Sice aby som neklamala, teraz sa uz celkom dlho hra s panom Konarom na to, ze ho upaluje v krbe (strka ho striedavo do rury a vytahuje s popaleninami ) ![]()
A teraz ho obvazuje a zachranuje
Sice aby som neklamala, teraz sa uz celkom dlho hra s panom Konarom na to, ze ho upaluje v krbe (strka ho striedavo do rury a vytahuje s popaleninami ) ![]()
A teraz ho obvazuje a zachranuje
Mohučanka my dnes byli hodinu na trampolíně a celou dobu mě buzeroval, ať nešlápnu na ty třešně, které mi nasbíral v lese, aby mi nebyla zima ![]()
Prosimvás, IKEA dřív prodávala nějaký nepropustný prostěradla, to už nemají v nabídce? Nebo jsem slepá? Potřebuju klasický rozměr na velkou postel 90x200.
žluťásek Asi to maj jen na malou postel (to maj 100%)
žluťásek Tak maj, asi tohle
https://www.ikea.com/cz/cs/p/grusnarv-chranic-matrace-40462089/
Potrefenáhusa Už jsem to asi našla, GRUSNARV.
Klikám si tu seznam obsahující fixy a prostěradla. Jestli se to podaří mně a tobě ne, budu se stydět.
žluťásek Tak schválně :-)))
A ještě mě tak napadá, není lepší místo nepropustnýho prostěradla taková ta krycí podložka na matraci?
Proteče to až na matraci, když se děcko počurá? Nebo by to mohlo udržet matraci jakž takž suchou? Matrace jsou stejně zralý na výměnu, takže o zničení mi tolik nejde. Spíš abysme pak nespali v mokru i když to stáhnem. Kdybych vzala třeba dvě tři ty podložky na výměnu, co?
Mi teď vlastně došlo, že to gumový prostěradlo bych musela mít i na svojí posteli a to teda fakt nechci.
žluťásek ja mam tie podlozky, vacsinou to neprecika ale raz alebo dva krat sa stalo, ze trosku bolo aj na matraci ale fakt malo. Ale ked mal jednu grcaciu noc tak to tym prešlo a musela som prat aj potah z matraca.
Mrakoplas děkuju, už jsem se taky rozhodla pro ty podložky, to gumový má syn u babičky a je mi strašně nepříjemný na tom spát. Teď v létě by se v tom určitě potil.
Mají nový povlečení s vláčkama, ehmmm
žluťásek esteze ten nas odmieta spat pod perinou a berie na milost len deku, odolam pokuseniu :)
Potrefenáhusa ještě jsem nepotvrdila objednávku, ale jde mi to normálně všechno naklikat. I jsem si mohla vybrat den doručení. (Nečetla jsem ty tvoje peripetie komplet, možná nastane zádrhel až po odeslání té objednávky?)
Mrakoplas Já mám ráda, když máme stejný. Ale chci i já mít peřinu se slonem a vlakem?? ![]()
Přemohl jsem ho!

Krásná fotka! Dva andílci![]()
Pinot Noir Ten za chvilku přepere i maminku :o)
Moc pěkná fotka.
Miru s ďáblem v těle ovšem ![]()
žluťásek Tak já jdu nastartovat ty windowsy, jestli to pomůže
Potrefenáhusa zkus. Já už mám v košíku i čtvero povlečení, musím to trochu pročistit než objednávku odešlu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.