Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online žluťásek
8886 příspěvků moje polička 18. února 2020 20:22

rasaNori Jo těch máme asi miliardu. Funkční kraťasy nevím přesně co znamená a nejspíš to nepotřebujeme :D

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 18. února 2020 20:46

žluťásek Nez jsem se proklikala pres zadani adresy, tak akce skoncila. Nasrat. Jak dlouho to trvalo?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. února 2020 20:52

tv tak 30min cca, nebylo to tak strašné, jak avizovaly.

Já teda stihla všechno co jsem chtěla, jen vlastně nevím, jestli to potřebuji.

Online žluťásek
8886 příspěvků moje polička 18. února 2020 20:53

tv někdy po osmý to spustili myslím

Online žluťásek
8886 příspěvků moje polička 18. února 2020 20:53

Všem se vám hluboce omlouvám

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 18. února 2020 20:55

Sairon Ja jsem ukladala deti. Konec 20:43, potvrzeni na mail mi prislo 20:43:43..takze jsem to prosvihla o 43 vterin...

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. února 2020 21:13
Reakce na žluťásek:

Všem se vám hluboce omlouvám

​za mě v pohodě, stejně jsou to věci, které bych pak v průběhu jara a léta všechny asi koupila, jen dohromady to prostě vypadá blbě

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 18. února 2020 21:19

Presne, cepici nema na leto zadnou, atd atd. Jenze mam na ceste jeste dvoje boty pro starsi a ja mam na about you v kosiku troje birkeny a ucet neni nekonecny:D

Offline Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 18. února 2020 21:22

Obdivuju vás, že dokážete takhle předem něco nakoupit. A ještě k tomu během půl hodiny. 

Offline Karja
44949 příspěvků moje polička 18. února 2020 21:49

Ja se asi rozbrecim (to uz jsem.teda udelala). Dneska sambo neni doma a vecerni uspavani byl jeden velkej mazec, I s babickou a dedou v zadech (ti asi zestarli o pet let a privedu je do hrobu). Desny desny, desny. Proste velka mala chce jen me, mimino umim utesit jen ja nebo sambo, takze slo jen o to, vybrat si, ci hodinovy rev poslouchat, vybrala jsem si poslouchat rev mimina, ktere rodice neodizolovali tremi dvermi, ale jen jednim patrem a bylo to tak smutny a srdcervouci, ze jsem to po necele hodine nedala a sla za nim, z toho se zablokovala nedostatecne uspala vetsi mala. A ja si jdu asi hodit masli a dneska asi nezamhourim oka, protoze spolecne spaly v mistnosti jen jednou a byl z toho trihodinovej nocni double rev. Mela jsem vas rada, misto posledniho rozlouceni vam napise sambo!

Offline Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 18. února 2020 21:58

Karja Objímám tě a rozumím. Večerů, kdy muž není doma se bojím. Starší potřebuje uspat až do stavu, kdy tvrdě spí. Pokud má současně mimino problém, je to...no, fuj, nechci si ty okamžiky ani vybavovat. Nechci být plačka ani stíhačka, ale při každé oznámené služební cestě a firemním večírku ve mně hrkne.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:01

Karja držím ti palce a přeju hodně síly!! 

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:08

Karja lituji a tlapkami. Přemýšlím jak jsem to dělala, páč chlap chodil do nočních (že bych ti něco poradila) a zjišťují, že jsem to asi milosrdné zapomněla. Úplná díra, prostě nic a to si uspávání starší sama doma dobře pamatuji. Takže to asi bylo podobné hrozne jako u vas. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:15

Karja Pinot Noir 

Já vám tak rozumím, on stačí i pozdější návrat muže z práce. U nás se to zlomilo na snesitelné, když jsem přestala kojit a mládě se dá uspat během čtvrthodiny. Starší mezitím v posteli čeká na pohádku a buď usne nebo se dočká, většinou usne. Ale musel do toho dozrát. Do svých 3 let nebyl večer ochoten spolupracovat, vlézt do té postele jen tak sám apod. Teď už zvládám i vykoupat oba, už si to sedlo. Večeřím sama v pět, tam mám takový okno před večerní šichtou, tak pak aspoň nejsem nervní z hladu.

U Karji vidím dost velkou chybu v tom, že velká malá nebyla víc naučená na babičku s dědou, to by hrozně usnadnilo tyhle krize. Ale já vím, já vím, není to vina Karji. Fakt promarněná šance na spokojený život. Ale věř, že to BUDE lepší, jen se toho dožít ve zdraví, no...

Online viktorka_od splavu
49474 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:19

dynda na druhou stranu, kdyby tam ti prarodiče nebyli tak co? já teda do toho nemůžu mluvit, měla jsem děti daleko od sebe, takže tahle situace nenastala, musí to být hrozný a tlapkám moc Karja bude to lepší, brzy! udělej to jak je potřeba, ale asi bych je takhle striktně neoddělovala, když to beztak nefunguje..

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:29

viktorka_od splavu 

Ale oni tam jsou, a o to to musí být horší. Syn je na oboje prarodiče hodně zvyklý, jedni bydlí přes hodinu cesty, druzí tak 40 minut. Už ani nevím, kdy ho uspávali poprvé, možná někdy kolem 9 měsíců

Online brrr
12391 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:30

Karja Zlom vaz! Muž je přes týden pryč, ale dvojka byl rychle usínací a naštěstí jsem ho uspávala kojením. Takže jsem byla já, k prsu přilepené mimino a jednička, kterému jsem četla a pak držela za ruku. Naštěstí to fungovalo docela dlouho.

Offline Karja
44949 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:31

No problem je v tom, ze mimino ma problem proste kazdej vecer. Myslela jsem, ze si ho uspim mezi 7-8 a slus venuju se starsi. Ne, ona proste ty vecery place klidne do 11. A starsi mlade usina tak tech 50 minut. Takze tu mame hodinu, kdy me potrebujou obe no, to zatim moc nema reseni. Babicku s dedou bere, ale nesmime byt doma my rodice;-/. Proste cas to nejak uklidni, to mimino se urcite srovna a nebude furt takhle vyvadet.

Offline Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:31

viktorka_od splavu dynda 

Já jednou poprosila prarodiče, když byl muž přes noc pryč, aby mi večer přišli pomoci, a bylo to asi tak tisíckrát horší. Tu chybu už nikdy neudělám. 

Offline Karja
44949 příspěvků moje polička 18. února 2020 22:32

Pinot Noir Jj taky si to myslim, ze s tema rodicema to bylo moc prekombinovany. Priste si je necham jen tak do zalohy.