Pinot Noir No tomu věřím!!! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir že? Ani to lego nemôžem v kľude si postaviť.
Cestou na záhradku chodíme okolo benzínky a v poslednej dobe musíme cestou tam aj späť ísť sa pozrieť na autoumyváreň ...
Já tedy ještě vlastní děti nemám, ani nečekám, ale na víkend jsem měla jedno půjčené. Tak mám také příspěvek do krabicové výzvy ![]()

MPLee vzpomněla jsem si na Knoflíkáře ![]()
Ach jo, dítě je už zase osypané. Minuly týden a dneska zase. Nevíme proč.
Nic nového nejedla, žádný nový krém nebo mýdlo . Napadá mě akorát sluníčku, ale má to i na zádech pod oblečením. Pak mame novy prasek na praní, ve kterém jsem nějakou jednu pračku vyprala. Ale ten pouzivame, akorát jsem koupila ten stejný akorat i eko. Jinak je to hypoalergenni.

MPLee to je super!
MaeGandal bublifuk nepousti?
MaeGandal Neměla minulý týden stejné oblečení jako dneska? Takhle podobně se osypává kamarád, který má alergii na červené oblečení (teda na nějaké barvivo, kterým se barví na červeno, takže ne na úplně všechno červené :o)
MaeGandal prášok to kľudne môže byť. Môj mladší je na prášok dosť citlivý a stačilo, aby Ecover zmenil pôvodnú receptúru a bol prúšvih.
DruI
Promiň, vím jak to myslíš, ale alergie na červené oblečení mě rozesmála! Připomnělo mi to jednoho mého poněkud excentrického kamaráda, který má "alergii na parfémy pod deset tisíc" (konec citátu).
Garfie Se přiznám, že mě to taky rozesmálo, když nám to ten kamarád vysvětloval :)
Garfie Mně to zase připomnělo prodavačku v místním obchodě s dětskou obuví. Nějaká holčička si zkoušela boty a hned, jak ty jedny nazula, hlásila, že tlačí. A prodavačka zkušeně: a tlačí tě opravdu ta bota, nebo barva?
. A trefila, holčičce se šedé boty nelíbily ![]()
Pinot Noir
To je vtipný, zkušený, obě dvě!!
Len na začátku druhého těhotenství mě bylo strašně špatně, takový ten stav těsne před zvracením, který trval celý den a já několik týdnů trávila tím, že jsem jen ležela na zemi a přes mě lozila v té době 14m příšerka. Nic mi nepomáhalo a pak jsem zkusila Antimetil, je to nějaký výtažek ze zázvoru a bylo to to jediné s čím jsem dokázala fungovat.
Na pálení žáhy na konci těhotenství mě poprvé dost pomáhalo cucat calyppo a podobné ledové tříště, přišlo mi že už to samotné sání toho nanuku bylo dobré. Teď jsem to zatím ještě nevyzkoušela, protože u nás v kyselé prdeli není obchod a když jedem na vleký nákup, tak si na to nikdy nevzpomenu :/
Garfie počuj, ale to bolo prvé, čo nám kožná odporučila pri problémoch, nie teda červené, ale všeobecne výrazné/tmavé farby, ale používať čo najsvetlejšie farby oblečenia, kvôli tomu, že niektoré farbivá môžu obsahovať dráždivé veci a vo svetlom je ich čo najmenej. Je fakt, že to bolo pri staršej, ktorá bola jednak vysypaná strašne a jednak mala vtedy snáď 2 týždne (čiž 17 rokov stará rada, dnes už tie farbivá môžu byť iné.
Ten antimetil zní skvěle, určitě zkusím, děkuju! A calippo mi zítra přiveze rohlík.![]()
žluťásek Mama pro Papika https://obchod.portal.cz/detska-literatura/mama-pro-papika/
Nesplnuje to ale asi uplne zadani. Papousek hleda maminku a zvirata ho odmitaji kvuli jinemu vzhledu, nakonec ho adoptuje medvedice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje