Karja Jestli tě potěší cizí neštěstí, tak moje má taky ječivé období. Byly jsme dneska cvičit a když jsme odcházely, vydržela skoro hodinu ječet před zavřenou tělocvičnou, že chce ještě dovnitř ![]()
Vše o těhotenství a dětech
DruI Presny no, nase to zatim nemiva moc na verejnosti, nejvic doma a s rodicema
DruI No a co se jako dela? U pretazeni se ji snazim pochovat a odpocinout, to je jasny, ale jinak?
Karja Doma je to ještě dobrý, i když čekám, kdy na nás sousedi zavolají sociálku ;) Nejhorší bylo, když ji to chytlo v tramvaji.
rasaNori Jo, jinak nevsimat si, no nevim, ona zacne litat nahata, hazet vecma a hlavne me ruzne tahat a odstrkovat od cinnosti co delam. Jenze hlavni problem je ten, ze proste jeji OSOBNOST je silnejsi nez moje, ona si me bude podavat celej zivot!
DruI Uffff.
Karja Až přijdu na to co dělat, nechám si to patentovat a budu bohatá :)
Pokud se mi nepodaří jí to na začátku rozmluvit, tak většinou prostě čekám, až ji to přejde. To je právě většinou blbý venku, protože náhodní kolemjdoucí mají potřebu to komentovat a to ji vždycky ještě víc naštve.
Karja snzit se prezit, nic nenadelas. ja dodnes kdyz slysim nejaky dite poradne jecet, narozdil od vsech okolo jsem spokojena. pac vim, ze to neni moje dite, co rve
bylo to strasny a tlapkam. jinak jo, osobnost mu zustala![]()
Zkoušely jste některá tady na ty výlevy tu "batolečtinu" od Knappa? Já totiž nevím jestli jsem to správně pochopila, ale mě funguje u příšery ta první část kdy hulákám "chceš, chceš, něco,něco (to co ji nechci dát)", to okamžitě zmlkne, kouká na mě a je vidět, že jsme na stejné vlně, ale jakmile s tím přestanu a začnu s tím vysvětlením proč ne, nebo tím vymýšlením si jak by to šlo a podobně,tak se zase spustí ječák a jsme na začátku.![]()
Jinak asi budu příspěvky od Karja (a Řasy) do června přeskakovat. Chci si číst jen příspěvky od Pinot Noir o druhém miminku za odměnu a o prostoru na vaření složitých pokrmů
To, co popisujete nemám šanci přežít..... Už plánuji jestli je možné, jestli bych se do toho babyboxu vlezla případně já, to mi přijde jako nejkomfortnější řešení.![]()
viktorka_od splavu jo, do té doby než se mi narodila příšerka jsem nesnášela když v mé blízkosti nějaké dítě brečelo nebo ječelo. Teď jsem prostě jen obyčejně šťastná, že to není to moje. ![]()
Sairon To si zas neidealizuj. Zvykla jsem si prostě jen vařit za řevu ![]()
Karja starší je tiez jaciaci, ale extremne. Ten sa zasekava pravidelne. Take uvrieskane dieta som v našom meste nevidela. Mala by som ostat kludna a pockat kym ho to prejde ale haha, malokedy mi neprasknu nervy. Je teraz totiz hrozne ziarlivy, bezo mna ani na krok, vsetko musim robit ja..a to som uz nanho nervna vecer. A to bol ofmalicka zvyknuty kupat a uspavat s tatinkom a ja som mala pohodu ![]()
Sairon Já jí teda občas v zoufalství nad tím, jak dcera ječí, že chce a chce odpovídám, že já chci světový mír a taky mi ho nikdo nedá, čímž jsem docílila toho, že dcera brečí, že nechce světový mír :o)
Lidi, jsou i dny zalité sluncem, ale je jich sakra malo:)
Ježiš, koľko majú tie vaše jačiace deti??? Na čo sa mám pripraviť a kedy? ![]()
viktorka_od splavu jo, do té doby než se mi narodila příšerka jsem nesnášela když v mé blízkosti nějaké dítě brečelo nebo ječelo. Teď jsem prostě jen obyčejně šťastná, že to není to moje.
Presne! To jsem si vzdycky rekal: "Uf, to neni moje, tak cajk!"![]()
A ďakujem za rady s nočníkom, tiež si myslím, že je to ešte skoro (a leto to istí, to budeme viac vonku než dnu).
Syn bude mst za 2,5 mesiaca uz 3 roky a odplienkovanie furt nic. Skusam to uz rok a po par dnoch to vzdam a skusam o mesiac-dva. Naposledy sme to skusali minuly mesiac so spolupracou s jaslickami pretoze sa uz zacal pytat na nocnik ale po tyzdni bez plienok ziaden vysledok s brutalnym mnozstvom spinaveho oblecenia. Zas sme to odlozili na teplejsie pocasie. A po schodoch strieda nohy uz davno ![]()
Sairon Jo, jedem ji. Docela mi funguje. To co popisuješ se mi stávalo taky. Snažím se nepřejít do negativního (já nechci/ nemůžeš/ nesmíš), ale raději ji déle popisovat co by chtěla a zkusit to rozvést a popisovat co by se dělo ( proste ji to přání splnit alespoň slovně).
Chce to vydržet a zkoušet, co ti bude sedět a bude vám fungovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY