Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 19. února 2020 09:43

Ja tu dnes rano brecela zase kvuli uspavani, kaslu jak tuberak, tim si budim mimino, a dcera zacala vecer vyzadovat jen me, jenze ja mam Saru. Tim padem jsou vecery u nas o tom, ze posloucham z vedlejsiho pokoje kde je maminka chci maminku, a muzi je to taky lito protoze se snazi jak muze aby uspavani probehlo v klidu. Dneska rano jsem tu brecela ze je to na pytel, ze to nefunguje, ze skolka je na hovno protoze tam starsi jen odkladame (fakt diky, mami), ze nevim jak s tim dal. Ten clanek je fakt presny! 

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 19. února 2020 09:45

Karja vis jak si mi tu posledne vycitala, ze pisu malo optimisticky? No tak me optimismus pomalu opousti, bojim se ze se to na starsi nutne musi podepsat, ze tu pro ni nejsem. Jedine co me uklidnuje trochu je, ze kdyz ji uspavam ja, tak mi pisti kde je tatinek... 

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 19. února 2020 09:50
Reakce na Gatita:

problem je, ze syn prahne po tatinkovi, ktery se pririti servany z prace presne v dobe vecerky. Tak se na nej syn povesi, pisti, chce blbnout...litaji do desiti, manzel je vyrizenej a ja taky, protoze mi neni odpustena ani jedna mimini procedura

když to korunovali tím, že pracně uspané mimino vzbudili, což vedlo k dalšímu hodinovému uspávání za řevu, zatímco já šilhala hlady a fakt nutně si potřebovala umýt vlasy, měla jsem sto chutí odkráčet středem a nechat je, ať si poraděj jak umí

vůbec nesnáším, když muž dorazí v době večerního rituálu, to je jak kdyby do toho hodil vidle. Ještě horší než když se zmožená plazím dolů poté, co konečně oba spí, chci mít chvíli klid a být sama a cvaknou dveře

Offline Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 19. února 2020 09:58

Malenge Všude stejné, koukám . Jsem moc ráda, že muž udělal všechno pro to, aby děti večer ještě stíhal potkat, a že zabaví staršího, než uložím miminko, ale co se tam vždycky děje ...

Zpustošený pokojíček i ložnice, rachot a kluk uřícený a k neuklidnění rozjetý!

Ale těší se na to celý den

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 19. února 2020 10:27

to je fakt vsude stejny, jako pres kopirak. jedina utecha vam muze byt, ze se to casem opravdu zlepsi. akorat nektere veci zustanou stejne (vecerni mejdan s tatinkem mame jeste i na prahu puberty) a nektere pribydou (jeste v deset kolikrat nespi s probiraji zitrejsi rande). 

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 19. února 2020 10:30

rasaNori prosim te, kdyby do te skolky nechtela, tak vam to da fakt najevo. tim se netrap. ale najdi si na ni cas, opravdu cas, kdy se ji budes venovat kazdy den. alespon chvilku nebo spis dve chvilinky. automaticky a ty to nabizej, aby nemusel o tvoji pozornost usilovat. 

treba jednou dobu jsme si s mladsi povidala v autobusu cestou do skolky, nebo jsme cekali, nez se starsi v satne prevlece, tak misto cumeni do mobilu jsem ji na tech par minut pritulila. to opravdu nemusi byt nejake velke veci, kazda malickost se pocita. 

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 19. února 2020 10:40

Malenge  To jsem vždycky muži říkala (a v podstatě to tak mám dodnes). Buď doraz tak, abys je stihnul uložit, nebo přijď hodinu poté, co usnuli! :-)

continuity Pamatuju si, že jsem dceru vozila (bez mladšího) někam do kroužku, šly jsme vždycky kus pěšky a povídaly si. Ona tam pak nechtěla chodit, moc ji to nebavilo a já jí říkám "no to je škoda, já se vždycky tak těšila na tu naši cestu...." a ona se úplně rozzářila a prý že "já taky mami, jenom kvůli ní do toho kroužku chodím!"

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 19. února 2020 11:21

rasaNori neblázni, podle toho, co píšeš, do školky chodí ráda, a určitě to není odkladiště dětí. Já měla taky trochu výčitky, že dceru cpu do školky, i když ještě nejdu oficiálně do práce, ale když vidím, kolik věcí, které mně ani nenapadnou, tam vytváří...a v neděli se ptá, jestli jde zas do školky...tak mně to přešlo. Navíc stíhám pracovat ve dne a nemusím to honit v noci. Mrzí mě akorát to, že jak tam nespí, tak je pak večer doma už hodně unavená a vzteklá, takže si moc neužijeme. 

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 19. února 2020 11:38

Garfie jo to je presne, fakt staci ty male ritualy. mala ma ted takovy zvyk, ze kdyz zalehne zacne mluvit. ale rekne vsechno, fakt vsechno. nedavam to s ni kazdy vecer (hlavne by s ni clovek fakt musel jit o pul hodinu driv), ale je to super

Offline Gatita
8707 příspěvků moje polička 19. února 2020 11:50

Prosim vas, vy, co nosite - ma smysl nejake termopradlo pro dite? Nebo vubec nejake spešl obleceni pro nej? Predesilam, ze nosici bunda mi pres prah nesmi;)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:14

Gatita kamarátky, ktoré nosia na svojom oblečení majú dieťa oblečené akokeby išlo vonku - čiže v zime klasicky termo, mikinu, overal, čiapku, rukavice, teplé topánky alebo softshellové topánky...Určite dbať obzvlášť na zateplenie rúk, nôh, hlavy. Aak budeš dávať pančušky, tak asio pár čísiel väčšie, aby neťahali nohy a nekazili tak podsadenie.

Ja som mala nosiacu mikinu a navrch do festovnej zimy  na to softshellovú bundu, to syn dostal len kuklu na hlavu, návleky na tepláky a softshellové topánky, inak šiel do nosiča v tom, v čom bol doma. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:15

Gatita mam pro Tondu vlnenej overal a merino kalhoty a kabatek, ovsem z COSu, zadny funkcniale ja normalne zapnu pres sebe a Tondu svuj kabat. A ted jsem teda podlehla a objednala si takovou tu kapsu. Mam i nosici bundu, z Lidlu, ale nosim ji jen nekdy a pres ni mam vzdycky svuj kabat, aby to bylo min hnusny.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:21

Gatita ja nosila jen obcas, na vyletech a na horach, to jsem mela jsem softshellovou kapsu s fleesem a miminko melo bavlnene veci a zimni kombinezu. 

Bez niceho bych si v zime u maleho mimina asi netroufla. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:52

Lamicka je inak pravda, že malé bábätká (do tohocca 05 roka) somveľmi navrchu nosiť nevidela, až tie staršie deti.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:52

Gatita a neuvažovala si dať si ušiť vsadku do tvojej bundy? Ak máš teda bundu na zips.

Offline Karja
44949 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:55

rasaNori Ja moc nestiham psat ani chapat. Ale myslim, ze nas hlavni problem jsem ja. Jinak dcera proste rve jako tur, je to nejaka jeji reakce na mimino a ja se nejak neumim naladit na tu vlnu -pomuzu ji, jsem vyslunickovana. Ale spis me tim vzdycky totalne nasere a pak uz me nasira a nasira a ja v sobe jen dusim tu, nasranost vuci ni. Jakoby vsechno je to v moji hlave no,jinak se ji venuji strasne moc, ale myslim, ze ty moje nasiraci pohledy a schovavana zurivost predci vsechny ty hodiny venovanise 

Offline Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 19. února 2020 13:08

Karja Taky jsem měla období, kdy jsem měla chuť řvát na staršího ty nejhnusnější a nejsprostější nadávky, pil mi krev strašně moc. Ale nějak jsem se postupně uklidnila. Taky mi někdo doporučil magnesium, je to prý i já nervy a možná, že to fakt trochu pomohlo.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 19. února 2020 13:09

Dite v kapse. Tehdy bylo miminku 5 mesicu a bylo tam moc spokojene. Mladsiho uz skoro neunesu, starsi me zacina prerustat.

Offline Karja
44949 příspěvků moje polička 19. února 2020 13:12

Pinot Noir Jj, dosel mi medunkovej caj, to bude ono!

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 19. února 2020 13:16

Pinot Noir Ja taky  doted mam pred ocima strasny okamzik, kdy jsem mela vseho plne zuby a vyjela jsem osklive na starsi a ona zacala mrkat a nemohla nic rict, i kdyz chtela. V ten moment jsem se zarekla, ze uz to neudelam nebo ze me zacne koktat.