Mne by se libil sperk, predem schvalenej, to je jasny,efektni je s datem, penize, poukaz, natoz teprv neco praktickyho, to by mi radost neudelalo.
Vše o těhotenství a dětech
Karja jsi dobracka,no.![]()
Napriklad

crazydaisy vnoucatum jsem davala zlatou minci "medaile stesti" plus nejake penize na doplneni vybavy. Maminky sperk dostavaji v nasi rodine od manzelu, takze holky dostaly jen kytku a hrnec svickove (na vyzadani).
Moc děkuju všem za tipy. Kokoska moji synové dostali od mé mámy taky zlatou minci, tak to mám jako rezervu, kdybych nevybrala nic jiného. Jinak právě vím, že snacha chce nechat malé píchnout ouška, tak náušnice jsou taky ve hře. Snaše bych ráda nějaký šperk dala, ale od syna dostane moc krásnej, tak to asi nemá cenu. Ještě mám čas, tak uvidím.
crazydaisy ono se klukum dost spatne vybira, ta mince mi pripadala lepsi nez retizek s mesicnim znamenim.
Taky jsme dávali zlatý mince, k narození, k prvním i dalším narozeninám. Ta první se obzvlášť šikla, protože tehdy zrovna vydali jednu s královnou Emmou (jmenovkyní zřítelnice) ![]()
Šperk má dát manžel, ten snad ví, co by bylo jako push present vítaný ![]()
A zlato se neztratí. Buď to bude mít sběratelskou hodnotu, nebo si pak dítko z toho může nechat něco udělat...
Rodice dali brachovym detem cihlicku investicniho zlata, holce i klukovi.
Ty jo, tady se hází zlatem... Když jsem si ještě na MP lehce postěžovala, resp. vyjádřila zklamání, že tcháni nedali svému prvnímu vnukovi k narození vůbec nic (myslet na něco pro sebe by mě v životě nenapadlo), ani tu nejmenší pozornost, dostala jsem sodu, že se mnou mlátí hormony a že dávat cokoliv vůbec není všeobecným zvykem ![]()
Pinot Noir neboj, u nas taky z tyhle strany nic neprislo:)
Ani teda push present od samba!! Asi to pujdu reklamovat.![]()
711990 Ja mam push present slibenou dovolenou v Norsku, ale myslim, ze z toho nic nebude. Proto mi jiste ti sambo rodice dali tu hotovost, ze vedeli, ze z kluka nic nevytahnu!
711990 u nas taky nic, ani od tchanu, ani od rodičů. Manžel mi taky nic nedal, pry od nej mam ty deti, tak co bych ještě chtela... :) ale v ty dobe jsme koupili a rekonstruovali byt, tak myslím, ze si na to ani nevzpomnel.
Pinot Noir Moji rodice taky nic nedali;-) A nezlobila jsem se, myslim si, ze je to zvyk jak kde.
711990 Mně muž u prvního dovezl prý místo zlata 40 kilo železa (činky)
.
To mi připomíná, jak babička mého ex rozhlasila v rodině, že které vnouče z ní jako první udělá prababičku, dostane několik desítek tisíc.
dzizisketa a zavládol potom baby boom? ![]()
dzizisketa radši zdrhla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY