Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Garfie
28652 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 13:59

Gatita Mně se taky spouštěl v porodnici ten alarm, prý to prostě blbne, říkala sestřička. Jenomže pak malý skončil na intermediáru a ukázalo se, že to možná až tak neblblo, protože jim prostě jednou v noci přestal dýchat, prý tam měli dost manévry kvůli němu...Jako je to pruda, ale prostě musíš vydržet. Lepší než kdyby ses vyspala a něco se stalo. 

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 14:16

Garfie muz taky mladsi jeste pri bondingu odmontoval z palce meric tlaku, protoze co 3 minuty prestal monitorovat a pipal. Sestra mu potom rekla ze udelal dobre, ze tenhle nejak blbnenicmene vim o diteti ktere pri bondingu prestalo dychat a rodice si mysleli ze jen spi. Sice prezil ale s vaznymi nasledky. 

Online Gatita
8713 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 15:52

Garfie muz je z nasi hospitalizace nadseny.je to takovy technicky typ a je rad, ze je vse pod kontrolou (to ja taky, jen je to na budku). Byl by nejradsi, kdybychom stravili ve spitale cele sestinedeli a domu prislo tabulkove vykrmene mimino a vyskolena matka

Online Garfie
28652 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 16:17

Gatita Jo, to je typický  Já už tady myslím kdysi vyprávěla, jak jsme byli s mužem na ultrazvuku, já tam ležela jak pecka, nemohla na zádech dýchat, špatně se mi dělalo a on s doktorem asi půl hodiny živě debatoval o technických parametrech ulrazvuku (o dítěti se zmínili jen letmo), až jsem je musela oba upozornit, že jim tam kolabuju...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2020 16:26

Gatita to je tím, že je syn velký a chodí do školky. Můj muž se musel postarat o dvouletého syna a tak nadšený nebyl. A to je celkem zvyklý se postarat, ale ne takovou dobu. Myslím, že se fakt těšil, až na to nebude úplně sám.

Offline Sweet Potato
40659 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 16:28

Gatita Jé, mně něco uteklo, gratuluju!

O kolik dřív se narodil?

Online Gatita
8713 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 16:35

Sweet Potato dekuju. On neni nedonoseny, nebo teda jo, ale jen o par dni. Byl jen dost hypotroficky, ale zlepsuje se to kazdym dnem;)

Offline Sweet Potato
40659 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 16:36

Gatita Tak jen tak dál

Online Gatita
8713 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 16:39

Evaeva my meli desne nervy s prvnim ditetem,ktere odmitalo jist. To jsme nad nim hodiny stali se strikackou a snazili se do nej nalit par ml mleka a panikarili, ze nam umre hlady. Tak si muz od nasi hospitalizace slibuje, ze se to odbyde tady. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2020 18:00

Gatitajá ho chápu, já taky byla ráda, že je malý pod kontrolou, na něm nebylo nic vidět, takže kdyby se něco stalo třeba v noci, tak to můžu taky zjistit pozdě. Ale stejně jsem se strašně těšila domů. Jestli není nedonošený, tak snad všechno půjde dobře a brzo vás pustí. Ty nervy s krmením si absolutně neumím představit, to musí být hrůza.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 18:17

Gatita to jsem presne mela s Tondou....uu jsem si zive predstavovala, jak bude muset bejt krmenej sondou nebo co. Sestry s nim kvedlaly, stipaly ho, jen aby neco spolykal. Bylo to desivy. Tak snad to tvoje cislo dva je sporadanejsi jedlik!!:) 

Online Garfie
28652 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 18:25

711990 Brr, sonda, moje nejhorší zasutý vzpomínky. Malýmu strkali sondu nosem, prý je to tak snažší a jednou mu vylezla pusou ven, no úplně brr, chudák, bylo to pro mě děsný. 

Online Gatita
8713 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 18:42

711990 Evaeva pevne verim, ze se tomu tentokrat vyhneme;)

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 18:49

Gatita aaah, úplně jsem vytesnila, jak miminko zpočátku vůbec nechtělo jist, co jsem do něj dostala stříkačkou vykuckal, u kojení spal. To byly stresy!

Držím palce 

Online Gatita
8713 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 18:56

žluťásek my delali psi kusy, strikacka, miliony savicek, do nichz jsme vystrihovali vetsi otvory, aby neco vycucnul...brr. ale citim v kostech, ze bracha bude lepsi jedlik;) zasobu savek ale mam uz nachystanou.

Offline dzizisketa
9037 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 19:01

žluťásek

SStříkačka je moje noční můra! Rosťa taky všechno z ní vyblil a já navíc neuměla najít ten správný úhel, pod kterým byl schopný z ní sát, vždycky to trvalo dvacet minut, než jsem to do něj dostala, celá zpocená a ubrečená... Představa, že bych takhle měla fungovat ještě nekolik týdnů, jak mi prorokovaly sestry v Krči, mě silně motivovala k tomu si pozvat domů laktační poradkyni hned v den propuštění 

Online Karja
44970 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:19

Tak tehotnej uz je tady jen Mutzi a ta je odolna...takze jako co to mam doma za model? Za poslednich 24 hodin to dite spalo asi jen 6, co to je za bordel tohleto. Uz I premejslim, jestli dost ji, ale to asi nejde nex aby jeden den bylo hodne mlika a druhej den nejak vyznamne ubylo ne? Dnes mama prisla s teorii ze spi ve spatne zone:-D Sambo s tim, ze ji chybi vzduch, segra, ze ji chybi rachot.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:21

ty jo, to som vôbec netušila, že vôbec existuje niečo ako kŕmenie striekačkou, prípadne sondou a tak. Niekedy mám pocit, že žijem na inej planéte. Tak to tie moje začiatky, kedy by malá jedla ako šialená od začiatku, hneď na prvýkrát sa ukážkovo prisala a len ja som nemala mlieko, sa javia vlastne celkom fajn. A čo som sa pre to naplakala. Tak držím palce Gatita nech malý papá k spokojnosti a nech je všetko dobré

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:23

Karjaco satka alebo do kocika na záhradu? Ja som terqz pri druhom dakovala vesmiru, ze mam hupacie kreslo, zuby, choroby, koliky, zaspi tam jak dudek.

Online Karja
44970 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:25

Mrakoplas No do kocarku ji v noci davat nebudu, ona vubec ty noci vsechny spi blbe a ted se k tomu pridal I den. Jako ono prave nepomaha ani kdyz ji chovame nebo uspavame.