ( a ja taky ne).
S tim pecenim, kdyby me to stresovalo a nemela bych z toho radost, neupecu ani kolecko lineckeho. Proc si delat nasili? Cukrovi se dnes uz da koupit dobre, pokud bez nej nahodou nechcete byt. Peceni mi nevadi, ale ted jsem tri dny po sobe varila obed a jsem z toho zcela vycerpana. ![]()
Pristi adventni nedeli jdeme do hospody.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY