KarjaTatínkovi, babičce, tetě taky dcera usínala bez problémů rychle. Ale to mi bylo na nic, když stejně jsem většinou uspávala já. A byl to fakt vopruz, pamatuji si to velmi živé. Držím palce, ať to u vás přejde.
Vše o těhotenství a dětech
barbucha Mutziputzi Hele, připojuji se k Pinot, to bude železo, teda jeho nedostatek a s tím spojené blbé okysličování těla. Jsem to měla taky a hodně mých kamarádek též. Dobrá zpráva je, že po jeho doplnění ty stavy nemůžu se nadechnout celkem rychle zmizí. Pokud ne, zmínila bych to u gynekologa.
711990 diky. Nechala jsem si koupit doporucovanou medelu swing, ale stejne tu nejvic pouzivam tu nemocnicni - ta vytahne i to, co tam neni. Ja jeste nemam mliko,jen kolostrum, ale furt to povazuju za uspech, s prvnim jsem nemela ani to. Ted uz je to teda paty den, tak verim, ze se to brzy zhoupne do normalniho mlika. Ted akorat muzu malemu poslat mini svacinky potrubni postou;) Doufam, ze to nejak udrzim aspon takto, nez nam dovoli se sestehovat. Je fakt, ze jak tam dochazim jen na omezene navstevy, tak se bojim, ze se telo zacne chovat, ze zadne dite nema. No musime ho trochu vypiplat, on na sobe fakt nema snad ani gram tuku, uz aby to bylo...Mam i fajn laktacni poradkyni, ja doufam, ze az nas pusti domu, neco spolu vymyslime. Tohle je jak z grotesky, pracne se tu k malemu nasteluju, kinkla se mi na ruce, jizva pali jak cert...no a kdyz si ho chci prilozit, tak zjistim, ze jsem si zapomnela odlozit ten hygienicky chirurgicky plast se zavazovanim vzadu![]()
Malenge ja vim, prvni byl plne na um a taky se nic nestalo. Tak bych se z toho uz nepo...
Gatita to pujde
jakmile ho budes mit u sebe, bude to uz dobry:) drzim palce!
Může bejt, ale tak snad Mutziputzi chodí na kontroly - zjistili by nedostatek na odběrech a snad by jí to řekli, ne?
barbucha krevni obraz se dela snad jen 2x, na zacatku a pak nekdy po 30. tydnu snad?
To si nepamatuju... ale jistě ho udělaj i na vyžádání jindy.
barbucha Mně to taky nikdo neřekl a přesto železo zabralo okamžitě. Odběry se dělají za celou dobu snad dvakrát?
barbucha teď nechci kecat, ale zdá se mi, že jsem na odběru byla za celý těhotenství jen jednou, až někdy ve 3.trim. Taky železo v háji, ale dostala jsem nějaký tabletky, po kterych mi bylo hrozne blbě, tak jsem je pak stejně nebrala.
barbucha jo, ale tak na kontrolu jsem chodila jednou za 5-6 tydnu, tak jen snazsi zkusit to zelezo;)
barbucha Jak píšou ženy výše, na nedostatek železa se obvykle přijde dost pozdě, potom, co se dělají odběry, a to už ho si ta těhotná hezky užila
ono jak je to jinej stav, tak těch divnejch věcí je hromada, něco úplně normální, něco míň. Zrovna tohle se dá snadno řešit, úleva rychlá a netřeba čekat až do pozdější fáze, kdy dost ženám ty hodnoty vyjdou už celkem alarmující. Proč se ten test nedělá dřív, to fakt netuším. Při druhém jsem s tím počítala a bylo mi výrazně líp, neb jsem železo jedla hned.
Gatita Správně! Moc na vás myslím, ať ty se rychle a bezproblémově hojíš a malej hezky přibírá, ať můžete být brzy spolu ![]()
V druhém těhotenství jsem měla svou porodní asistentku skoro od začátku a na tyhle drobné problémy, které ale dost otravují, je to super. Doktorovi kvůli tomu člověk volat nechce, ale vyřešit by to potřeboval.
Mutziputzi
tak zobat železo ti určitě neublíží a placebo efekt je taky fajn. Jóga nevím, asi bych hodně vybírala být tebou, ono některé z nich jsou dost ezo-bio, to si nejsem úplně jistá, že by ti vyhovovalo. No pokud seš na hlavu, tak si to užívej a věř, že po porodu bude ... hůř ![]()
No co ode mě můžeš taky čekat, že jo
Ale fakt si myslím že to nemusí bejt jen nedostatek něčeho... nakonec si ale klidně řekni eště vo celkovej rozbor i mimo běžnou kontrolu, ať to máš jistý.
Břicho jako kámen? No tak máš tam pevnou výplň, no!
Mutziputzi Zeleza ma v tehotenstvi malo snad skoro kazdej, nebo je tu vubec nekdo kdo to nebral? To bude vono!
Ale myslim si, ze se nemuzes nadechnout, protoze se bojis, ze nestihas kupovat vybavicku!:-D
Karja Poprvé jsem železo nebrala, zřejmě mi nechybělo, nebyla jsem ani unavená, ani jsem se nezadýchávala. Podruhé jsem měla pocit při normální chůzi, že další krok už nezvládnu ![]()
Mutziputzimě se taky blbě dýchalo a železa jsem prý měla na rozdávání. Dobrá zpráva je, že to okolo čtvrtého, pátého měsíce přešlo. Určitě ještě dřív, než jsem měla pořádný břicho. Nervama to teda nejspíš nebylo, bylo to moje druhé těhotenství. Řekla bych, že tělo si prostě vyžádalo zvolnění.
Mutziputzi tak jeste prihod magnezium. Minimalne jako placebo dobry:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY