žluťásek syn neni drobny, je sice maly, ale urostly a ma taky brisko (na ktere je nalezite hrdy, protoze ho ma i deda
) a jsou v pohode. Jen nevim, jak je pani ted zasobena, ona objednava hodne sezonne.
Vše o těhotenství a dětech
Díky za tipy, podívám se. Ještě na mě skáče reklama na unuo, ty se mi taky líbí. Zimní už asi dojedem batoleci a na jaro koupím větší.
Fakt se mi to osvědčilo, když se válí na písku, obyč kalhoty navlhnou. Tyhle se navíc den dva dají jen vzít hadrem, než musí do pračky ![]()
žluťásek Na jare snad koupim softshel I pro sebe. Taky jsem spokojena.
Karja já jsem potkala softshellové sukně, nevypadají blbě a možná bych je taky užila ![]()
V čem je výhoda softshellových kalhot oproti termokalhotám?https://www.tchibo.cz/m/termokalhoty-do-deste-p400138246.html
žluťásek Tam uz tu prakticnost moc nevidim:-D
Tabea Ty bývaly nedostižné! Byla jimi vybavena celá školka.
Tabea ne zeby softshell 2x dychal ale toto je hroznej igelitak. Ja to na deti mela jeden rok a i když se nepotí, vytahovala jsem je z toho úplně zapařené.
Ten softshell nakonec promokne, úplně na válení se v loužích to není, ale do mokrého písku, a na výlet je fajn.
continuity To mi tedy nikdy nepřišlo u mých, ani ostatních dětí, asi tím, jak je to volné. Na povalování v písku a pod ideální.
continuity myslíš přesně tyhle z Tchibo? Ty jsou jak šusťáková bunda...![]()
Dítě má zánět středního ucha a bez jedinýho příznaku! Žádná bolest, žádná teplota, únava nic. Jen se mi zdál včera večer nahluchlej, tak šli s mužem na ORL a odnesl si píchnutý ucho. A já mu ještě řikám, neboj, to ti maximálně vyčistí, profouknou, kouknou...a pak takovej zážitek
Myslela jsem, že to musí děsně bolet, když ten hnis tlačí na bubínek, nikdy by mě nenapadlo, že to může být takhle nenápadný!
continuity ja tiez pouizvam iba tie tchibo nohavice a tie praveze celkom aj dychaju, nie je to igelit ako niektore. A to sa syn dost poti, v tomto nebol ani raz.
Ja stále uvažujem, ze sme tu asi jedini co nemaju softshellove nohavice
Tabea mají ( mívali) dvoje, jedny jsou takové pogumované. Myslela jsem, že je řeč o těch.
Mrakoplas Jestli vyhovují, tak to neřeš ;) Máme softshellky zmíněné značky Kukadloo, protože do těch z Tchiba by se vešel dvakrát. Co bych za to dala, kdyby mohl nosit kalhoty z Lidlu, Tchiba nebo běžných řetězců!
Jinak mám docela problém taky s pyžamem - vršky teď potřebuje 98/104, ale kalhoty k nim náležející mu budou jak z Tchiba, tak z Lidlu tak za dva tři roky. Nemáte tip na chlapecká pyžamka pro kluky, kteří nemají vůbec žádné břicho?
Zkousela jsi c&a? Daji se tam samostatne koupit pyzamove kalhoty - takove uzke podvlikacky, ktere nasemu hubenourovi sedi.
Pinot Noir ja mam jedno hasicske z HM a to je fakt uzke (ale aj vrch)
A tie gate z tchiba maju traky tak mi sirka nevadí. Inak nosi nohavice stale 92 a to mu budu v marci 3 roky ![]()
Gatita Fakt? Tak super, díky za tip. Do C&A moc nechodím, miminkovské oblečení mi nějak nesedělo, tak jsem tam přestala chodit.
Mrakoplas Náš taky 92 a to už tři roky měl na podzim ![]()
ice mam takove dva. Zadne příznaky nic. Privedu spokojene dite k doktorovi , rikam, ze je něco spatne. Doktorka koukne do ucha a málem ji převrati, ze s takovým uchem by ji tam jiné děti řvali pri položení na záda. Když byly větší, tak se jich ptala sama, jestli je to nebolí. A nikdy nic, koukali že neví, co to je.
MaeGandal dr byla prý taky v šoku, že to ještě neviděla. Sice je fajn, že dítě neptrpí, ale nechci ani domýšlet případné komplikace kdybych neplašila, že je dítě hluchý a nehnala je na orl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY