Karja Nebo zpracovava vzruchy z celeho dne. Jak ma nevyzralou nervovou soustavu,tak to prejde do place. To jsem cetla ja (a nejakou dobu to byla moje mantra,spolu s tim,ze z toho vyroste????). A u vas s velkou malou bude o vzruseni asi postarano.
Vše o těhotenství a dětech
Karja nooo a breci hned po nakrmeni nebo az po nejaky dobe?
miuu Jo, to jsem taky četla, a protože můj porod byl rychlý, tak jsem si taky říkala, že to bude ono. A pak to jednoho dne přestalo, úplně najednou. A je pravda, že úplně nejhorší to bylo, když přijela ségra a začala dělat na to ubohé novorozeně "ťuťuňuňu", ovšem způsobem, který by rozhodil i mrtvého ![]()
711990 No,ona jak pobrekava 6 hodin proste od podvecera, tak tezko rict, jestli to ma souvislost s krmenim! Ale zacina pobrekavat, zaspi rreba na 10 minut, a po te 9 se to zhorsuje a zhorsuje, pak uz rve treba I z unavy.
Karja jo tak:( no ja jen jestli nemuze mit treba tu alergii na bilkovinu kravskyho mlika. Nebo proste na neco, ze by reagovala po krmeni. Nebonteda brachuv Oticek brecel 3 mesice po kojeni, nez jim doslo, ze by to mohlo znamenat ze neni poradne najedenej![]()
711990 Jo, no pribira pekne, a na tu alergii to nejak moc nevidim, to by asi byla nestastna po kazdym kojeni a nejaky dalsi priznaky by tam asi byly. Ja tomu dam jeste cas, furt je to maly mimino ze a kdyztak si peubnu tu dietu, ale co budu varit, to nevim teda!
Toníček a Otíček, to je krásný ![]()
Karja některý děti prostě hodně brečej, přejde to (zpravidla, jak začnou lézt, to se významně zlepší, páč se dostanou kam potřebujou a zabavěj se).
moora Taky myslim, prvni taky brecivala nez prisly poradny vzruchy a akce!
Lamicka Pak napiš výsledek, taky si myslím, společně s continuity že by právě nosit všechno neměli, aby se naučili přípravě. Nás ve škole i prosí, abychom to nekontrolovali (tak od třetí třídy myslím), že prostě když zapomenou a dostanou poznámku, je to jejich věc.
Trochu odbočím od mimin k 3letým klackům.
Jaké máte oblíbené značky softshellových kalhot? Syn mi pomalu vyrůstá z batolecích softshellek a při pohledu na ceny větších v našem oblíbeném Dupeto jsem skoro omdlela. Přivítám tipy na jiné, co nestojí přes 800 ![]()
A ještě prakticky mě zajímá, jestli i pro větší děti jsou šikovné náplety v pase a na nohavicích. Já je mám ráda, že kryjí záda, ale mám trochu pochybnosti, jestli si to bude umět sám obliknout třeba ve školce. Zatím mu to nejde, obyč tepláky umí.
žluťásek kupuju detem kukadloo, jsou super, ale taky uz stoji cca 600 Kc (myslim). Kupuju uni barvu, aby je aspon unosili oba. Maji je kdyztak na rohu Terronske a Verdunske v Bobsi (nevim, jak ted v zime).
žluťásek s oblekanim nikdy nebyl problem, spis mi prislo, ze to jde synovi lip. Na nohavicich uplet neni, jen v pase. dole je podsivka s gumickou.
žluťásek Syn má z Fleru, cenu už si nepamatuju, ale šlo to. A na náplety nedám dopustit!
Lamicka já mám kukadloo zafixované jako žížalí, když je kupuje pinot pro Ríšu. Syn není tlustý, ale má pořád to dětsky buclaté bříško. Nohy takové normální, žádné špejle. Zkusíme Bobše, bezva že se dají vyzkoušet na místě. Díky
miuu já mám dvoje taky šitý na míru, ale ten zimní softshell od dupeto je mnohem lepší, teplejší a odolnější než ty levnější. Nechce se mi studovat ty vodní sloupce apod, vůbec se v tom nevyznám.
žluťásek Já kupuju little angel a super. Určitě by si je uměla obléknout sama - kdyby chtěla ![]()
žluťásek ještě Kugo, podívej se na mimaci. Dávala jsem za ně pár stovek, určitě ne víc než pětikilo, někdo tam i něco sil víceméně na miru. Mám softshell za zimní tepláky, víc bych do nich neinvestovala. Za litr jsou sehnatelný už normální kvalitni vyteplene zimní nepromokavé kalhoty. ( I když do tohoto, ehm, počasí je to asi zbytečně)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY