Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online letfenixa
10968 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 23:11

Mrakoplasdržím vám obom palce. Syn ide zajtra po 4 týždňoch, potrebujem aby vydržal zdravý aspoň do štvrtka, pred Vianocami bol len 1 den!

Vstávanie je katastrofa, nikdy, fakt nikdy by som to po tých budickoch o 4 ráno nepovedala, že raz ho budem budiť a on bude plakať, že chce ešte spať.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 23:15

Pinot Noir letfenixa dakujem zeny, uz teraz sa hrozim rannej sceny a ked sa mi este k tomu nepodari donho rano vpratat jedlo, bude vrieskat celu cestu. Je to jedos po maminke

Offline continuity
43668 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 23:42

Mrakoplas nebudemnti klamať, toto to sa buhuzial vyznamnejsie zlepsilo až nástupom do školy.

Zas človek získa trochu času pre seba.

Offline continuity
43668 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 23:43

Mrakoplas a nemôžeš ho tam vodiť trochu neskôr? U nás škôlka brala až do pol deviatej.

Offline continuity
43668 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 23:51

Pinot Noir u nás se dávaly do školky děti 3 a 2,5 a řeknu ti, byla to úleva. Žádné vymeknuti se nekonalo ani na jedne strane, deticky udělaly papa a bylo to. 

A to jsme porušovali snad všechna myslitelná doporučení. Muž dělal každý druhý víkend 12 hodinovú šichtu, tak se nám nezamlouvala představa, že je tam budeme vodit celý týden a pak ho neuvidí ani o víkendu. Takže tam chodily, jak to zrovna vyšlo, někdy jsme jim dokonce ustupovali, že tam nemusi jít/spat, když se jim vážně nechce a nekdo byl doma. Ale když bylo potřeba vždy to dopadlo, jedinkrat jsem je netahala do školky rvouci. Fakt jsou základ rozhodnutí rodiče.

Offline slniecko admin
19686 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 00:42

Mrakoplas držím palce...

....ja som hrala statočnú a potom som revala v parku dve ulice od škôlky...

...a teraz zas smoklím, keď si spomeniem, ako dávno to bolo

Online Pinot Noir
30079 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 04:13

continuity Jenomže Ríša si tak jednou týdně minimálně vzpomene, že školka existuje, a se slzami v očích se ujišťuje, že tam zítra nebude muset. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 07:58

continuity skolka berie do osmej a na začiatku som so sebou nechcela brat aj mensieho, nech nevidi, ze on ostava so mnou, tak cakal doma s tatinom a ten musi do prace.

Ale hlasim, ze ani nemrkol, schmatol tatrovku a pelasil sa hrat asi mu este nedoslo, ze necakam za rohom. Ale bude len pár hodin, tak uvidime.

Offline Catherinne
10897 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:02
Offline Tabea
8313 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:12

Mrakoplas Jen tak dál

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:23

Vcera mi proletla hlavou myslenka, ze letosni zimu deti davaji bez chorob, tak asi proto se rano syn probudil s rymickou a teplotou

Offline continuity
43668 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:25

Mrakoplas no vidíš, to pôjde

Taka kacirska myšlienka ma napadla: nemohol by vodiť rovno tatino?

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:30

Pinot Noir a nemuze vycitit z tebe, ze mas obavy? U nas zacaly trable ve skolce, az kdyz jsem se vracela do prace, do te doby chodil v pohode. Podle me vycitil nejakou moji nervozitu. Ja dokonce tehdy premyslela, ze v praci zase skoncim. Kdyz jsem si rekla, ze dost, pracovat chci a musim, ze tam chodil do te doby chodil bez problemu, ujistila jsem sama sebe, ze je to tak v poradku, tak to prestalo.  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:47

continuity neni kacirska, man to v plane ale prve dni som chcela ist ja, aj sa s učiteľkami zoznamit a dohodnúť a ked si syn zvykne, bude ho vodit tatino nech ja nemusim chystat vypravu, skolku mame kusok od domu, ma to po ceste

Online Pinot Noir
30079 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:49

Lamicka Ne, podle mě si natolik nesedli v říjnu s tou učitelkou, že na to nemůže zapomenu. Myslela jsem teda, že to vytěsní dřív. Říkám mu, že si najdeme lepší školku s hodnou a milou učitelkou, tak přikyvuje, ale stejně si jednou za pár dní vzpomene, že nechce do školky a že paní učitelka nebyla milá . Zato na tety z soukromé školky vzpomíná doteď, a to tam byl naposledy v dubnu.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:57

Pinot Noir tak treba, kdyz na to upozornis ucitelky v nove skolce a ty s tim budou pracovat, tak pak uvidi, ze je to vsechno dobre.

Kamaradka takhle taky stahovala syna ze skolky, kde byly spatne ucitelky a celkove nebyla spokojena s pristupem. Jeji syn tam chodil par tydnu, porad cekali, kdy si to sedne. Pak jednoho dne prisla, on tam lezel na koberci, tak se ptala ucitelky, co se deje, tak pry se vzteknul a od te doby tam lezi. Chudak mel horecku. Takze taky pekne trauma. V nove skolce se mu pak moc libilo.  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 08:57

Pinot Noir a mozno ked zisti, ze v novej skolke je super pani učiteľka, tak sa zacne hned po prvom dni tešiť. Ja som tu raz písala, ze mame v skolke jednu "megeru" ale akurát pred dvomi tyzdnami namiesto nej nastúpila taka mila mlada baba, tak som ovela kludnejsia.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 09:10
Reakce na slniecko:

Mrakoplas držím palce...

....ja som hrala statočnú a potom som revala v parku dve ulice od škôlky...

...a teraz zas smoklím, keď si spomeniem, ako dávno to bolo

​To uplne chapem, ja som taky ten sentimelntalny typ, co plakal uz pri prvych narodeninach starsieho nad tym ako to  rychlo uteka a ze za chvíľu mi odide z domu

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 09:23

Mrakoplas držím palce, to snad není ani možný, první den!

Dcera opravdu příšerně řvala, když jsem odcházela, já na schodišti taky, ale za 10 minut mi učitelka poslala fotku, jak si dcera hraje s vkládačkou...Tak jsem vydržela a 5. den už neplakala. A minulý týden, po dvou měsících, z toho první měsíc chodila domů po obědě, si tam poprvé po obědě lehla a usnula! Do té doby vždycky seděla na postýlce a prohlížela si knížku nebo si hrála s plyšákem. 

Kvůli rannímu vstávání jsem hledala školku, kde se začíná až v 9 i tak fňuká, když jí o půl osmé budím. Já fňukám, když vstávám v sedm

Online Aranel
6708 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 09:31
Reakce na Mrakoplas:

continuity skolka berie do osmej a na začiatku som so sebou nechcela brat aj mensieho, nech nevidi, ze on ostava so mnou, tak cakal doma s tatinom a ten musi do prace.

Ale hlasim, ze ani nemrkol, schmatol tatrovku a pelasil sa hrat asi mu este nedoslo, ze necakam za rohom. Ale bude len pár hodin, tak uvidime.

​Jo jo, to bylo na školce skoro nejlepší, hromada hraček, který jsme doma neměly.