Já bych tu taky měla něco do soutěže...Vyneslo mi to stížnost babičky, že není normální, aby tříleté dítě trvalo na tom, že velikonoční vajíčka budou černá... Babička se pokusila jít příkladem, ale dcera se nedala ![]()

Já bych tu taky měla něco do soutěže...Vyneslo mi to stížnost babičky, že není normální, aby tříleté dítě trvalo na tom, že velikonoční vajíčka budou černá... Babička se pokusila jít příkladem, ale dcera se nedala ![]()
Mohučanka pekne vyfarbene
Mohučanka Všechno nej k narozeninám malé Mohučance! ![]()
Tabea díky! ![]()
Bylo moc hezký den, děkuji za všechny rady stran vláčku. Pohráli jsme si všichni
od babičky dostala duplo letiště, což mělo taky velký úspěch ( "to je řídící věž, babi, PŘECE!")
a večer si vlastnoručně upekla svého prvního buřta.
Jo, ona asi před týdnem vzala na milost a na vědomí pastelky a hned jí to jde. Tak je to se vším - dlouho nic, ostatní vrstevníci už to (sedět, chodit, mluvit) dávno umějí a ona si asi pak najednou řekne "Už" a začne tu dovednost používat.
Malovala teda jen to černou a hnědou pastelkou. Barevné má na svědomí babička.
Mohučanka Vláčky jsou super!
Naše slavila před týdnem, dostala kolo, venku teď bez něj nedá ani ránu. Já jsem za ten týden určitě ztratila tak měsíc života, vůbec se nebojí, z kopce (naštěstí jich tu máme málo) to rozšlape co to dá, dneska si dokonce dávala nohy na štangli, takže kolena měla u brady
. Já zatím běhám vedle ní a velebím se za nápad koupit jí vestu s držadlem na zádech.
Mohučanka jee:) taky prejem vse nej! Duplo letiste je super, to potvrzuju, letadlo z nej je Tondova oblibena hracka:)
Mohučanka nas tiez maluje hnedou a ciernou, vodovky maju ciernu uz takmer minutu a ostatné farby nedotknute
. Sambo sa tesi, ze bude metalista ![]()
Malenge mne je jasne, ze to nefunguje na vsetkych, syn je sice slaby jedak ale na tych vasich sa teda nechyta, to fakt nezavidim.
Mrakoplas i dokonce myslím, že to je úplně běžné z hlediska vývojové psychologie. Je výrazná, kontrastní, proto ji ti malí rádi používají. Syn má hrozně moc rád oranžovou barvu, ale fixama a vodovkama maluje taky hodně černou.
Tieto detské maľovania, to je tak pekne vidno vývoj, už sme prešli z pár čiar ( slnko, oblak, strom, mama, ...) na hlavonozcov, ktorí majú po 5 prstov na rukách aj nohách
letfenixa Jak u koho, u nás žádný vývoj není. Pořád pár čar, akorát to jednu dobu byla bouřka, pak koleje a teď je to tornádo ![]()
Pinot Noir Tornádo vás pořád ještě neopustilo? :-)
Tak uz jsem se smirila,ze dcera lezeni preskoci. Porad setri pravou ruku,palec ma otekly,nevim jiste,jestli ji boli. I v jedne knize jsem nasla,ze pro ni pohyb po kolenou neni vhodny
.Ted uz obchazi nabytek a venku ji plazeni nevyhovuje,tak chce chodit za ruce. Jako,nejvhodnejsi to neni,ale u nas asi uspech. Hlavne,ze se lepsi. Ted jsme zvladli i 3 noci nez Nurofenu.
Pinot Noir to s tím rohlíkem mě hodně pobavilo - je dobrej ![]()
Mohučanka nas tiez maluje hnedou a ciernou, vodovky maju ciernu uz takmer minutu a ostatné farby nedotknute
. Sambo sa tesi, ze bude metalista
![]()
No a co jsi mela delat, srazit ho na zem?
Posazovat, zabavovat na zemi, pomahat mu cvikem k tomu lezeni... ale to opravdu neslo.
letfenixa
nene, u mě ve výzdobě vedeš!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.