Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:48

Karja tak kdybys chtela, poslu ti ten muj. Nebo je k vyzvednuti v Praze/Pardubicich:))) 

Offline Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:00

Mně to jde teď se dvěma líp než tehdy s tím jedním. Byla jsem asi úplně levá, zpomalená a vynervovaná a hlavně z vědomí, že po tom, co nás navleču, naložím, vytáhnu kočár z domu, zamknu dveře, zamknu branku, mi zbývá asi 40 minut, než bude čas na další kojení, mi bylo úplně zle. 

Teď mimino neoblíkám vůbec, jen mikinu a čepici a v punčocháčích ho zastrčím do fusaku, starší ven jít chce, takže se nebrání, ale má vždycky najednou milion činností, které musí dělat, takže bez trochy mého řevu a vyhrožování se to neobejde, oblečeného ho pošlu ven najít kolo a pak se za hulákání "Maminkoooo, maminkoooo, Ríša čeká" vypravím já.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:16

Vygooglovala jsem si tehotenskou bundu a to teda chces! A pod ni poradny poctivy laclace

Offline Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:17
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:27

Mně to vypravování přišlo složitý i s jedním miminem. Než nastala konečně ta chvíle, kdy jsme byli oba dva najedený, ne těsně po jídle, jelikož dítě blilo, ale zase ne moc dlouho od předchozího jídla, abych nemusela hned před barákem kojit, dítě přebalený, já vyčůraná, namalovaná, učesaná, oblečená, dítě oblečený a ještě neřvalo únavou, nebylo těsně před obědem a zrovna třeba nedoprala pračka ... kolikrát bylo fakt už hodně pozdě odpoledne. Na splnění těchle podmínek jsem vlastně pracovala průběžně už od rána, bože to bylo fakt strašný, ale možná jsem byla jenom nemožná ? Je fakt, že mi to dost komplikovala moje "úchylka", kdy než odejdu z bytu, tak potřebuju, aby bylo poklizeno (ne uklizeno, ale aspoň trochu pořádek). Takže fakt celodenní program, to teď je to fakt zlatý. 

711990 V těch nosicích skupinách se daj nošený šátky fakt dobře prodat, takže bych se zmařený investice ani nebála. 

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:35

Mutziputzi Ver tomu, ze nechces klasickou XL,co jsem mela posledni tydny! Fakt hanba;-). Jibak tehotenskou parku nosim I normalne a potkavam v ni dalsi buchty netehotny, ta se asi povedla;-)

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:36

MP Meri No to asi zpusobovala ta tvoje uchylka tu slozitost. Jinak ja teda chodila nenajedena a celej podzim jsem nekomu zrala jablka ze zahrad:-D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:38

Karja Ja stale jedu v modu Nic tehotenskyho!, tak sem sama zvedava jak budu strasit.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:39

Jo a možná ta moje nechuť chodit ven pramení i z toho, že pro mě to s ním venku fakt jednodušší není. Venku na něj musím pořád dohlížet, hlídat co dělá, popřípadě se někam hýbat, někam nás přesouvat ... Kděžto doma si dítě dělá svoje a já nemusím mít oči pořád na stopkách. Jako jasně, stokrát za den po něm musím likvidovat nějaký bordel, okřiknout ho, vynadat mu, spravit mu hasičský auto ... ale v mezičase si můžu dělat svoje a to je k nezaplacení. Asi kdybychom měli vlastní zahradu, tak je to jiný, tam se člověk zabaví, ale sedět v parku na lavičce a čumět na ptáky mě fakt neba. 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 19:45

Mutziputzi dcera se narodila v dubnu a těhotenské jsem používala jen kalhoty, takové s tím širokým nápletem, ale až na ten pas to byly úzké džíny z HM. Přibrala jsem teda jen 7,5 kg (nedoporučuji). Jinak jsem vrstvila trička na tělo, cokoli širokého vypadalo příšerně.

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 20:00

Mutziputzi S jarnim to muzes dat bez;-)

Offline notna
9544 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 20:55

Mutziputzi Existují i pěkně těhotenské věci. Já jsem měla šedý vlněný kabát. Takže vám tam klasický rovný střih. A kamarádka teď má tehotensky černý spacák.

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:14

Tak ja jsem asi fakt marna, tohle novy dite pres den skoro nespi, o starsi se stara prevazne sambo, sotva ji uspi, se slovy pujc mi taky tuhle malou, ten pres hodinu rvouci a 4 hodiny bdici uzlicek uspi za 3 minuty!!!

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:18

notna Mutziputzi Jo a treba ma dzinach to nejde poznat, jen maji ten extra pohodlny pas. Ja mam treba dvoje tehotenske dziny tak pekny, ze je snad budu nosit normalne:-D

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:21

Karja hlavne klid, u nas to bylo stejny. Ted uz to nejak,, funguje,, ale porad je to divocina. Ted v Turecku si starsi zvykla ze je porad po ruce tatinek nebo ostatni decka, navrat do reality bude asi husty. 

Offline dzizisketa
9037 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:23

Karja

TTaky jsem chtěla nosit těhotenské džíny i normálně, ale začaly mi pak brzy padat 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:41

Karja cha, koko (sliepky) a bá sú u nás aktuálne najobľúbenejšie slovíška. Koľko má tá tvoja? že kedy oblažíme starých rodičov na návšteve "kokotmi"? :D :D

Offline Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:44

Karja Já jedny těhotenský džíny ještě nosím . Mají super střih a barvu a když ten náplet ohrnu směrem dolů přes tu džínovou část přes boky, tak pevně drží na místě a kdyby to náhodou vykouklo zpod svetru, tak to vypadá jako triko. Jako do práce bych v tom nešla, ale na procházky a nákupy v pohodě ;)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:48

Karja mas nosic? alebo satku? ak nie, skus to, ja si myslim, ze by som si usetrila strasne, strasne vela nervov ak by som synaod narodenia nosila na sebe, on bol jenoducho tak neskutocne kontaktny (a zrejme ho aj bolievalo brusko), ze ten nosic by mi strasne vela veci ulahcil...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 21:55

Mutziputzi potvrdzujem, nedostatok železa. Ak ti ho doktor nepredpísal, pýtaj si, mne ho napriek sťažnostiam na dušnosť predpísal v 6. či 7. mesiaci a teda to bol rozdiel nevídaný...