Tabea a mají jen s laclem? Já nejsem nějak schopna v tom jejich eshopu hledat. Zimní kombinéza se jmenuje oteplovaci overal, bunda s podšívkou se musí hledat jako termobunda, pak je rozdíl mezi nepromokavou bundou a bundou do deště... Nikdy nevím správný název a nechce se mi projíždět milion jiných kusů zboží. Zimní kombinézu ve velikosti 98/104 mají v kategorii kabátky pro miminka, no než jsem ji našla, mohla jsem se vzteknout ![]()
Vše o těhotenství a dětech
betsey no to velice doporucuju, na dlouhy prochazky je to nutnost! Pro dite si nemuzu vynachvalit vlnenou kombinezu Engel.
711990 nefunguje mi odkaz, dá sa to dať pod normálny overal? Bo moja už je pohyblivá a veľmi rada sa váľa v blate :-)
žluťásek No oni jsou vyšší vpředu i vzadu, s kšandama. Ze stran jsou v pase druky na zúžení. Dětské termokalhoty
betsey koukam na to a nejde mi to napravit:( ale je to vnejsi vrstva, takze pro deti valejici se v blate to nepujde:D
tak aspon foto

Tabea jo! presne:)
711990 to je krásný! No ale s batoletem už si tu údržbu neumím představit. Leda bych se hodila ještě dost víc ezo a lesansky a bahno jen jednou týdně okartáčovala ![]()
žluťásek Hele to je na mimina, ten vas triletej by v tom vypadal, zes to z nouze ustrikovala, kdyz nemas na softshel ani na sustak! betsey Ty softshelky jsou dobre I na jaro a podzim. Fakt super kalhoty presne na to valeni. Ale I nektere overaly jsou jarni/podzimni. Ja budu porizovat jeste bundicku.
Karja Já už jsem nekoupila ani softshellovou kombinézu ve větší velikosti, mi přišlo, že v tom bude vypadat jak blbeček. Ale pro prťata je skvělá, nikde netáhne a navíc je to oblečený raz dva. Trochu se mi po ní stejská ![]()
žluťásek tak druhe kolo ![]()
žluťásek Karja Haha, mám doma dva joudy.
Tříletá chodí ve vlněným overalu, kterej si odkrucuje už čtvrtou zimu a pětiletej nosí nejradši overaly Tchibo, protože je pak ve školce nejrychleji oblečenej. ![]()
Ty vlněný overaly jsou super, snesou i déšť a dítě je suchý. Akorát louže teda ne a do většího větru taky ne. Ale vídám v nich normálně děti v pískovišti, ta vlna je dost samočistící, mokrej písek opadá.
Tabea Tím by se vyřešil problém s náplety na softshellkách, ještě to zvážím ![]()
V skolke bol oznam, ze mame pozerat detom hlavy, lebo sa objavili vsi![]()
Ked sa to tu preberalo, samozrejme som nedavala pozor, co to bolo za zazrak preventivne proti vsiam?
Mrakoplas tea tree olej, za uši. Můžeš kápnout i do šamponu, jestli myješ vlasy nějak častěji.
žluťásek diky diky, da sa to bezne kupit kupitrs v drogerke? Umyvame raz za tyzden, vlasy su nedotknutelne, preto sa aj tych vsi hrozim, on si na ne nenecha sahat.
Mrakoplas Určitě má DM, jinak koupíš v každé lékarně.
žluťásek mám na tebe, i ostatní, odborný dotaz ;) Jistě to tu už bylo, ale nedávala jsem pozor, protože mi vždycky to, co přijde za půl roku, připadá strašně daleko ![]()
Knížky pro tříletého před spaním. Doteď jsem vyprávěla vymyšlené pohádky, před týdnem jsem zkusila přečíst Dobrodružství pavouka Čendy a velký úspěch, čteme Čendu denně. V záloze mám Ríša Ríša a skvělé kluziště a dál nic. Pejsek a kočička - příběhy mi připadají moc dlouhé a myslím, že bych moc slov musela vysvětlovat, opisovat nebo zaměnit a kouzlo by se vytratilo. Špalíček veršů... taky dlouhé pohádky, veršům by podle mě nerozuměl. Pak už máme jen pohádky ještě delší, nebo ruské, kde je to samá useknutá hlava a sežraný koblížek. Ten pavouk Čenda je ideál, krátký, akční, moderní příběh, srozumitelný. Hrňte na mě prosím tipy! Děkuji předem!
Pinot Noir nebyla jsem tázána, ale z Hrubínova Špalíčku doteď umím zpaměti citovat, nejen já ale i moje děti:-) samozřejmě ne všechny jsou vhodné, ale "dědek řepu zasadil, u pole se posadil..", nebo kuřátko v obilí, nedejbože Loupežníci... no prostě nezatracuj ho šmahem! nemusí všemu rozumět, ale je to tak krásně libozvučné...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY