Karja muzu ti venovat elastickej satek, chces? Zavazes, soupnes do nej dite a hotovo. Ata tehotenska bunda by sla, proste si ji povytahnes nahoru.
Vše o těhotenství a dětech
Karja jde to, člověk si musí dřepnout. Komfortnější je to ale opačně
Karja Chozeni ven v zime s dvema capartama - na to mam desny vzpominky. Minimalne hodinu trvalo, nez jsme se oblekli a vyrazili. Ale museli jsme, aby se starsi vybehal. Mladsi se nosila v satku a aspon se u toho prospala. Od malicka potrebovala spat u me a v tichu a to s dvouletakem doma moc neslo. No, jsem rada, ze uz je to za nama a posilam hodne sil!
Ja jsem zas prijela do porodnice s kontrakcema, ktere ani nenamerili na monitoru, jak byly slabe (podle nich!) Chteli me poslat domu, ale nakonec si me tam nechali, coz bylo fajn, protoze dcera se do rana narodila.
MP Meri Pinot Noir Kdyz ja vencit taky musim! Starsi by byla na zabiti.
žluťásek Do niceho investovat uz nechci, od jara pocitam s kocarkem, jenze ted mi tam mimino jeste nevydrzi. I ten satek stal hodne na to, ze jsem ho na prvni vubec nevyuzila.
Karja prave ze nejlepsi na mrnavy, jak vazi nad 7kg, uz je lepsi klasickej. Ja vidim vyhodu v tom, ze obliknes sebe, uvazes satek (bez ditete), obliknes hady a pak jen do uz uvazanyho satku strcis malou malou. Nemusis to slozite dotahovat a mordovat i s ditetem. Mam tenhle. Kupovali sme ho z nejakejch benefitnich bodu, takze vlastne byl zadarmo:D
711990 No uz to googlim, vypada to dobre, ma to fakt vyhody. Ten muj je jak nejakej letajici koberec uz:-D
Karja
a jakej mas?Ja zrovna pokukuju po klasickym satku, ale po fiasku s drahym ring slingem, ze kteryho se mi tonda vykopava, se dost bojim dalsich propalenejch penez:)
711990 Ja si ted nemuzu vzpomenout na znacku, ale vizuelne je samozrejme moc peknej a ke vsemu se mi hodi:-D.
Karja Jo zima je fakt na prd. Druhý syn se narodil v říjnu, takže to trvá už tři měsíce. Než se vypravíme je to aspoň půl hodiny a to žádný šátek řešit nemusím, mladší spokojeně počká v kočárku. A potom nás jako bonus ještě čeká Tetris do výtahu. Se synem, odrážedlem a kočárkem je to na milimetry (doslova), manžel už se nevejde.
Evaeva Hahaha,no presne, ale ja teda tu malinkou asi nebudu mit spokojene lezici v kocarku. Doted jeste spokojene nelezela a nekoukala:-D. Ale uz jsem zvykla od te vetsi, ta ale aspon v tom sestinedeli vic spala no. Takhle je pres den vecne vzhuru a v noci sosa co 2 hodiny. Snad ji to prejde.
Karja já mám holky od sebe rok a čtvrt a pokud se pamatuju, tak postup byl takový, že oblíknu sebe, pak mimino, pak hada, obě čapnu pod křídlo a snesu ze schodů.
Vypravit se v zimě ven se dvěma je strašný, strašný, strašný. Teď už teda lepší, menší sedí a mám systém
všechny věci naházet na botník, nic nezapomenout! obléknout mladšího, připoutat do sporťáku a vyšoupnout ven čelem do předsíně, aby na nás viděl, pak částečně sebe, abych nemrzla ani nechcipala vedrem a nabalit staršího řvouna, pak ho vyšoupnout za bráchou, fofrem doobléct a zabouchnout, hotovo. Akce na hodinu
to bych jako bezdětná nikdy nevěřila!!
moora Sebe musím oblíkat až nakonec, jinak bych zdechla.
Pinot Noir no, já oblíkala nakonec toho, co nejvíc řve a ještě se umí svlíknout
Pinot Noirpřesně. První mimino, ale nezapínat kombinézu a fusak, potom staršího, toho pošlu na chodbu přivolat výtah, tam mu není horko. Potom sebe, nakonec zkontrolovat všechny čepice, rukavice, klíče a svačiny a konečně vypadnout.
Jj, taky musime denne ven kvůli staršímu. Vypravování uz nam docela jde, věci sebou ven a kupicky obleceni chystam teda uz vecer, abych rano nemusela nic hledat :) to jsem rada, že zvládneme snídani a zuby. Jinak oblikam nejdřív sebe, pak staršího a nakonec mimino. To musím az jako poslední, protože oblikani do zimního nesnasi a řve nez vyjedem pred barak a je chudák cela zpocena. Než ji oblecu, tak doufám, že se starsi nesvlikne, zimní kombinéza se mu bohužel svlika dobre. Doma bych to s nima nevydržela, venku je to jednodušší.
Karja mojim sa v kociku tiez najprv nechcelo spat sle stacilo otocit na brucho..![]()
Inak ja mam taku teplu ako keby deku urcenu na nosic, nemusim mat nosicsku bundu, len tym proste zakryjes dieta. Neviem ako sa to vola, dostala som to ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY