Mohučanka Díky! Mrknu tam.
Vše o těhotenství a dětech
Pavlena taky jsem byla namlsana, ze jako zimni boty:D ale tak dvoje protetiky jsem vzala, strelit je muzu vzdycky:)
viktorka_od splavu ne v pohode, ja prave jak byla zvykla na variantu B, tak me proste nenapadlo ze nam ukaze ze to umi a dal si bude spokojene placatit na zadech
Tabea
Pinot Noir není zač, taky tam mají 20% slevy na kalhoty všech velikostí a podprsenky ![]()
Mohučanka No mně je jasný, že jestli se tam vydám, na fusekle zapomenu ![]()
Tak nam na ni mrkne nas rodinny fyzioterapeut, ale az pristi stredu.
rasaNori a ona se jen párkrát otočila a pak nic nebo to nějakou dobu dělala? Syn se taky otočil asi 2x v těch 4 a půl měsících a pak snad tři týdny nic. Na rehabilitaci jsme chodili kvůli ničemu jinému, tohle jim divné nepřišlo, naopak pozitivně hodnotili, že to zvládl dle těch jejich měřítek ve správnou dobu. Radili mi ho často otáčet, nejlépe rozfázovaně (na bok, tam na chvilku zastavit, potom na bříško), radši víckrát otočit, než ho nechat na bříšku dýl.
Chcete další slevový info? ![]()
Dnes někdy večer velký výprodej v eshopu Unuo. Dělají s tím tajnosti kdy přesně, slevy mají být až 70 procent, ale známe to, žejo.
Ne, že mi vykoupíte klučičí softshellky.
Evaeva ona se tyden otacela, polozila jsem ji na zada a sup na brisko. A ted uz 2 tydny lezi jak placka a rve. To me prijde proste divne. Kdyz ji dam na brisko ja, tak tam vydrzi dlouho, pekne si hraje atd. Ale neotoci se uz ani na bok, a prijde mi ze na zadech nezveda nohy dp vzduchu.
žluťásek 70 zase bude jen na cepice, tipuju ze kalhoty budou max o 20%. A hlavne kolik matek ma takhle na vecer cas cekovat internet, v dobe veceri koupani a uspavani:)
rasaNori nam se přestal na 3 týdny otáčet prvorozený. Pak zase začal. Jestli tě to uklidní
rasaNori to by mi taky přišlo divné, syn se otočil fakt párkrát a pak nic. Ale když ti všude řekli, že je to normální, tak bych neplašila. Ale pro jistotu to zkontrolovat je, myslím, rozumné.
rasaNori mně se ty jejich stránky zdají nějaký nepřehledný a i velikosti v různých kategoriích jsou odlišné, takže si od toho moc neslibuju. Než zjistím míry těch kterých kalhot, budou pryč i kdyby byly jen o 20 % ![]()
žluťásek Kam ty na ty slevové tipy pořád chodíš? Já nevím nic ![]()
Malenge většinou náhoda, reklama na fb, kamarádka... ![]()
rasaNori dcera tez prestala a musela jsem s ni chvili cvicit
Já chvíli cvičila má velkém overballu, gymnastickém míči. Malý se přetáčel pouze přes jedno rameno, tak jsem si našla tenhle jednoduchý cvik. Nevím, jestli to fakt fungovalo nebo by k tomu dospěl sám i bez cvičení, ale po pár dnech se začal občas točit i na druhou stranu a za dva tydny už se přetáčel na obě strany srovnatelne.
žluťásek tak co, ulovilas? ;)
rasaNori Něco jsem tam naházela, ale neměla jsem moc čas zkoumat ty velikosti. Uvidíme co přijde
To by bylo, aby aspoň jedny nebyly, haha.
Ale vidím jen slevy deset dvacet procent, žádná pecka. Ale to jsem ani nečekala.
žluťásek kratasy byly za pulku:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY