Pinot Noir mně se u vás zdá být útulně a uklizeno (všechno ladí, děti šťastné, nikde nevynesený nočník, kusy jídla, hlíny, plastelíny, přírodnin, oblečení, blitek) ... asi to mám za ty roky nějaké posunuté ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri Obývák
.
To je tak krásné ![]()
Malenge Ty nemoci zhatí všechnu snahu
. Měli jsme to tak ty uplynulé dva roky, co chodil do jeslí. Jakmile to začalo vypadat nadějně, vždycky přišla nemoc, zhubnutí, nechutenství ![]()
bosibori Všechno to, co jmenuješ je bohužel vsáknuto a zapracováno v tom koberci
. Je tam jen kvůli dětem a těším se, až půjde z domu. Bude ale muset nejspíš někam do toxického odpadu!
Pinot Noir já hlídám neteř, v obýváku maj vysypané duplo, koleje, garáž s auty, na zemi knihy, dvoje ponožky, pár plyšových kočiček, rozsypali misku křížal. Jeden hraje na piano, druhý sedí na nočníku a čte si knihu.
Žádný řev, nikdo po mně nic nechce, uklidila jsem si v klidu celou kuchyň, za mně pohoda :-))
žluťásek Já teď pořád vařím a peču, pouštím se do složitějších jídel, a následně leštím kuchyň, až se blýská. U těchto činností totiž můžu stát zády k tomuhle a koukat ven z okna ![]()
Karja Pinot Noir mne prisla vzdycky nejlepsi Linola. Kdyz je toho hodne, tak promastit, kdyz to povoli, tak odlupovat jemne vsivackem (maji v dm). Dceri se to objevilo ted v 8 letech a jsem zvedava, jak ji to haro budu promastovat... doufam, ze zabere sampon.
Jsem dneska měla cestu Drahobejlkou a v tom My Baby Storu maj teda věci, postel od narození snad do patnácti, samohoupátko na kočár...no ale Cameleon je live hezčí než Stokke, tak mam jasno. A maj tam Bugaboo v barvě coral a ten se mi teda moc líbí!

Pinot Noir tomu se rika utulne zabydleno ![]()
ad hlavička
u nás zabralo obyčajné maslo, nechať pôsobiť tak štvrťhodinku a potom šampónom jemne masírujúc zmyť, čo ide, niekedy treba viackrát (t.j. nie tým stráviť deň, ale urobiť to vždy pred kúpaním)
ad mlieko:
toto mali moji obaja, a oboch to prešlo zhruba, keď mali asi 2 roky, naša alergologička hovorila, že to nie je pravá alergia, ale že u niektorých detí sa tak prejavuje ešte trochu nezrelosť metabolizmu.
U nás to dosť riešilo kojenie, ale mám deti vekovo dosť od seba, ty pravdepodobne za danej situácie veľkú malú už asi nekojíš. Naozaj pomohlo dávať do jedál "náhražky" mliečnych výrobkov, čo sa samotnej mliečnej dávky týka, tak ak nie je ochotná piť umelé mlieko pre ňu predpísané, (je hnusné, ochutnala som a usúdila, že toto nikomu robiť nebudem), tak z neho robiť obľúbené kaše. Syn znášal ovčie a kozie výrobky, dcéra nie, neviem, či sa to dnes ešte skúša. Problém bol so skrytým sušeným mliekom v strašne veľkom množstve hotových potravín, tak som nakupovala rôzne "pochutiny" poväčšinou v DM a v bioobchodoch - bývali sme vtedy "romanticky na vidieku", tak mimo toho DM, a jedného obchodíka čo som mala v mestečku tak väčšinou online, veľa značiek zameraných na bezlepkovú diétu má zároveň výrobky bez mlieka.
Mutziputzi No vidíš a máš vybráno![]()
Sairon gratulujem!!!
žluťásek ja som dnes potrebovala navariť obed, syna som šupla do veže, postavilo ho k linke, dala mu párcestovín, nechichpresýpa. Tak našiel cesnakv sáčku a pohádzal ho na zem, rozpučil paradajky, vyspal celý sáčok cestovín, zhodil z linky na č dosiahol a keď som to teda upratala a jeho zložila dole, dovliekolsi tam nákupný vozík, na ktorýsi prilepil kovovú reťaz ajazdil s ním 20 minútpo byte
. Keby som toto vedela, pripevním mu za ten vozík špagát s plechovkami (a susedom pod nami odnesiem kartón vína zrejme najbližšie...).
crazydaisy Ale jo, vzala jsem to ještě přes Harfu, tam je taky ňákej kočár kšeft a teda to jde fakt hlava kolem z tý nabídky, nemohu se zbavit prostě dojmu, že ty hi-lux 30litrů+ kočáry kupujou i lidi co si to nemůžou dovolit, já bych nechtěla dát určitě víc než 20, jak řikam, kabela mi dosloužila a poměřuju to furt s tim víkendem na Comu![]()
Pinot Noir prijde mi, ze tam mate jen tak decentne rozkramareno. Mam doma starsiho, aby neprinesl ze skolky chripku, a v obyvaku se doslova brodim po kolena v hrackach. Lego, duplo, puzzle, miliony plastovych ulomku z kindervajec a spol, napul vyfouknute balonky, ktere se nesmi vyhodit, asi tak 300 aut, koleje, autodraha...je to i na stole, nemela jsem si kde snist obed.a nejhorsi je, ze si se vsim fakt hraje, takze nema smysl uklizet. Jen mi asi brzo jebne. Do toho nespave mimino![]()
Pred par dny syna hlidala babicka, ktera nam ho zasadne vraci s bednou darku - ted to byla krabice 60×60×60 cm obsahujici 100 ks plastoveho jidla na hrani. To je rozsypane v chodbe. Ja ty kramy strasne nenavidim, sama si skoro nic nekupuju a stejne tu neni kam slapnout![]()
Mutziputzi mozna je to tim, ze ty drahy kocary jsou skladny a vhodny do malejch panelakovejch bytu a aut s mini kufrem? Tak to je ta cilovka? Ja kocar snad nikdy skladat nemusela, do domu i do auta s nim najizdim v nerozlozenem stavu, takze skladnost ani vaha nejsou parametr
. Kdybych se s tim mela tahat nekde po schodech a vytahem, tak asi volim a solim jinak.
Evaeva diky za tip, to se muze hodit. Koupila jsem uz tu Linolu, snad zase zabere.
Gatita Neřekla bych, vidim to na oběti marketingu. Řadim se k nim teda taky jo, ale umírněně!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY