Vstavam 5.50, v robote musím byt do pol 8, do škôlky musíme vyraziť o 5 7, aby to bolo v kľude, včera sme ležali v posteli od osmej, aj tak zaspal pred desiatou a horko ťažko som ho zobudila. Ale neplakal. Len keď večne ochorie, a to tam nespí.
Vše o těhotenství a dětech
Ony ty učitelky jsou ve školce alfa a omega myslím, hlavně pro mladší děti. Nějakej program, vybavení a tak, to je fakt až druhotný. Akorát to člověk prostě nezjistí předem, zvlášť pokud tam nemá nějaké spřátelené děti/rodiče.
letfenixa a poobede uz nespi? Ja ho budim bk spi dlho aby vecer siel skôr, aj kvoli sebe lebo chcem klud a teraz aj kvoli skolke aby tam nesiel moc unaveny
Tak nase chodi dokonce do dvou skolek, dva dny v tydnu do jedne a dva dny do druhe. A spokojena jak zelva je v obou. Nicmene jsou to soukrome skolky, oboje berou do 9, maji i podobny rezim. Jako dite se po me ani neohlidne a mizi:) nekdy je mi to taky lito, to nepopiram.
Syna jsem první měsíc vozila do školky autem, i když to máme kousek, ale měla jsem strach, aby necukl
Ale kromě prvních pár dní už ani nebrečel, jen se mu tam ráno moc nechtělo. Teď je předškolák a odpoledne mně kolikrát vyčítá, že jsem přišla brzo ![]()
Jen teda spát tam začal až druhý rok, první rok vůbec asi 2x jinak ani náhodou. Ale byla jsem doma s jeho ségrou, tak mi to tak nevadilo.
To uplne chapem, ja som taky ten sentimelntalny typ, co plakal uz pri prvych narodeninach starsieho nad tym ako to rychlo uteka a ze za chvíľu mi odide z domu
Presne ![]()
Mrakoplas spi, ešte to potrebuje
no ja dnes chcem skúsiť nechať dcéru na hodinu v detskom kútiku, aby som si mohla ísť zabehať. Ako možno trhnem rekord, keď mi budú po 20 minútach volať, že reve ako tur. No uvidíme. Každopádne ten detský kútik chce zaviesť aj miniškôlku s pravidelným dochádzaním, plánujem to využiť, tak ju musím trénovať
prosím vás, a ešte mám ďalšiu otázku ohľadom spania a kojenia. Nočné kojenie úspešne ruším (idem na režim MP Meri najprv jedno kojenie zrušiť), začala som v piatok, po hodine a pol revu nakoniec zaspala, v sobotu to bolo výrazne lepšie a včera len 5 minút pomrnkala, a potom spala do štvrtej ráno nepretržite. Pre mňa neuveriteľné, snáď po roku som spala dlhšie ako dve hodiny v kuse! Ale to sa len chválim, toto už zatiaľ neriešim.
Moja otázka je, že malú úspavam aj cez deň kojením a v sobotu mi začína ten kurz účtovníctva, budem preč od rána do neskorého poobedia. Takže ju bude musieť uspať niekto iný. Mám ju skúsiť už teraz cez deň uspávať nejako inak alebo to nechám na sobotu, že však hádam od únavy odpadne? Len ona už teraz bojuje s denným spánkom, väčšinou sa mi ju v podstate nasilu nepodarí uspať skôr ako o pol druhej. Bojím sa, že keď nedostane to prso, bude blbnúť do štvrtej piatej, potom spať do siedmej a potom pôjde spať o polnoci. Že jej rozhádžem celý rytmus
betsey Nic bych neřešila, "někdo jiný" bývá v uspávání většinou mnohem úspěšnější ;)
Pinot Noir ďakujem, to som chcela počuť. Ale tiež si myslím :-)
betsey a v kociku nezaspi? Nasi v nom zaspali s kymkolvek, dalo sa nim vyriesit dlhe uspavanie.
Mrakoplas v kočíku nespala už pomaly pol roka, ona tam spávala, ale vždy to trvalo nekonečne dlho, v kočíku vždy najdlhšie. No a keď som to naposledy skúšala, tak vonku zaspať jej už vôbec nehrozilo, ale pri deťoch sa všetko strašne mení, tak teraz by tam možno zaspala bez problémov, ak sa tam ešte vôbec vlezie :-)
betsey Gratulace :) A neřešila bych, třeba usne, třeba ne. Prinejhorsim si to na ten den fakt rozhodí, ale pak se zase srovná. Nebo teda u nás to tak funguje. Ten režim nějak neřešíme a ono si to vždycky nějak sedne.
Jak se tu resily ty tezke aktovky, tak ted dcera opakovane prinesla vsechny sesity a ucebnice, ze to dostavaji od pani ucitelek domu. Tak jsem patrala, jestli to musi opravdu nosit kazdy den vsechno a pry ano, ze treba sesit na HV vybere pani ucitelka v den, kdy HV nemaji (uci je i jiny predmet). Dneska jsem to zvazila, protoze se ji nevesly desky s malymi sesity a kniha na ctenarsky prijekt do aktovky, musela to tahnout zvlast v latkove tasce, prestoze tasku ma velkou. Vsechno to bez svaciny vazilo 8 kg
. Neprijde mi to normalni. ![]()
Ony ty učitelky jsou ve školce alfa a omega myslím, hlavně pro mladší děti.
Jo jo. My meli ve skolce tak skvele ucitelky, kdyz jsem byla mala, ze na ne dodnes s laskou vzpominam - a taky dodnes vycitam mamince, ze me vyzvedavala "po o", takze jsem se nemohla ucastnit podrimovani na lehatkach a poslechu pohadek z gramofonu ![]()
rasaNori Uvazuji, ze se zjara taky zbavim starsiho mladete, jen mam strach z tech skolkovych nemoci no! Ale jednak ma rada deti, ja nemam cas uz s ni litat za navstevama a, druhak ma nejakyho toho vzteka a ja to nedavam, fakt ne.
Lamicka není to normální a řešila bych to. Už jsem to tu psala, váha aktovky by neměla přesahovat 10 procent váhy dítěte. Já dceri koupila pár učebnic domu a školní nechává v lavici. Naštěstí učitelka je rozumná a dalo se s ní domluvit. Ale toto je věc na kterou se kašle, která se bagatelizuje a me to sejri.
Lamicka taky mi to nepřijde normální a šla bych se poptat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY