žluťásek Tak mne z toho vychazi zadelat si na treti a mit dve cerny ovce, co se nebudou cejtit samy! Ne, je to pravda, my si musime prenastavit nejaky fungovani domacnosti proste, ja doma delam 95procent vsech domacich veci, sambo proste pomaha s detma, kdyz muze a tim zakonite nejsem moc casu s tou vetsi v klidu.
Vše o těhotenství a dětech
Karja přečti si to. Je v tom velká pravda.
continuity Ja uz to prolitla! Jako ja mam pocit, ze se ji venuju furt, ona to vyzaduje, nevydrzi sama, ale myslim, ze mam u toho dost hlavu v luftu, abych stihla tohleto a tamhleto a ze to proste pozna no!
Karja o tom to vůbec není, fakt ne
continuity jako na kolegy seru, ale rodina to přesně
continuity Ja uz to prolitla! Jako ja mam pocit, ze se ji venuju furt, ona to vyzaduje, nevydrzi sama, ale myslim, ze mam u toho dost hlavu v luftu, abych stihla tohleto a tamhleto a ze to proste pozna no!
ano, to je ve zkratce pointa toho celýho zdlouhavýho vypisování autorky
Karja na domácnost se teď vykašli. Hod sambovi na krk mimino a povídej si s tou starší, třeba před spaním, kdy se hodí ji a buď cela jenom s ní.
Moje máma si se mnou kreslila, když se narodila ségra. Uložila ji odpoledne spát, udělali jsme si spolu kafe, mě meltu a ona mi kreslila kytky, zemi a tak. Dlouho jsme ten sešit měli schovanej, bylo mi mezi 2,5 a 3 a doteď si to pamatuju!
continuity já mám taky z dětství nejvíc vzpomínek s maminkou v té době kdy byla na mateřské s mladším sourozencem
(a to jen proto že si to časově poskládám, ne že by tam figuroval)
viktorka_od splavu já jsem prý ségru z toho kočáru vyklopila, asi ne úmyslně, ale to si vůbec nepamatuji. ![]()
continuity já si to pamatuju přesně a neúmyslný to bylo, před samoškou, na sněhu, jsem se opřela o madlo kočárku a uklouzla, sbírala ho ta kolemjdoucí babka:D podruhé vyskočil sám, na kšírách, a visel ven zatímco jsem držela ze všech sil ten kočár aby se nepřevrátil - a opět na scéně všetečná kolemjdoucí, co ho chmatla a strčila zpátky:D
žluťásek Tak mne z toho vychazi zadelat si na treti a mit dve cerny ovce, co se nebudou cejtit samy! Ne, je to pravda, my si musime prenastavit nejaky fungovani domacnosti proste, ja doma delam 95procent vsech domacich veci, sambo proste pomaha s detma, kdyz muze a tim zakonite nejsem moc casu s tou vetsi v klidu.
To je to, ona si to pak vybere jinak. Jinak teda já mám taky problém, když se muž stará o děti, zvládne to, ale už ne ty věci okolo. Mně momentálně nejlíp dělá, když vezme obě děti a jede s nima k babičce. A já jsem sama doma!
Karja jezis drzim palce! Neda sa uspavat naraz aj keby to znamenalo, ze by starsia výnimočne zaspala o 11? Inak suhlas s predchádzajúcimi, ze potrebuje tvoju sustredenu pozornosť ale jako chapem, ja tiez väčšinou myslim na ine blbosti a niekedy ho ani nepocuvam chudaka. Preto s nim rada citam, tam nemaju možnosť myšlienky utekat inam.
Ja som na tri dni bez samba a starsieho mam u seba v posteli a mladsieho tam určite nad ranom tiez presuniem.
A jak je starsi teraz len maminka, maminka, tak som ho vecer ulozila do postele a vymyslela si obvyklu rozprávku (ktora takmer nikdy nefunguje) ako musim este upratovať a on suhlasil, otocil sa a spal! A ja som si sla naliat vino ehm ![]()
žluťásek Jsem si to musela přečíst několikrát než jsem pochopila text. To to nejde napsat normálně? ![]()
žluťásek Co to je, proboha? Od těch bych nechtěla nic ani zadarmo ![]()
brrr myslíš: naše systémy nezvládly ten napor a jako omluvu nabízíme prodloužení slev do osmé ráno. ![]()
Osobně mi takové akce přijdou k ničemu. Tak buď chtějí dát tu slevu a v marzi jim to vyjde nebo nevyjde,ale pak jsou tyto tanečky spíš zlo.
Karja Článek jsem nečetla, ale zase si to moc nevyčítej. Taky mi teď už nějaký čas syn leze děsně na nervy. Má období, kdy po mně furt různě leze a válí se po mně, u toho mě ruzně tahá za vlasy, občas dloube do oka, sem tam nakopne do břicha, ráno brzo vstává ... Celkově mám pocit, že mě celej den akorát zdržuje od věcí, který chci dělat, přitom si vlastně hraje pořád sám a jsem víceméně neustále zpruzelá. Ale určitě se to zase zlepší, každej dáváme jen tolik, kolik umíme. Bude to zas dobrý.
Karja my ty vecery mame taky na prd. Musime si to s muzem rozdelit, jeden mimino, druhy starsiho.
Problem je v tom, ze starsiho umim efektivneji ulozit ja - jsem proste ta nudna mama, se kterou neni moc sranda. Tak se v klidu osprchujeme a po dvou pohadkach nebo particce nejake hry usne nudou;)
problem je, ze syn prahne po tatinkovi, ktery se pririti servany z prace presne v dobe vecerky. Tak se na nej syn povesi, pisti, chce blbnout...litaji do desiti, manzel je vyrizenej a ja taky, protoze mi neni odpustena ani jedna mimini procedura![]()
Tabea
Tohle se stalo mojí kamarádce a její muž udělal to nejlepší, co v takové situaci mohl, zaplatil au pair na těch x týdnů.
Já si už nepamatuju, jestli s tím tenkrát přišel, ale nedivila bych se, protože teď mi au pair nabízí často, abych měla víc času pro sebe. Já jsem ale typ, co nejradši zvládne všechno sám a nechci, aby se mi doma někdo motal. Já vím, následky můžu přičíst jen sama sobě
. Spíš zpětně nechápu, proč jsem podlehla masírce kamarádky, že starší musí spát sám ve svém pokoji, místo abych šla cestou nejmenšího odporu a uspala je oba u mě v posteli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY