Karja já jsem teď přestala s lepkem a účinky (kladné) se projevily fakt hned. Druhý třetí den.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila OK, snad to nekde splasim, v pondeli pujdu na lov;-)
Karja Neco mivaji i v Tescu, ale obvykle jenom sojovou, coz nevim, jestli je pro dite dobry. Ono teda i ty z orechu je asi potreba detem davat opatrne, nevim, jestli je mate uz zavedene v jidelnicku? Kdyztak sem tam byva i ryzova, ale tu moc nepotkavam.
Jeste jsem si vzpomnela, ze Nemleko ma ted nove i nejakou smetanu, ale myslim, ze jenom mandlovou? Jinak by vam mozna neco ze sortimentu Nemleka mohlo vyhovovat, mne jejich vyrobky moc chutnaji, akorat se hur shani a jsou drazsi nez jine alternativy.
Z jineho soudku, dneska dospavam s ditetem a jako tyhle spanky po pulhodine, to je jak prastit palici po hlave, to je lepsi snad nic!
Myrtila No ja se mrknu, co u nas sezenu, do zacatku proste vezmu vse mimo sojy a az pak budu ladit nejake chute, co se na co hodi;-).
Karja Soucítím, nejhorší je, že člověk je z toho pak tak vyřízenej, že ačkoliv se mu chce spát i ve stoje, tak nedokáže usnout ![]()
Pinot Noir No presne, ze jsem se do toho poustela, ve vysledku neni doma nic hotovyho a ja uplne vyrizena, jak po kocovine! Clovek nesmi z toho chvatu proste vypadnout!:-D
Karja mladsi spava tiez len po pol hodinach (vynimka je samozrejme vonku), je to na nervy ale mne raz za den aspon take zdriemnutie pomaha aby som vydrzala do vecera.
Nechcem prudit ale pred chvíľou som sa zobudila z 2hodinoveho spanku a som na tom horsie jak za tu pol hodinu, to jak keby ma bakulou ovalili.
Karja hele, bezlaktózový výrobky už ale dělá spousta firem
RoSa Nemusí jít jen o laktózu, ale o mléčnou bílkovinu.
Pinot Noir jo tak... já myslela, že se to ještě neví a zkouší se...
RoSa laktoza je i v materskem mlece a v mnohem vetsi mire, proto je jeji intolerance u deti fakt vyjimecna
Karja no ja nechcem dávat rady cez internet, ale bolo to tak aj u nás. Ako keby mega hyper super obdobie vzdoru...všetko zle. A po pár dňoch diety celkom normálka.
Vykonala jsem zdvořilostní návštěvu a jsem v šoku - haranti si spolu hrajou! Je to teda většinou zábava a la jeden vozí druhýho na otočný židli jak na kolotoči... nebo dělaj frontu u stoličky aby z ní mohli skákat... ale občas si společně i stavěj nebo jezděj autíčkama. Člověk vo nich vůbec neví (pokud nehlídá, kdy a jak si srazej vaz). Snacha pravila, že děkuje bohu za dvojčata páč se může i najíst i mít chvíli klidu... že si nedokáže představit co by si počala s jedináčkem ![]()
V ložnici se regulérně zavíraj (po každý nezbytný kontrole se vždycky záhadně rychle samy zabouchnou dveře
) a rabujou šuplíky a zkoušej si navzájem čepice ![]()
Pinot Noir u nás sa teraz syn zlostí celkom dosť ak mu nerozumieme. Ukazuje síce a má pár slovíčok, ktoré mu rozumieme, ale trebárs báámznamená, že spadol, niečo zhodil na zem, vidí ničo na oblohe a ešte je to (ako som zistila minulý týždeň) aj auto :D A úplne vidím ako ho frustruje, žemu nerozumieme.
Já harantům nerozumím taky ani slovo... přitom Adéla je žvanivá hrozně. Dneska mi hrdý otec tvrdil, že vždycky když přijde z práce, sedne si s ní (Oliver toho moc nenakecá ještě) a dozví se všechno, co přes den dělali: že byli nejdřív nakoupit, pak šli na hřiště kde skákali... co jedli k obědu... dokonce mu prej prozradila že mu byli pro dárek a přinesli balík (potvrzeno maminou, rozkacenou že je tímto po překvapení). Nechápu, jak z toho jednoslabičnýho huhlání dokáže něco pobrat, ale dokáže. Asi je pořád ještě na stejný intelektuální úrovni! ![]()
Dvojčata jsou úžasná.
barbucha no takto ukecany bol aj synovec. Raz tak tatinkovi po prichode z prace zacal vykladat, ako bol dnes za maminkou v izbe nejaky ujo
( samo si to vymyslel a chvalabohu svagor neni ziarlivec :)
Hlavně aby jim to vydrželo. Já to nepoznala, mí bratři se rvali snad i v prenatálním stavu. Tak jsem se bála, že když je to kluk a holka, že si polezou na nervy...
To syn rovnou požádal Adélu, aby mu řekla, kdyby se u nich nějakej ujo zastavil
bohužel tak učinil před svou chotí, která se urazila (anžto nemá smysl pro humor resp. úplně jinej než naše zlodušská rodina) ![]()
barbucha Hehe, kamosky dcera takhle napraskala, ze k nim nekdo chodi...jenze ona si I vymyslela, takze potvrdila I prespani no.
Jinak myslim, ze dvojcata jsou super, jako odpustila bych si to kojeni, to nechapu, jak nekdo zvladne, plus kdyz jsi psala, ze snacha do toho jeste beha...ale pak tam vidim samy benefity, krome teda nededeni obleceni. V ulici mame dvojcata, holku s klukem, ted je jim 20 a jako I ty teleci leta zvladli v pohode, ted spolu furt jezdej nekam na parby a vylety.
No kojení zvládli docela dlouho kupodivu, oblečení je blbý ale tak jsou ještě babičky
a dokonce jedna i šicí, která zvládla i celou dvojitou zimní výbavu, oteplovačky a bundy, a fakt super pěkný (já to nejsem
). Ne že by to bylo nutný (při tom jak rychle rostou se skutečně nepotřebujou oblíkat u cosáků, stačí klidně nějaký háemko podle mě), ji to prostě baví...
Ale parťáci cajk, aspoň nebudou muset hned do školky, když se dostatečně zabavěj spolu.
olivieraa Tak uvidime, a ty jsi syna kojila nebo pripadne jakou jsi mu davala znacku UM? Ja to ted zbezne hledam jake mleko bych koupila, doted jsme meli hipp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY