Pinot Noir Asi tak no. Hlavne bych to uz neresila, ono je to taky cely komplikovanejsi a tady se to vzdycky tak zevseobecni az je mi lito, ze jsem neco psala.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir ze se muz obcas v souvislosti s detma chova jako idiot jsem psala ja o svojem ![]()
rasaNori ale řekla bych, že je jasné, jak to bylo myšleno ;)
Karja tady si totiz nekteri casto projektuji vlastni problemy a zazitky do problemu a zazitku jinych, pritom vsichni vime o situaci tech druhych kulovy...
Pinot Noir môjmuto tiež nešlo hneď, keď to niekoľko mesiacov nerobil...ale naučil sa. Terazto zas nerobil vyše mesiaca, tipujem, že syn by skúšal či naozaj spať musí a reval by.
Lamicka Jasny, ono je to tak asi automaticke, text nerekne vsechno a človek to musi nejak domyslet;-)
Nicmene z toho vychazi, ze dneska je asi nevykoupeme a vytahneme vecer dvoukocar. Sambo byl dlouhodobe pred hrabnutim kousek, mne uz asi bohuzel dohrablo, takze uz je cas na zoufale ciny abychom ziskali cas na zotavenou!
Karja ja si nemyslim,ze je tvuj sambo srac nebo idiot.![]()
drzim palce at se brzy vse v dobre obrati.![]()
711990 Lamicka Ona právě nechtěla očkovat kvůli RS-a opravdu se jí to porodem vlastně rozjelo. On byl hlavně problém v tom, že v nemocnici neřekli, že není očkovaný, dokonce ani dítěti nedávali ATB, které mu lékař nasadil. Neřekli to dokonce, ani když s ním přišlo potom znovu, že už měl křeče, na ten tetanus se tím pádem přišlo až s velkým zpožděním, přitom kdyby to řekli hned, šlo tomu zabránit :-( Podle lékařské zprávy byli rodiče opakovaně poučeni, jaká jsou rizika neočkování...No je to smutné.
Garfie nj, to je nejhorsi. Ze antiockovaci lidi casto tvrdi, ze tetanus je u nas vymycenej...no neni.
Karja Ja tady ty vaše uspávací problémy přeskakuju, protože jsem šťastná, že tuhle děsivou (a krátkodobou z hlediska věčnosti, slibuju!!
) etapu života mám za sebou. Jdu si to teda dočíst, ale je mi předem jasné, že tvůj sambo rozhodně není ani sráč ani idiot, já mám pro něj velkou slabost!!
711990 No přesně, zrovna tetanus je dost běžnej, proto se pořád přeočkovává, že jo...ale zase chápu, že je třeba nenapadlo na to lékaře upozornit, protože prostě nikoho, kdo by ho měl neznají a vůbec je to nenapadlo.
Jos Já ale přeci nemluvím o tom, že nemůže dítě chvíli brečet. Každý dítě brečí, někdy i dlouho a máma s tím nic nenadělá. Jasně že jsou mnohokrát během dne chvíle, kdy prostě brečí a brečí a někdo ho hned nemůže jít utišit.
Mluvím o tý zpropadený vyřvávací metodě, kdy dospělej klidně může jít, ale neudělá to a stojí za dveřma s hodinkama. Dokud má jiný možnosti a nezkusí je, přijde mi to hnusný a vůči dítěti zlý.
VV tomhle s tebou souhlasím, taky nesnesu dětský pláč. Hned se ve mně sepne konejšivý autopilot.
Karja Podvečerní procházka s kočárem zní jako dobrej plán ![]()
žluťásek já vím, že to není klasická vyřvávačka, ale mladší syn usínal s brekem asi 2 měsíce než v pěti měsících vzal na milost dudlík. Od narození usínal sám, pak se ale něco zlomilo a vždycky po uložení do postýlky začal brečet. Když jsem ho chovala, tak sice nebrečel, ale ani moc neusínal. Po pár dnech jsem si řekla, že zkusím, co se bude dít, když ho tam chvíli nechám. Položila jsem ho do postýlky a odešla. Sice brečel, ale ten pláč velice rychle začal ustávat a pak už jen poplakával. Do pěti minut spal. Pak už jsem vždycky jen čekala těch pět minut, že by neusnul se stalo jen párkrát. Dodneška si myslím, že takhle zpracovával zážitky. Nebrečel nijak hystericky, ale dobrý pocit jsem z toho neměla, hlavně to odcházení od brečícího miminka. Ta klasická vyřvávačka mi taky přijde hrozná, ale když tady čtu, co některé zažívají, tak pro to mám pochopení. Duševní zdraví matky je dost důležité.
Mě by zajímalo, proč vůbec ti haranti tak řvou, a potřebujou každej den třeba hodinu (
) uspávat! Jindy přece přes den usnou i na zemi, uprostřed plazení...
Napadlo mě, že možná ty, který uspávaj kojením... když se nechaj usnout u sání, logicky nemaj možnost si krknout - třeba je to pak tlačí a ze spaní vytrhuje? To bych se bála, že si i v noci ublinkne... To za nás nebylo, my jsme nakrmili, pochodili s dítkem na svislo, pak vykoupali a šlo se teprve do pelechu.
Jinak nejlepší je jít příkladem, jak vidim u našich dvojčat. Pan otec uspává velmi rád, protože vždycky vyhraje
a těm chudákům nezbyde nic jinýho, než to taky zalomit.
barbucha Kéž by to bylo takhle jednoduché. Kdybys na to kápla, máš Nobelovku a ovace všech matek současných i budoucích zaručenu.
Tak trochu pozitivne: jak si tu porad stezuju na tu harantenu, tak to ma i svetle stranky. Dnes vyprava do lekarny. Nebyla jsem snad ctvrt roku, navic s detma...no nechtelo se mi tam. Prijdem tam, odstavim kocar, starsi dite zaujima misto na znacce ve fronte. Ja mezitim neco rychle vyrizuji. Kdyz se po minute vracim, kocar zacina vriskat a kymacet se. Dav se rozestupuje a jdeme hned na radu. Uplna sehrana trojka jsme byli! Ne vazne, lidi se chovali moc hezky, na to, jak uz musi byt vsichni zpruzeli...
barbucha to dítě, co usne samo na zemi byl můj velkej sen
nikdy v životě mi syn takhle nevytuhnul, nikdy neusnul sám bez uspání. Uhoupat, ukojit, unosit... sám nikdy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje