Sairon No jasne, to je medvedi princip! (Prvni zere medvedice, protoze bez ni pojdou i medvidata..). S malyma detma se hodi si to pripominat... ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Já to mám z letadla, první dáváš kyslík sobě, pak ostatním![]()
Pavlena ja to Tondovi vzdycky rikala, kdyz byly tyhle krize ze zacatku. "Jako v letadle! Nejdriv ja, pak ty"![]()
dynda A nebo. Ale medvedice je vtipnejsi..![]()
711990
Hele a ono neni blby v tom ty deti i pozdej vychovavat, zvlast jedinacky. Ze obcas dostane prvni rodic, nebo ze musi pockat a rozdelit se. S dcerou na tohle tema byla rozumna domluva strasne brzy.
Pavlena vidis, to je fakt! tak snad bude Tonda taky rozumnej;)
Tak teď jsem si to přečetla. Byla jsem fakt ráda, že jezdíme autem, zdrhnul mi až doma na zahradu... A jak ten článek končí - no doufám, že ho nenapadne, jak to udělat, aby viděl hasiče.
Karja to si rikam porad a kdyz dojde na vec tak to nedam a jsem protivna.
Jo ja tiez ale zas ho aj hodne zahrnam tymi vyjadreniami lasky, az si obcas vravim, ci to neprehanam ale ked on vie byt taky zlaty
. No psychopat proste, chvilu ho mam chut chytiť pod krk a potom zas laskou zozrat ![]()
Diky za podporu,no asi si musime se sambem proste sednout a popremyslet jak na to, hlavne ten vecerni ritual chce nejak ustalit, dneska opet dve hodiny velke nepohody - chtela pri uspavani oba.
DrowRanger Ja tu malinkou kojim, takze ji nemuzu odlozit na dlouho:-D. Ale hlavni heslo je - nevypadnout z kolobehu, jakmile si clovek odpocine je jeste vic v prdeli, protoze si uvedomi jak ten stav je hroznej:-D. Kdyz byla vetsi pred tremi tydny na vikend u babicky, tak jsem si s miminem normalne pripadala jak na dovolene. Ale ted ji tam nebudeme chvili na noc davat, je fakt rozhozena, musime nejak ustalit chod doma.
Karja k babičce bych ji na noc teď určitě nedávala, přecejen o tebe teď dvakrát "přišla", těžko říct, co se jí vlastně v té hlavičce honí. Taky jí nevyčítej, že třeba probudila mimino, i kdyby to byla pravda, ale to asi neděláš. Trošku vychytáte večerní uspávání a časem se to usadí. No docela tě lituju, pár měsíců teď bude asi náročných, ale to dáš. Myslím, že si psala, že po prvním porodu si nebyla úplně psychicky ok, tak mysli taky trošku na sebe, i když mi je jasný, že není moc prostor.
Já vím, že těch sbírek na nemocný děti je hodně, ale tenhle příběh mě nějak rozsekal, jdu jim něco poslat. Je toho plný FB, ale třeba jste to ještě neviděly a chtely byste taky přispět. Hrozně moc jim držím palce, kéž by to stihli ![]()
Evaeva No, mi prijde, ze tentokrat neni cas na zadny moje bolistky, tak se treba nezblaznim. Ale v noci jsem vubec nespala (muj tata a mama taky ne, je privedu do hrobu, fakt), jsme nejak jako ocekavali, co bude. No ale dopoledne me z toho vseho tak desne bolelo bricho, ze jsem si rikala, ,,co ze se zblaznim, s tim clovek pocita, ale ja si jeste zadelam na nejaky zaludecni vredy!,, Jinak na dceru jsem hodna, nic ji nevycitam, miminu ma zakazano jen sahat do obliceje a drncat postylkou, kdyz je na brisku. Oboji soustavne porusuje no:-D
Karjapřála bych ti, abys byla v pohodě. Ale dej na sebe pozor, když není čas, tak se ty varovné signály spíš přehlédnou.
Je ale hezké, že má velká malá zájem. Mě přijde, že syn se miminka ze začátku snad bál nebo co. Sáhnout na něj se odvážil asi až po měsíci a teprve teď po čtyřech mu třeba občas přinese ukázat hračku a tak. Tuhle jsme byli v kavárně a dětském koutku tam bylo lezoucí mimino a z toho měl vážně strach, obcházel ho obloukem
Snad ho to za pár měsíců přejde, jinak bude doma veselo. Ale zas se nemusím bát, že mladšímu ublíží.
Od pátku odpoledne do neděle večer budu hlídat toho nejmenšího, 17m. Poprvé bude takhle dlouho sám bez obou rodičů. Mám k němu manuál a na konci je napsáno "Usíná sám, prosím nerozbít!!!" ![]()
Spát už jsem ho dávala mockrát, ale celou noc jsem s ním sama taky ještě nebyla, tak jsem jeho mamince oznámila, ať se připraví na nejhorší a reklamace že neberu. Budu s ním asi většinou u nich doma, nechce se mi stěhovat věci k nám, což manžel nějak nechce pochopit. Jako naschvál bude přes víkend doma, předtím jezdil lyžovat a vracel se v sobotu večer.
Tak mi držte palce.
Obdivujem vás všetky viacdetne, syn je na mňa stále veľmi naviazaný, aj keď trávi dni u našich (kvôli chorobám je celý február odhlaseny zo škôlky), tak počúvajú - kedy príde mama z roboty? Ale od minulého týždňa nafasujem každý deň do práce jedného plysaka a po návrate musím porozprávať, čo dnes robil ![]()
Karja Posilam hodne sily a energie. Jsi silna, i kdyz si to ted nemyslis, vsechno zvladnes.
My mame vecerni usinani, uspavani uplne debilne nastavene a nejde nam z toho vystoupit. Tak drzim palce at vam to klapne.
Pro pobaveni: my byli vcera na trilete prohlidce, junior spolupracoval jako nikdy. V posledni dobe ho fascinuje cokoli co se tyka tela a uplne hlta poradna CTD Operace Jauuuu. Za odmenu si mohl vybrat hracku z kose. Chvili se v nem prehraboval a pak zacal kricet - Mamiiii, mamiiii ja mam Nadeji, pani doktorka mi dala Nadeji........pribehla ke kosi i starsi dcera a povida: Ja mam taky Nadeji, je tu spousta Nadeji.........to uz zacala koukat mimo sestricky i doktorka a obe vykulene se ptaly, co to tam ty deti nasly. Zralok z filmu Dory se jmenuje Nadeje. Je to fajn mam Nadeji:-)
Karja Kdybys chtwla nevyzadanou radu k uspavani mensi. Nase se taky jako mimino porad budila nebo bylo veselo do 10,11 hodin. Na Nevychove nebo podobnem webu jsem nasla,ze ji mas pred spanim vysvetlit,ze se jde spat,maminka jeste potrebuje neco dodelat,ale je tu s ni...Proste vysvetlit situaci. Vypadalo to jako nic proti nicemu a pomohlo mi to. Ja ji rikam,ze uz je noc,ma pyzamko,tak muze klidne spinkat.
Ze zacatku to u nas taky byl mazec,vcetne nasranosti na starsiho,ale sedlo si to. On nam to taky neulehcoval,zarlil a vratily se mu vztekle sceny. No,ted je mnohem lepsi nez pred miminem.
Kokoska mama ked varuje, tiez su väčšinou u nas, najmä na noc. Okrem množstva kramov je aj fajn, ze ma to dieta svoje prostredie a zda sa mi, ze odlúčenie potom znasa lepšie.
Kokoska bude to v pohode, uvidis. Nasi hlidali deti od 3 mesicu, pres noc od 8 mesicu a nikdy nebyl problem. Ja vedela, ze se na ne muzu spolehnout a oni si verili, ze to v pohode zvladnou. Hlidaji teda u nich, protoze nasi maji zvirata, coz je pro deti vlastne bonus navic.
Kolikrat se stalo, ze jim nektery nechtel usnout v posteli a usnul treba na gauci, stacilo pak vysvetlit, ze tak uspavaji prarodice a s nami se usina v postylce. Tim te teda nenavadim k porusovani instrukci
, spis, ze je to opravdu kolikrat o vstricnosti a otevrenosti obou stran.
žluťásek jo, je to strasny a ta castka silena... diky za pripomenuti, taky prispejeme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY