miuu Připojuju se k viktorce, verrumal. Veškeré návštěvy na kožním kvůli dusíku, babské rady s cibulí a vlaštovičníkem a vůbec všechno k ničemu, dokonce jsem byla na chirurgii, protože mi prorostla až na kost. Verrumal to natvrdo spálí, chce to důsledně a vydržet, plus opatrně, moc nepoškodit nedotčenou tkáň okolo, a začít co nejdřív, než se rozleze, mrcha hnusná. Úspěšný boj přeju.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek na tu postel používám obyčejný bavlněný chránič, na gumě bych fakt spát nechtěla. On teda proteče, ale dávala jsem pod něj na exponované místo velkou inkontinenční/přebalovací podložku, a to se mi moc osvědčilo.
continuity Synovi na bradavice pomohl Aceto Pen celkem rychle, taky už jsem se pomalu smiřovala s vypalováním. Ale možná už zaznělo, pročítám nedůsledně...
Pruzkum v potucku trval cca minutu..

tv hromadka nestesti![]()
rasaNori Tak oni rvali oba..jeden, ze se vymachal a druhy, ze musime jit domu. Nastesti jsem sebou mela mikinu a deku.
continuity Ona je prave nejaka varianta pro domaci pouziti, nam to teda vzdycky zabralo
Mně na bradavice (byla jsem ve věku dcer continuity) pomohlo až je vyřezat.
žluťásek Ríša má v posteli tohle, na to dávám ještě běžné prostěradlo. Nepropustnost zatím neověřena ;)
tv Hahaha, foto z machani nemas? To mne poslala segra video online, jak se dcera rozsekala na skluzavce. Ona mi chtela poslat jak hezky jezdi a ona ji jisti. No takze mi prislo video jak segra zaucuje synovce s mobilem, aby to natocil a dcera si to v pozadi svisti a pak hrozne rve!
Na bradavice na ruce to zabralo hned, na noze to bylo na dýl, ale nakonec se podařilo.
Diky vsem za rady, něco z toho zkusím.
Serem celu ikeu, o stvrt na 1 uz to je zas vypredane!
. Zas sa nevyspim a zbytocne.
Mrakoplas ![]()
sorry ale....já taky. Prave jsem si kvůli tomu stáhla do jabka Google chrome
, dal mě to pustilo už jen u vyzvednutí v Brně, ovšem zas jen o ten jeden krok, pak už mám zas jen prázdnou stránku....fakt, seru na to, nepotrebuju to úplně hned, to snad driv otevřou ![]()
Potrefenáhusa Mrakoplas pardon ![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir skusila som to teraz rano a uz to tam zas je! Objednala som. Ale v noci ma to pekne vytocilo.![]()
Potrefenáhusa asi jedine ak si to dáš objednat niekomu inemu na tvoju adresu, trebars kamoske. Ale teda keby som tie veci vedela kupit aj inde, tak uz sa na ikeu fakt vykaslem, strasny system maju. Oni snad nechcu nic nic predat. Obchod a nakupujou jim tam lidi!
continuity A hlavně mi pomohlo odstraňovat v průběhu vypalování tu vrchní vrstvu bradavice,aby se další aplikace dusíku dostala hloubš. Takže skalpel a sám sobě chirurgem. Po samotném chirurgickém odstranění se znovu brzy vrátily.
Mrakoplas Hahahaha, tak to je nejlepsi hlaska.
Ja si chtela postezovat, ale tohle mi tak zvedlo naladu!:-D:-D
Jdu přerušit diskuzi o bradavicích. Existuje něco, co pomůže od neustálý nevolnosti v těhotenství? Odpověď teda tuším (přejde samo, nejpozději až porodím). Dost mě to zmáhá, je mi blbě prakticky od rána do večera.
Len snist neco maleho sucheho jeste v posteli driv nez vstanes (suchar, piskot). vstavat pomalu a nikam se nehonit. akorat ted sk neuvedomuji jestli to je prvni ditko nebo ne.. pokud ne tak to je tezky:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“