Pinot Noir Takhle malé by ti to určitě nevadilo.
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato To je pravda, je ještě malej.
continuity Celý se mi to zdá divný, krtek jako dohazovač, ti zajíci v říji. Je mi jasný, že děti to vidí jinak. Ale za mě teda, zlatej Krtek a orel ![]()
AA co je na spojení znakování s miminky tak vysoce odborného, že ti to přijde jako hoch označení? ![]()
JJá si taky myslela, že budu potřebovat ten kurz baby signs, ale pak jsem našla knížku Znakování s miminky a batolaty v knihovně, a jak jsem zjistila, bohatě stačí si ji přečíst. Vzadu je sice obrazový slovníček nejčastějších gest, ale jak se v této knize všude píše, není pevně daný, rodič s dítětem si můžou vytvořit úplně vlastní.
dzizisketa Přijde mi to zkrátka jako vaničkování, látkování, šátkování a spol.
Pinot Noir tak satkovani mi zrovna jako veda prijde, ale jsem dost levoruka a musela me do toho poprve oblect kamaradka
. Vanickovani jako disciplina mi prijde divny taky.
Gatita Pro mě je to věda všechno, nezvládla bych ani jedno z toho! Vlastně jo, látkování
. Ale na nic sofistikovanější ho než obyčejné čtverce jsem to nedotáhla! Vlastně obdivuju každého, kdo se do čehokoliv z toho pustí, jsem příliš líná na všechno.
Vlastně obdivuju každého, kdo se do čehokoliv z toho pustí, jsem příliš líná na všechno.
![]()
Pinot Noir u prvniho jsem nejakou dobu ty ctverce taky pouzivala, ale ted se mi to toho taaak nechce - pote, co jsem dnes po petisekundovych intervalech cely den zehlila asi tak 10 plinek na blinkani:)
Pinot Noir Vidíš, a zrovna to látkování mi z toho přijde jako zdaleka největší opruz.
Sweet Potato Ale intelektuálně nejmíň náročný opruz ![]()
Satkovani je v klidu, jak to mas jednou nacvicene tak cajk, ale latkovky mi nesmi pres prah. V koupelně to vypada jak po vybuchu, furt je neco v pracce nebo susicce nebo na obojem:D
Já nebudu delat zadny -ání, fakt nee!![]()
betsey uf, tak toto potľapkávam a na muža len
. Ale ak ti malú môže postrážiť mama, urob si pekný víkendaspoň ty - prechádzka, vaňa, kino, cvičenie...alebo si večer sadni aspoňs mamouk poháru vína.
Pinot Noir u nás sa teraz syn zlostí celkom dosť ak mu nerozumieme. Ukazuje síce a má pár slovíčok, ktoré mu rozumieme, ale trebárs báámznamená, že spadol, niečo zhodil na zem, vidí ničo na oblohe a ešte je to (ako som zistila minulý týždeň) aj auto :D A úplne vidím ako ho frustruje, žemu nerozumieme.
rasaNori Sweet Potatolátkovanie je náhodou pre mňa celkom jednoduché dokonca aj so štvorcami, (používam len tie a na noc jednorázovku) a maximálne tak každý deň periem. Plienky nežehlím,skladanie na rovno je teraz už ľahké a rýchle,a le ani skladanie do skaldov nebolo ťažké. Myslím, že u nás je s tým je asi toľko starostí ako keby sme denne vynášali použité jednorázové plienk do smetiaka. Ale myslím, že zabehnúť sisystémna začiatku bolo treba a tiež musím viac rozmýšľať čo dať kedy prať aby mistihlo vyschnúť už opraté prádlo.
Karja malá měla alergii na mléčnou bílkovinu, ještě tedy v době kdy jsem ji kojila. Po vysazení mléčných výrobků a vše ostatního kde nějaké mléko bylo se to spravilo snad během prvního dne a bylo jasno. Přešlo ji ji asi ve čtyřech měsících. Teď tedy hodně trpí na bolení bříška, je ji už šest, ale doktorka říka že s těmi malými dětmi toho moc nedělají, gastro a kolono fakt v nejzazších případech takže metodou pokus omyl. Osobně bych zkusila mléko vysadit komplet a uvidíse. Jo a pro nějakou mléčnou výživu existuje i nějaký Nutrilon bez bilkoviny, Dr. Ho malé předepisovala na dokrm.
Pinot Noir Mě ty látkový pleny a nošení vyloženě bavily, ale zas jsem líná na jakýkoliv organizovaný aktivity, kam se musí s dítětem dojet na čas. Různá ta cvičení, plavání, zpívání, montessori dílny a kdesi cosi. U těch mimin jsem přesvědčená, že to jsou beztak kroužky pro matky, aby jim doma nehráblo. Ale teď už by asi nějakou aktivitu ocenil a mně se do toho tak moc nechce! ![]()
rysamona blbej dotaz, ale jak si přišla na to, ze ji to preslo? Moje mala (2 měsíce) ma nejspíš taky alergii a predstava, ze cvične zkousim, jestli ještě na mliko reaguje ci nikoliv, neni uplne lakava. Dietu drzim asi 14 dni a bricho ji přestalo zlobit, předtím to byl fakt des. Jen se ji teda drzi průjem, furt ji prebaluju, probiotika nezabraly.
tenzie Syn to měl taky a já to fakt každý měsíc zkusila - snědla jsem jogurt nebo dort se šlehačkou a vidělo se hned ;) Jemu to teda nepůsobilo průjmy, ale strašlivý blití ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY