dzizisketa My jedeme na dětskou oslavu zrovna teď, mimino je ale s babičkou. Budou to ale nervy, protože Ríša je přesvědčen, že má-li někdo narozeniny, znamená to, že Ríša dostane dárek ![]()
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Já normálně přihodím k zelenině pro Vikiho bramboru vařenou pro nás, tj. osolenou. Nebo kousek pečeného masa. Ne že bych mu osolila celé jídlo, ale té jedné složky se taky nebojím ;)
Pinot Noir my jsme před časem byli na oslavě, kde měl syn slíbené, že koupíme všem kindervejce, jedno i pro něj. Mluvil o tom několik dní ![]()
Teď se vánoci se ho pořád někdo ptal, co si přeje od Ježíška a asi už pochopil, že dárek může být i hračka nebo knížka. Donedávna ale ještě bylo kindervejce ta největší svátost, co může dostat ![]()
Karja No co, co, velká malá je evidentně na dobrý cestě stát se úspěšnou raperkou!
To pěstuj, až se prosadí, bude coby milující potomek řádně dotovat rodiče a tobě z toho určitě kápnou nějaký hezký šatičky, botičky a kabelky.
barbucha KokoskaJá si myslím, že to syn zvládne v pohodě. Studoval mimo domov, vařil si, uklízel atd. Jen si asi teď ještě neumí představit časovou náročnost péče o mimino. A snacha ho dost kazí, od práce v domácnosti ho odhání. Jsem jí říkala, aby toho jednou nelitovala. Prej ať si chudák doma odpočine, že má moc práce a starostí
.
Karja Rozšiř jí repertoár písničkou z Když roboti brebentí (kouzelné čtení). Rodiče se rozčilují, že dostali bonbon místo mátového čaje..."mamince zimou pusa cvaká, lamentuje: "To jsou paka!"...."...
Tabea Haha, ona umi asi jen dvacet slov, tohle neda. Ty kokoti jsou odvozeni od slepice, tohle je jedno z msls sprostych slov, co nam doms neujede ani omylem, avsak nevypada to:-D
Karja Zas má plus, že umí říkat "k". ![]()
Tabea Haha, ona umi asi jen dvacet slov, tohle neda. Ty kokoti jsou odvozeni od slepice, tohle je jedno z msls sprostych slov, co nam doms neujede ani omylem, avsak nevypada to:-D
ako sa odvodia kokoti od slepice :-D ? čisto teda jazykovedná otázka ![]()
slniecko No ona rika slepicim koko, a driv hodne zpivala kokoko houpity, jakoze po slepicich se jde na houpacku. A ted uz proste jde za slepicema a zpiva si jen kokoti:-D
Inak, netušíte, aký je presne režim pri zápale čreva u dieťaťa (nie slepáku).
Rada diéta a kľudový režim, znie akože jasne...len....nie je to niekde podrobnejšie?
Dnes sme sa s mužom do krvi pohádali, či môže ísť mladší na výlet do lesa, po tom, ako sa mu predvčerom po jednom dni korčuľovania a jednom dni plávania (a nejakej tej diétnej chybe...) dosť pohoršilo.
Ako potrebovala by som asi nejaký manuál, na ten mesiac...ako rýchlo postupovať, kedy čo pridať...nič som nevygooglila.
slniecko No ona rika slepicim koko, a driv hodne zpivala kokoko houpity, jakoze po slepicich se jde na houpacku. A ted uz proste jde za slepicema a zpiva si jen kokoti:-D
![]()
Já bych ji na veřejnosti opravovala hlasitým kohouti, ko-hou-ti.
crazydaisy chudák malej, ten bude asi ze začátku v šoku
ale třeba snacha překvapí a zvládne i tu pomoc muži do práce! A my všechny tady budeme koukat.
Mladej to zvládne, a snacha taky dostane rozum ![]()
Malenge No, aby nakonec neměli štěstí, jako já s prvním synem. Zlatý dítě to bylo, pořád akorát jedl a spal. V klídku jsem si dostudovala a už nikdy jsem nepřečetla tolik knížek. Kdybych měla jen toho jednoho, nechápala bych, co některý matky řeší. No zato ten druhej
. Začalo to tím, že jak se narodil, tak dva měsíce skoro nespal a pokračovalo v podobném duchu dál. Ten kdyby byl první, tak už bych nikdy další dítě neměla
.
crazydaisy Já to mám právě naopak! Člověk si to bezproblémové miminko zas umí pořádně užít, když už ví, jak to taky může vypadat ![]()
slniecko Však kokot je původně kohout, resp. kohout je původně kokot.
crazydaisy No uvidíte, jak to u vás dopadne. Taky si velmi často říkám, že je klika, že se kluci narodili v tomhle pořadí, protože mladší je proti staršímu úplně nenáročný. Jen teda v noci nespí, to buzení po 2 hodinách je děs, ale starší k tomu měl tisíc jiných věcí, takže jsem v klidu a pohodě, i když unavená. Být to opačně, ta srážka s realitou by asi byla hodně krutá...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY