Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Sweet Potato
40652 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 15:52

Pinot Noir Takhle malé by ti to určitě nevadilo.

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 16:04

Sweet Potato To je pravda, je ještě malej.

continuity Celý se mi to zdá divný, krtek jako dohazovač, ti zajíci v říji. Je mi jasný, že děti to vidí jinak. Ale za mě teda, zlatej Krtek a orel

Offline dzizisketa
9035 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 16:36

Pinot Noir

AA co je na spojení znakování s miminky tak vysoce odborného, že ti to přijde jako hoch označení?

Offline dzizisketa
9035 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 16:39

Sairon

JJá si taky myslela, že budu potřebovat ten kurz baby signs, ale pak jsem našla knížku Znakování s miminky a batolaty v knihovně, a jak jsem zjistila, bohatě stačí si ji přečíst. Vzadu je sice obrazový slovníček nejčastějších gest, ale jak se v této knize všude píše, není pevně daný, rodič s dítětem si můžou vytvořit úplně vlastní. 

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 16:41

dzizisketa Přijde mi to zkrátka jako vaničkování, látkování, šátkování a spol. 

Offline Gatita
8709 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 16:56

Pinot Noir tak satkovani mi zrovna jako veda prijde, ale  jsem dost levoruka a musela me do toho poprve oblect kamaradka. Vanickovani jako disciplina mi prijde divny taky.

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 17:08

Gatita Pro mě je to věda všechno, nezvládla bych ani jedno z toho! Vlastně jo, látkování . Ale na nic sofistikovanější ho než obyčejné čtverce jsem to nedotáhla! Vlastně obdivuju každého, kdo se do čehokoliv z toho pustí, jsem příliš líná na všechno.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 17:27
Reakce na Pinot Noir:

Vlastně obdivuju každého, kdo se do čehokoliv z toho pustí, jsem příliš líná na všechno.

Offline Gatita
8709 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 17:36

Pinot Noir u prvniho jsem nejakou dobu ty ctverce taky pouzivala, ale ted se mi to toho taaak nechce - pote, co jsem dnes po petisekundovych intervalech cely den zehlila asi tak 10 plinek na blinkani:)

Online Sweet Potato
40652 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 17:46

Pinot Noir Vidíš, a zrovna to látkování mi z toho přijde jako zdaleka největší opruz. 

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 17:54

Sweet Potato Ale intelektuálně nejmíň náročný opruz

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:04

Satkovani je v klidu, jak to mas jednou nacvicene tak cajk, ale latkovky mi nesmi pres prah. V koupelně to vypada jak po vybuchu, furt je neco v pracce nebo susicce nebo na obojem:D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:20

Já nebudu delat zadny -ání, fakt nee!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:20

betsey uf, tak toto potľapkávam a na muža len . Ale ak ti malú môže postrážiť mama, urob si pekný víkendaspoň ty - prechádzka, vaňa, kino, cvičenie...alebo si večer sadni aspoňs mamouk poháru vína.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:24

Pinot Noir u nás sa teraz syn zlostí celkom dosť ak mu nerozumieme. Ukazuje síce a má pár slovíčok, ktoré mu rozumieme, ale trebárs báámznamená, že spadol, niečo zhodil na zem, vidí ničo na oblohe a ešte je to (ako som zistila minulý týždeň) aj auto :D A úplne vidím ako ho frustruje, žemu nerozumieme.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:31

rasaNori Sweet Potatolátkovanie je náhodou pre mňa celkom jednoduché dokonca aj so štvorcami, (používam len tie a na noc jednorázovku) a maximálne tak každý deň periem. Plienky nežehlím,skladanie na rovno je teraz už ľahké a rýchle,a le ani skladanie do skaldov nebolo ťažké. Myslím, že u nás je s tým je asi toľko starostí ako keby sme denne vynášali použité jednorázové plienk do smetiaka. Ale myslím, že zabehnúť sisystémna začiatku bolo treba a tiež musím viac rozmýšľať čo dať kedy prať aby mistihlo vyschnúť už opraté prádlo.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:38

Karja malá měla alergii na mléčnou bílkovinu, ještě tedy v době kdy jsem ji kojila. Po vysazení mléčných výrobků a vše ostatního kde nějaké mléko bylo se to spravilo snad během prvního dne a bylo jasno. Přešlo ji ji asi ve čtyřech měsících. Teď tedy hodně trpí na bolení bříška, je ji už šest, ale doktorka říka že s těmi malými dětmi toho moc nedělají, gastro a kolono fakt v nejzazších případech takže metodou pokus omyl.  Osobně bych zkusila mléko vysadit komplet a uvidíse. Jo a pro nějakou mléčnou výživu existuje i nějaký Nutrilon bez bilkoviny, Dr. Ho malé předepisovala na dokrm.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:38

Pinot Noir Mě ty látkový pleny a nošení vyloženě bavily, ale zas jsem líná na jakýkoliv organizovaný aktivity, kam se musí s dítětem dojet na čas. Různá ta cvičení, plavání, zpívání, montessori dílny a kdesi cosi. U těch mimin jsem přesvědčená, že to jsou beztak kroužky pro matky, aby jim doma nehráblo. Ale teď už by asi nějakou aktivitu ocenil a mně se do toho tak moc nechce!

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:52

rysamona blbej dotaz, ale jak si přišla na to, ze ji to preslo? Moje mala (2 měsíce) ma nejspíš taky alergii a predstava, ze cvične zkousim, jestli ještě na mliko reaguje ci nikoliv, neni uplne lakava. Dietu drzim asi 14 dni a bricho ji přestalo zlobit, předtím to byl fakt des. Jen se ji teda drzi průjem, furt ji prebaluju, probiotika nezabraly.

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 24. ledna 2020 18:54

tenzie Syn to měl taky a já to fakt každý měsíc zkusila - snědla jsem jogurt nebo dort se šlehačkou a vidělo se hned ;) Jemu to teda nepůsobilo průjmy, ale strašlivý blití