Len ještě na žáhu nebo když je člověku blbě od žaludku, pomáhá spát na levém boku. kdysi mi to poradila pediatrička jako protiblicí polohu u mimin, aplikovala jsem pak i na sebe a pomáhalo.
Vše o těhotenství a dětech
Jak jsme tu resily ten kolektivni lindex, tak ted mi prisla sms, ze to na me ceka na poste. Ty jo, na matersky, karantena, nedelam nic jinyho, nez ze hlidkuju u vokna. To je kumst![]()
Gatita Hele, na mě to nečeká, mají zpoždění, ale kompenzují mi příští nákup 50%. tak za mě dobrý! Jen než mi to přijde, tak to bude asi už na kratasy a ne dlouhý kalhoty a taky mám pocit, že jsem zhubla a já všechno vzala M,a oni ty velikosti mají spíš větší....
Len Eh, tak ted jsem si uvědomila, jak super život je to nakonec s těma dvěma dětma. Stačí nebejt těhotnej, to si vždycky připomenu, když je nejhůř:-D:-D.
Mrakoplas Uvažuju o tom tvém nosítku, ale ale je to vhodné i na léto, nebude se v tom vařit? Jako nebudeme chodit nikde za hicu, ja nad 25C sama umírám:-D
Co se děje s Lindexem? Zrovna se tam chystám objednat protiskluzové ponožky, mají akci 3 za cenu 2.
Karja ja ani neviem clovece. Ja ti ho poslem ak chces na vyskúšanie, aj tak mi to tu len lezi a ak sa ti bude pozdávať, tak si ho necháš.
Len proti ranným vraj pomáha zjesť niečo malé predtým ako sa postavíš z postele a trochu sa napiť vody. Ja som mala určité obdobie celodenné striedané s vlčím hladom, tam mi pomáhalo len sa aj cez nevoľnosť aspoň trochu opatrne najesť. V lekárni sa dajú kúpiť zázvorové lízatkaproti nevoľnostiatiežpomáhatrošku sa napiť coly. Len s tou colou opatrne, mňa potom k tomu všetkému pálila aj záha a cola to veľmi zhoršovala.
Len byla jsem na tom úplně stejně, bylo mi blbě na zvracení nonstop, ale nikdy jsem nezvracela
pomohlo mi cucat bonbóny, měla jsem i zázvorová lízátka, prostě nemít prázdno v puse. Ale jídlo mi nepomáhalo, trpěla jsem spíš nechutenstvím a dělalo se mi z pohledu na jídlo spíš špatně. Jako průběh těhotenství byl u mně hlavním důvodem odkladu dalšího těhotenství. Myslím, že ta neustálá nevolnost přešla někdy v pátém měsíci, nechuť k jídlu trvala dále a přidaly se další věci ![]()
Jo a narodilo se zlatý miminko ![]()
Mrakoplas Nene, to už bych si ho nechala tak jako tak. Ono má dobré hodnocení i vypadá dobře, jen mě napadlo tohle hledisko, ale už jsem se zeptala i v nějaké nosící skupině;-). Domluvíme se víc přes SZ, napíšu ti večer, třeba mi tam někdo poradí;-)
Len žluťásek gaviscon existujú aj žuvacie tablety, chutí to ako trochu sypký mentolový cukrík. Skúšala som aj Rennie ice, ten tiež zaberá. Záhama pálila asiod 4 mesiaca až do pôrodu atakmer úplne po všetkom, žila som na cestovinách stvarohom a zmrzlne - tá paradoxne tú záhu vždyutíšila. Keď som sa prebudila na JIS po cisárskom, tak prvé čo som si uvedomila bolo, že ma záha nepáli a konečne si môžem dať pečivo :D
dzizisketa asi toho mají nějak moc...mně naposled napsali, že mi to budou posílat, od té doby ticho od pěšině a to mohlo být...minulý týden ve středu?
Jestli mi to nechají na poště, tak mě raní mrtvice, naše pošta je děsivá i normálně.
Zmrzlina, jak jsem mohla zapomenout! Vyžrala jsem všechny domácí ovocné dřeně a pak kupovala velebalení v icelandu...
Hele prosimvás, kovářova kobyla, jo
Potřebuju dost rychle sesmolit seznam knížek pro předkoláky k tématu multikulti. Všelicos už mám, ale každý další nápad vítám, ono toho úplně moc není.
Nemusí to být úplně prvoplánově černoušek v české mateřské škole, spíš přijímám ty tipy na hezké knížky, kde je to téma třeba nějak mezi řádky, zaobalené.
Jenom ty pro nejmenší děti, pro starší je toho víc, ale ty zrovna teď nepotřebuju. Třeba zrovna něco pěknýho doma čtete. Díky!!
dzizisketa prave ze se nedeje nic, takze se bavim tim, ze resim blbosti (chvili jim trvalo, nez si strhli platbu, a ted se nejakym zahadnym zpusobem cp nepodarilo zastihnout me doma;)
dzizisketa To by mě taky zajímalo, co se děje s lindexem. Už skoro 3 týdny ticho po pěšině, začíná mě to lehce štvát!
Dnešní příspěvek do krabicové výzvy: parkovací dům. I s godzillou ![]()

dzizisketa Neděje se nic, ale trvá to :-)
Malenge Můj balíček už má ve spárech pošta, od 17., ale zatím nedorazil. Objednávala jsem 3.4., takže zase taková hrůza, vzhledem k okolnostem, to není.
Pinot Noir joooooo! hustý, to už jen tak něco nepřekoná. Asi si budeme kvůli tomu parkovišti muset koupit porcelán z Tescomy ![]()
Ale prosimvás já potřebuju ty knihy teďka, snažte se, jo?
Malenge nestíhají. Objednávala jsem o Velikonocích, včera přišel mail, že se omlouvají, že do 14 dnů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“