Karja Pinot Noir Díky, já mám právě taky chuť se na to vyprdnout.
Problém snad nemáme. A na ty motorický činnosti se stejně taky jen ptá, neukazujeme.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri Ferata v Děčíne
, moc bych se tam chtela vratit
Karja jo, u nas prichozi zvenci-odlozi si v kuchyni, obyvaku, koukne do lednice, otevre skrinku vybere nejhezci sklenici, natoci si vodu, vypije a pomalym krokem odkraci umyt si ruce
Zajímalo by mne jestli Vojtovka muze ucinkovat takhle rychle nebo se rozhodla ze by to chtelo pridat na pohybu....
rasaNori jo, nekdo rika, ze vidi progres uz za par dni.
continuity dneska se uz parkrat otocila na bricho a to cvicime od ctvrtka![]()
rasaNori jo, to muze byt, pokud je jinak pripravena (svaly a pod), tak Vojtovka nejak stimuluje ty nervove prenosy. hlavne ted vytrvej.
Taky je pro vaše děti jejich tatínek neviditelný? Vařím/uklízím/cokoliv v kuchyni a to je pořád mami pojď se podívat, mami pojď mi podat, .... a přitom tatínek tam sedí a třeba si čte, ale oni chodí furt za mnou ![]()
continuity diky:)
rasaNori jj pomaha to hodne rychle!
rasaNori To je klidně možné. Viděla jsem vždycky hned po cvičení, jak to zkouší.
JankaM ano. je to (zlo)zvyk
JankaM Ano, je to jeden ze základních přírodních zákonů a existuje na to starý a výstižný vtip...![]()

JankaM u nas chodi za tim, kdo jim ten ukol zadal ![]()
rasaNori u nas byl po Vojtovce po par dnech taky velky pokrok. Na posledni kontrole se postavil (6.mesic) a misto cviku jsem dostala nakazano, ze ho mame hlidat, aby nezacal nechodil. No zacal...
viktorka_od splavu ten den, kdy se tady nekde vedla debata o tom, jestli dezinfikovat knofliky od kabatu a omyvat jabka lyzolem, prisel muj drahy domu, hodil bundu do kosiku, ktery jsem mela pripraveny u pracky na vyprane pradlo a klice, penezenku a mobil mrsknul na MOJE prostrene misto na kuchynskem stole. Trochu jsem vypenila a on se hodne divil, co jako, ruce jsem si umyl.
Kokoska jo, to je u nas bezny a svoje zvyky jaksi nikdo menit nemini.. tak doufam v pozitivni efekt 10 kg+
(a ze se to detem zprumeruje)
JankaM U nás ne. Tatínek je jim poměrně vzácný, takže na něm dost visí. Upřímně bych dala přednost tomu, co se děje u vás, neb jsem na to zvyklá, než na neustálé odvádění pozornosti, napomínání a dusno, protože muž si nečte, ale těch osm, devět hodin opravdu pracuje.
Lamicka to ma mala ted a postavit? No haha. Ja budu rada kdyz se konecne pohne:D
Tak jsem tady minulý týden rozvrhla cvičení, co dítě dostalo vytisknute že školy. Říkala jsem si, že fajn, je to tak akorát, aby se nenudili, ale taky neutrapili opakováním. A dneska přišla další cvičení s označením 2. Týden.
to jsem asi rozvrhlablbe
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY