ziginka to jsem měla takovou knížku jako malá, odehrávalo se to na velkým stromě a byl tam papoušek

ziginka to jsem měla takovou knížku jako malá, odehrávalo se to na velkým stromě a byl tam papoušek

Potrefenáhusa
to jsem měla moc ráda!
Len mně pálila žáha v posledním měsíci prakticky nepřetržitě, do té doby na občasné pálení pomáhal ten Gaviscon, pak už nic. Doktorka mi doporučila Helicid, prý se v těhotenství může, sama ho prý u obou dětí brala. Je volně prodejný. Tak jen kdyby bylo nejhůř, mám ho taky odskoušen a zabírá spolehlivě. :)
bram Díky, já to pálení žáhy nemám moc děsný ani pořád, tak to zatím nechám být. Pořád mi je jenom na zvracení.:D Teda stejně nechápu, proč to příroda nezařídila trochu líp.
Len no moje soukromá teorie je, že všechen ten diskomfort je proto, aby ses začala těšit na porod :)
žluťásek Asi to úplně nesplňuje zadání, zvířecí, ani ne možná multukulti, ale lední medvídek Lars doplave na kře do cizí země. Má to i nějaký pokračování, a strašně se mi jako čtoucí matce líbily obrázky :-)
bram Áha, takže je to vlastně vymyšlený dost chytře. :D A dává to smysl - ve druhým trimestru necháme těhotný trochu odpočinout, a pak to zas přijde, jen ať už to chtějí mít za sebou!
Len Ja mela nejakej reflux az jsem nemohla polykat. No ja tomu vlastne vubec nerozumnela, co to je, odhalili to na ORL...ale pomohl mi Omeprazol.
Jako ja tyhle prispevky z tehotenstvi vubec nemuzu cist, radsi at mi nekdo postavi dvojcata v proutenym kosi za dvere, nez jeste tohle jednou:-D.
MPLee To je božííí!![]()
![]()
![]()
Len jedna z teorií říká, že je to proto, abys nesnědla něco třeba zkaženého. V těch prvních měsících to dřív člověk nevěděl.
Karja já musím říct, že přes všechny tyhle nepříjemnosti a omezení mi nedávno došlo, že já jsem byla těhotná ráda. Obě těhotenství jsem teda měla bezproblémové, ale tady ty běžné problémy se mi nevyhly.
Evaeva No, mne to omezovalo hodne. S prvni jsem byla na neschopence a s druhou mi pak sambo rekl, ze si hrozne po porodu oddychnul, ze to byl pro nej desnej zahul:-D a fakt, ze byl:-D.
Karja Tak to se moc omlouvám, už přestanu spamovat. :D Já mám tohle se zkouškama na VŠ, tuhle jsem vyhrabala nějakou diskuzi a udělalo se mi tak zle, jak se mi všechno vybavilo. Fuj!
Karja tak já měla celkem bezproblémový průběh, ale ke konci druhého se manžel taky těšil na konec. Ale nás první byl o půl roku starší než vaše první, to taky udělá dost. Mě se asi spíš připomněl nějaký celkový pocit, já jsem totiž během těhotenství dost vyklidnená![]()
Len Od nevolnosti nepomuze nic. Blila jsem jak amina 4 mesice u obou. Tehdy si pamatuju, jak jsem prisla s vypetim sil ke sve lekarce s tim, ze jsem asi tehotna a ona se uplne vydesila a rekla: "ALE VY NEVYZERATE VOBEC DOBRE!
" No, u prvniho mi trosinku pomohlo hodne citronu a kysele zavinace/rybicky a vonely mi tehdy kapri sadky o Vanocich, chodila jsem je ocichavat.
Děkuju všem za tipy, nasypala jsem do seznamu samý medvědy, ptáčky, slony a králíky, velmi multikulturní seznam.
Bude jich hodně a na různá témata. To byste nevěřili, kolik třeba vyšlo knih o vylučování ![]()
Len mám to čerstvě za sebou, takže tě chápu. Ale fakt to přešlo. Já jsem taky zvracela jen párkrát, ale na zvracení mi bylo skoro furt. Zpětně si říkám, že kdybych nedělala hrdinku a šla se častěji vyzvracet, bylo by to možná lepší. A rozhodně to teda nebyly jenom ranní nevolnosti. Dobrý je opravdu něco malého sníst "preventivně" než se ozve hlad, protože to byla okamžitě krize. Pro mě byl problém si na to zvyknout, nejsem zvyklá často jíst. Nevím, co myslíš tím refluxem, jestli pálení žáhy, ale já zas strašně brkala, já jsem na tyhle projevy haklivá, takže mi to fakt hodně vadilo. Ale všechno se to zlepšilo. No a teď zas trpím na wc, ale to tu opravdu nechci rozebírat.
Každopádně mi to znovu připomnělo, že vévodkyně Kate prý při všech těhotenství trpěla nějakou těžkou formou nevolností a nechápu a obdivuji,že s tím zvládala ten program. Já byla ráda, že jsem se po hodině cesty dostala z práce domů, lehla si a buď rovnou usnula nebo hekala,že je mi blbě.
Len Ne, jen spamuj, ja jsem pak aspon vdecnejsi za aktualni situaci;-).
Jo s tema zkouskama to mam taky, pritom jsem nebyla ze skoly nervozni a na zkousky chodila jako na spolecenskou udalost videt se s lidma. A pak se vzbudim s nejakym snem o skole a rikam.si.uff dobry, uz nemusim, jsem inzenyr:-D.
žluťásek vylučovanie je u nás doma veľká téma, ale rozhodla som sa o nej nekupovať žiadnu knihu, stačí o kanalizácií
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.