žluťásek Maj tam takový hezky zelený proužkovaný....
![]()

Potrefenáhusa mně se líbí to bílý s modrýma pruhama jak vodovkama a to nový s motýlama, vážkama a broukama
Před několika roky jsem pořád chtěla bylinkový, nekoupila si ho a doteď toho lituju. Jako herbář vypadalo.
žluťásek To bylinkovy zlutozeleny? To mám a je to moje úplně ze všech nejmilejší povleceni

Potrefenáhusa to mam tiez a milujem ho! (Sambo teda moc nie ehm). Vzdy v zime sa tesim ako ho na jar vytiahnem.
Potrefenáhusazelene pruzkovane som tam kupila pred par mesiacmi, asi mame viac rovnakych obliecok ![]()
Mrakoplas To je fakt snad nejpovedenější kus, ale chlapi ho kupodivu moc nežerou
Potrefenáhusa má ho můj kamarád, taky jako nejoblíbenější kus a rád mě trápí, že jsem zaváhala.
Je i moc příjemnej materiál, hebká bavlna.
žluťásek Jestli ti jde odeslat objednávka, tak už se cejtim vazne diskriminovana!!!! A to tam davam pražský PSČ, ne vidlacky

a na tu dopravu mi nejde kliknout vůbec, tam to zas píše:
Vyberte si, v jakem obchodním domě chcete využít službu Klikni a vyzvedni ![]()
Potrefenáhusa já dávám Zličín, před tou půlhodinou mi to šlo a nabídli doručení někdy v pátek nejdřív, myslím.
žluťásek Teď nejde ani zlicin už, zkusím to po ty půlnoci
Potrefenáhusa mně jde ![]()
žluťásek Já se fakt cejtim diskriminovane

Já na to kašlu, už jsem se zaradovala, ze by to šlo v Brně a následuje stejná bílá stránka, jako když to zkouším z jablek
nepotrebuju to akutně hned, buď do ty doby tu ikeu otevřou, nebo někoho poprosím, aby mi to objednal
Pinot Noir Ten je krásnej :-).
Potrefenáhusa no, mám už od včerejška cukání ti napsat, že ty věci asi nepotřebuješ ![]()
Pinot Noir Potrebuju prave! ![]()
Molušky - resil prosím někdo? Zkoušela jsem Infectodell,Molusan. Nešíří se to, ale taky ani nemizí.
Pinot Noir krásny úsmev
tv homeopatika Thuya occidentalisCH30 a DulcamaraCH30 jen už si přesně nepamatuju dávkování, ale zkus pohledat na netu. Mám dojem, že 3x denně tabletu. Plus k tomu něco na imunitu, hlívu ústřičnou nejlépe. Bojovala jsem s nimi u syna asi rok a tohle bylo jediné, co pomohlo, ale trvalo to asi půl roku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.