letfenixa žluťásek Velká kniha čurání?
Ale ta je spíš pro dospělé a je děsně vtipná.
Vše o těhotenství a dětech
tv zkus do vany kapnout 2 kapky skoricoveho oleje (maji ho třeba na nobilis). Ale jen 2 kapky na půl vany, je to ostrý. Klukům nic jinýho nepomohlo
jak tu vsechny piseye, jak je to v tehotenstvi strasny, tak ja prvni trimestr u gynekolozky dycky hlasila, ze asi spatny, kdyz mi neni vubec nic, akorat vic spim, mela ze me srandu
. Ppdobne na tom byla jedna kamaradka a moje matka. Jako kdybych nemela bricho modry od injekci na redeni krve podporene jeste anopyrinem, tak reknu ze nechapu co na tom vsichni maji krome vyssi plactivosti (ale knizky kde umiraji deti jeste furt muzu cist). Tak doufam ze nezacnu za tohle rouhani zvracet ode dneska
.
Jos neni to az tak neobvyklé, já měla obě těhotenství v pohodě, v prvním trimestru jsem byla akorát unavená a ke konci mě už tahaly svaly na brise, ale až do konce jsem chodila na dlouhé procházky a plavat. Akorát mě bolela hlava, nekomu se to prý v těhotenství zlepší, mě teda ne, ale pomohla fyzioterapeutka.
slniecko Já tomu úplně věřím, však dřív bývaly oblečky na děti výhradně bílé, taková ta plátýnka a tak. Jen mi přišlo hrozně srandovní, že má alergii na červenou :-)
Jos Já měla první těhoteství úplně v pohodě, jen jsem byla v prvním trimestru dost unavená. K doktorovi jsem šla až někdy ve čtvrtém měsíci, protože jsem první část strávila v Asii a k doktora jsem tam žádného neměla. Byla jsem tak v pohodě, že jsem v osmém absolvovala dost náročnou dovolenou a málem z toho předčasně porodila, ale fyzicky i psychicky jsem se cítila úplně v pohodě, jako bych ani nebyla těhotná. Druhé bylo podobné, jen větší únava, ale nikdy žádné nevolnosti, pálení žáhy, nic takového neznám.
letfenixa https://www.megaknihy.cz/zabava/60016-kdo-to-je-kdo-to-je-kdo-ten-zachod-blokuje.html
Doporučuju, bavili jsme se všichni.(Je teda zcela nefekální, na rozdíl od slavného Krtka, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu)
Garfie Az ve ctvrtem? Pani, u nas mam pocit ze jsem u doktora snad kazdych 14 dni, samozrejme screening neni povinny, ale tady uz je to vlastne standard a jak se jim neco nezda, tak kontroly pribyvaji.
Myslím, že je to taky docela častý a je to dobře! Obě moje kolegyně přede mnou zvládaly těhotenství na pohodu, a byly v práci až do samýho konce (jedna dokonce až do porodu), i když je to tam někdy záhul i normálně. A mamka mi říkala, že neměla vůbec problémy, jen jí nedělalo dobře jezdit v autě jako spolujezdec, musela řídit.
Jos Jojo, je to tak, ale já tam žádného doktora neměla, sice mi známí nabízeli, že můžu jít k jejich, ale dost jsem se bála jazykové bariéry a fakt jsem se cítila skvěle, tak jsem to nehrotila, už jsem měla zpáteční letenku, takže jsem věděla, kdy se budu vracet a objednala jsem se hned po návratu. Jen bylo zvláštní, že první fotka z ultrazvuku už je rozpoznatelné miminko, zatímco obvykle to bývá taková fazole :-)
Jos já měla první těhotenství v pohodě, kroěm pár lehkých ranních nevolností byla jsem jen unavená, takže jsem si v práci zkrátila úvazek, abych mohla být ve 2 doma a na hoďku si lehnout. Jinak jsem chodila 3x týdně plavat, do 5. měsíce jezdila na koni, až do konce chodila se psem do lesa, poslední agility trénink jsem měla den před odjezdem do porodnice. Tělo mělo přiměřenou aktivitu na kterou bylo zvyklé a fungovalo v podstatě bez problémů.
Teď podruhé mi bylo ze začátku tak blbě, že jsem často fakt jen ležela na zemi mezi hračkama a můj jediný přínos byl že jsem dokázala to dítě nakrmit a přebalit. Zhoršily se mi moje zdravotní problémy a veškerý můj pravidelný pohyb je 1-2x denně procházka která sice je tak na hodinu až dvě, ale ujdeme za tu dobu tak 2 km, protože je potřeba prozkoumat všechny kameny, kytky... hrozně mě bolí záda a občas přemýšlím jak budu rodit když jsem aktuálně hrouda nezpevněného sulcu bez jakýhokoliv náznaku svalu. Jediné co mě utěšuje je, že je to naposledy.
zatímco obvykle to bývá taková fazole :-)
dokud jsme nevěděli, jestli je to holka nebo kluk, tak jsme "tomu" říkali fazole ![]()
Sairon to vedomi, ze je to naposledy, mi rovnez dodavalo silu;) Jinak do statistiky: prvni tehotenstvi jsem se citila skvele, nemela zadne potize, chodila jsem plavat az do konce a v rychle draze za sebou nechavala borce;) Podruhe me bolelo cele telo, vecer se mi chtelo brecet unavou a sbirala jsem jednu diagnozu za druhou...prvni dite bylo strasne narocne, druhe po mne nic nechce, jen spi nebo se smeje. A ted si vyber!
Tak jsem si včera stěžovala, že lindex už 3 týdny ticho po pěšině a balík právě přišel. Hm, na co bych si tak postěžovala dál?
Co třeba, že jsem fakt unavená a potřebovala bych se po víc jak roce vyspat aspoň 4 hodiny v kuse?
Zase statistiky:D
S prvni jsem jeste v 8 lezla po skalach a behala po horach, s druhou jen do 7, zato jsme byli na konci 8 jeste ve Francii a zkoumali jsme jak bychom to udelali kdyby se mala narodila tam:D pak jsme jeste jeli do cech na tabor se starsi a druha sla presne v terminu:)
Ava
my taky!!
Sweet Potato na slovenskom webe ju nemajú
Malenge duvod ke stiznosti se urcite najde. U nas je to prave necekane v pohode, mimino vzorny, tak aspon pyskuju, ze kvuli tomu blbymu viru nemuzu to vzorne mimino vytezit a uzit si materskou na teraskach s kamaradkami. Uz se zacinam smirovat s tim, ze ji stravim celou mezi ctyrmi zdmi a s nikym si nazivo nepopovidam
.
Nenávidím tornáda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje