Sairon A neuvažuješ o tom, že bys rodila císařem? Myslím, že tvoje problémy při prvním porodu a obavy z dalšího, by mohly být argument? Já vím, že císař není výhra, ale třeba by to v tvém případě pomohlo.
Vše o těhotenství a dětech
999 to máš sice pravdu, ale jestli bude probíhat nemocniční armagedon, tak císaře na přání nebude asi snadný získat
Sairon moc soucítím a zároveň přeji, aby tentokrát byl porod bez problémů. Mě to čeká na konci června, poprvé, a také mě zaskočilo že nejspíš bez partnera a domluvené duly. Plakala jsem sobecky dva dny. Ale rozhodla jsem se, že síly napřu do psychické přípravy, budu cvičit, meditovat, konzultovat s dulou, případně PA. Pomáhá mi o svých obavách mluvit. Posílám spoustu sil!
Sairon
hele my se doma shodli, ze prvni porod bych bez muze nedala a ze u druheho mi spis,, zavazel,, nebo jak to nazvat. Ale tak 12 hodin a 2,5 hodiny je sakra rozdil. Do cervna to 100% vyresi![]()
Sairon sobeckého na tom není vůbec nic. ![]()
Klidně si odloz, bude to dobrý uvidíš. Ten druhý porod fakt jde líp, navíc si myslím, že to té doby si ta celá situace nějak sedne.
O panickych záchvatech také vím své.
@Sairon Padlo tu spoustu rad. Tak ještě já se svou troškou do mlýna. Předpokládám, že po té špatné zkušenosti budeš rodit v jiné porodnici, tam to bude určitě lepší. Podruhé do stejné řeky nevstoupíš. To bude ok a třeba se koronašílenství do té doby uklidní.
včera nebo předevčírem k situaci vydala nějaké prohlášení UNIPA, koukni na jejich Facebook. Myslím, že by ti mohlo pomoci.
Sairon To je jasny, ja bych byla na nervy uplne. Ale urcite to bude dobry, proc pocitat s tou nejblbejsi variantou? Urcite si vyberes jinou porodnici a tam budou prijemni a budou ti treba jeste lepsi spolecnosti nez manzel. Ja podruhe rodila v tak prijemne porodnici s milym personalem, ze jsem z toho byla totalne odrovnana. Urcite nejsou jen u nas! Drzim ti palce at na tebe prijdou jine myslenky, to je asi jedina vec, co jde v soucasne dobe ovlivnit! A odkladej si dal! Od toho to tady je
Já si říkám, jestli není čas na číslo 2. Pracovně jsem v háji, když nemůžu ani do knihovny, natož cestovat, oblíbený sport taky provozuju zejména v zahraničí, takže by se ten čas, kdy jsem nucená sedět doma, aspoň smysluplně využil bez nějakého užírání se, jaké všechny radovánky mi unikají.
Akorát bych musela přestat pít jak duha a začít popíjet s rozumem, pro začátek ![]()
Nam se posunuly na neurcito veskere terminy, klinika je (pochopitelne) zavrena. Jeste, ze to resime uz ted...
Sairon Chápu tvůj strach, je to přirozené a rozhodně ne sobecké. Držím palce, ať je to podruhé mnohem jednodušší, věřím, že to horší už sis vybrala a teď tě čeká úplně hladký průběh ![]()
Mohučanka No tak asi sis odpovedela;-).
Jakej delas sport?
Sairon potľapkávam, dúfam, že sa to vyrieši k tvojej spokojnosti.
Inak povzbudená radami odtiaľto som dnes synovi na pracovnú dosku nachystala mištičku s ryžou, prázdnu nádobu, odmerky, pohárik a tešila sa ako si bude presýpať. Ako najprv ho to bavilo, nieže nie, ale po 5 minútach na mňa zavolal, pozrel sa či sa pozerám, chytil tú misku s ryžou a s úsmevom z nej pomaly všetku ryžu vysypal na zem (bol v učiacej veži). Takže čo tam máme ďalej, žeby tú plastelínu??? ![]()
Karja lezu po skále, ale sportovně, bezpečně. Žádnej Adršpach ![]()
DrowRanger Hihi, ja tu plastelinu objednavam, ale tu infeligentni, co se oddroli. S tim vylevanim to dela dcera, kdyz je nastvana, proste na me koukne a vylije co muze z vysky na zem.
Jinak dneska byla zlata, ona mi ,,pomaha,, s miminem, vsechno dela taky, prebaluje tak, ze dohlizi sedic na komode a zatim jen zalepovala plenky a rozepinala overal. Ale dneska tak dulezite popadla po vybaleni ty miminni nozicky, zvedla je ke stropu a nastelovala smerem ke mne, ze jsem dostala zachvat smichu, fakt se tvarila, ze plnime svetovou misi, mimi se teda tvarilo dost podobne.
Mohučanka Tak to zavani tou materskou pauzoux nez te budou moct deti jistit, tak to otevrou:-D
Mohučanka Víš, že Akademie má knihovny online?
Vůbec se v lezení nevyznám, tak se ptám blbě - Adršpach je čajíček, nebo to nebezpečí?
JJá během jídla nekecám asi tak 1000x zvedám upuštěnou lžičku nebo hrnek;pes, když ji neodvelím na pelech, tak leží pod malým a je pak celá ušpiněná nebo jí to dítě pouští zbytky z ručičky přímo do tlamy
AA během premiéry v učící věži nejdříve žužlal a pak pohazoval po kuchyni cibuli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY