Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
36171 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 22:52
Reakce na Karja:

Jinak svoje vecere nekomentuji, vcera jsem jedla v posteli v 10 banan a dva detske tvarohy, dnes loupak a jogurtovy napoj.

​Jo, matky na tý dovolený... nemaj šanci se ani lidsky najíst. Poslala jsem snaše dlouho taženej vývar a psala mi, že měla větší radost, než kdyby mladej přines pugét růží

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 22:52

letfenixa

To je hlídání mého muže. Tuhle jsem přišla do pokojíčku, kam si odešli hrát, muž leží na zemi, dcera si staví z dupla a prej Maminko tiše, tatínek spinká!!

Offline continuity
43674 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 22:57

Mohučanka však parada!, to je cíl, aby se děti naučily: a) zabavit sami a za b) respektovat ostatní

Offline letfenixa
10968 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 23:18

Mohučankazávidím chlapom, mne kým malý nezaspí, som hore, a potom zaspím s ním

Offline brrr
12395 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 23:36

continuity Myslíš jako: "Mami, pojď mi číst!" (já ruce ve dřezu) "Řekni tatínkovi."-"Ale on spinká"

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 23:38

viktorka_od splavu rekne jdeme spst, otevre knizku, precte jednu basnicku a spi se. Prirozenej talent a autorits:-D:-D

Offline letfenixa
10968 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 23:45

Karja to som si spomenula, malý tak išiel spať s dedkom, po veľkom vymýšľaní, keď nechcel pri babke zaspat: dal som mu na zadok a povedal, nech spí. A spal.

Offline notna
9544 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 00:09

Karja Nepomohlo by starší to spaní odpoledne zrušit? Taky jsem dceru uspávala hodinu odpoledne, hodinu večer. Byla jsem z toho nervní, zbytečně pak na dceru podrážděná. Bylo jí cca 14 měsíců. Trvalo to sice asi týden, než se to srovnalo, ale pak to bylo super. Večer usínala rychleji a spala v kuse 11 hod minimálně. 

Pokud jsme byly doma, měly jsme jen odpolední oddech čtením pohádek. Pokud jsme byly mimo domov, většinou ještě v kočárku nebo autě usnula.

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 02:41

notna Asi ne, I sambovi usne rychle, prijde mi, ze ten spanek jeste potrebuje, uvidime, jak se to vyvrbi casem;-).

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 07:38

Prosim vas, pocit ze se nemuzu poradne nadechnout, ze mi chybi kyslik, zejmena uplne v klidu bez namahy, to bude asi tim ze jsem na hlavu ze? 

Offline Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 07:53

Mutziputzi To jsem měla taky. I na to mi pomohlo železo (doporučily mi ho zdejší uživatelky, včetně konkrétního přípravku - Floradix, a zlepšily mi tak kvalitu života asi o 1000 % ).

20970 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 08:05

Pinot Noir Diky, zkusim

Offline Karuna
příspěvků moje polička 05. ledna 2020 08:29

Karja hele já mám 4 děti a úplně přesně vím, že tohle všechno jednou přejde ????

Offline Gatita
8713 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 09:00
Reakce na Malenge:

Karja ......Takže po sekci, dvě děti, a na všechno sama, myslela jsem, že to nedopadne a překlepali jsme to. Režim samozřejmě žádný, cílem bylo přežít hodinu po hodině, a zakázala jsem si nějaké výčitky, co by šlo líp a koho zanedbávám. Tak se drž, pevné nervy a žádné vysoké cíle.

​tak to abych se prestala tesit z porodnice domu? Ja uz tady toho mam plne zuby, ale rikam si nebud blba, mas tu 3x denne jidlo az pod nos a jeste nabizeji jako nachšpajs prasek na bolest a na spani, muzu si vybrat. Navic tu dohlizi, aby dite prosperovalo, muj jediny ukol je snazit se odsat neco z prsou - a to mi zabere cely den - s dost smesnymi vysledky, spis odkapavam nez odsavam, ale furt lepsi nez poprve. hrozne uz touzim, abychom byli vsichni 4 spolu doma, ale moc vlastne nevim, jak to tam pak budem pytlikovat.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 10:12

Gatitapokud mas tu nemocnicni odsavacku, popros o druhy set a odsavej obe prsa najednou. A jeste u toho ruzne mackej a masiruj prsa a koukej se na fotky mimina, pokud ho nemas primo u sebe:) A taky je dulezity hrat si s tim nastavenim, nejdriv je ten stimulacni mod, pak odsavaci. A behem jednoho toho odsavani bys to mela treba 3x prostridat, aby to simulovalo piti ditete. A v tuhle chvili je normalni, kdyz das treba z obou prsou dohromady jen 50ml. A mela bys odsavat i v noci, celkem tak 8-10x za den. Tohle vsecko sem delala a domu jsem pak jeste z porodnice posilala prebytky na zamrazeni! 

Offline Malenge
4867 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 10:24

Gatita Ale jen se domů těš, doma je přece jen doma, taky jsem se těšila, i když jsem věděla, že celodenní polehávání a mazlení se s miminkem bude navěky fuč. To je mi doteď líto, že jsem si malého zdaleka tak neužila, že přišel o ta líná odpoledne, kdy bychom spolu byli schoulení pod dekou na gauči a jen bych ho pozorovala. To samozřejmě kvůli zápřahu se starším absolutně nehrozilo. Ale viz výše, žádné výčitky, člověk dělá, co umí. A tak, aby všichni přežili ve zdraví, cokoli navíc je super, ale ne nutné, na to je třeba myslet. Jo a když jsem přišla domů, bylo to hezké, takový ten pocit: tak a jsme kompletní, na to vzpomínám ráda. Tak držím pěsti na kejkle s odsávačkou a když to nepůjde, taky se nic nestane.

Offline barbucha blogger
36171 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 10:34
Reakce na Mutziputzi:

Prosim vas, pocit ze se nemuzu poradne nadechnout, ze mi chybi kyslik, zejmena uplne v klidu bez namahy, to bude asi tim ze jsem na hlavu ze? 

​No je klidně možný, že seš z toho stavu kapku nervózní... bejvá to i proto. Doporučila bych i těhotenskou jógu, kdyby to už nebylo moc alternativní

20970 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 10:41

barbucha Hele to ani ne, nejsem nervózní, že mi to neni příjemný to je teda fakt, ten pocit, že ve mně něco žije...no radši nic O józe jsem přemejšlela, asi jí po stěhování zkusim.

Offline barbucha blogger
36171 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 10:44

Mutziputzi 

Eště ke všemu se stěhuješ?

Jako jo, to nejkrásnější období v životě ženy ( ) je vobčas dost stres, i nevědomej -  ty potíže s dechem můžou fakt bejt i z toho. 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 10:44

Mutziputzi hehe, já jsem v těhotenství nemohla zapudit myšlenku na Vetřelce (první díl)...