barbucha ja nedavala nikdy odrihnout ani jedne a obe uspavam vecer u kojeni (teda starsi ted uz ne, ma tatinka). A spaly jak dudci:D
Vše o těhotenství a dětech
Mně jo. Přikryla jsem ho tím, co bylo po ruce, opatrně překročila... a zřejmě je to rodinná kletba - už jsem tady určitě líčila, jak se strašlivě lekli mladí rodičové, když jim tohle poprvé předved Oliver. Mysleli, že je dozajista po něm, a navzájem se postrkovali, kdo první to půjde zjistit!
barbucha mne sa raz uspate dieťa zobudilo po tom, ako som ho zakryla!
barbucha já ti věřím, takových dětí jsou spousty. Každou chvíli vidím fotku dítěte, jak usnulo u oběda, na schodech, v půlce pohybu při lezení na gauč, mimino pod hrazdičkou. To se nám fakt stát nemůže ![]()
žluťásek přesně. Kluci spí výborně i usínají sami, ale takhle teda taky nikdy nevytuhli.
No jo, každej je jinej. Mě to napadlo jako první, protože já na krkání musela velmi dbát, mladej byl furt polonafouklej...
letfenixa
Kdyby jednou, dělá to občas doteď
žluťásek Kdo ví, čím je na ty fotky zhulili.
žluťásek Sweet Potato já jsem to zažila s kamarádkou, co měla dítě stejně starý jako já.. její usínalo opřené o gauč, pod hrazdičkou, na houpačce.. já musela vždycky vyvinout velké úsilí, aby syn přes den usnul, ale zato večer byl zlatej, položili jsme ho do postýlky, on si povzdechnul a za pár minut chrněl :)
aspoň ty večery byly klidné... ![]()
barbucha to mam ja. Jakmile si neodrihne, vzbudi se za hodinu se silenym jekem. Kdyz byl cerstvej, byla jsem uplne nestastna, protoze vsem se darilo ho odrihnout, jen mne ne:)
Mě takhle během dne usínala mladší, plna mistnost lidí a ona si v postýlce prostě vytuhla. Doteď ráda spí. ![]()
Večery teda bývaly horsi, pracně uspané dítě se vzbudilo už na zmacnuti kliky.
To usínání přes den uprostřed činnosti, to není v základní výbavě. Já o tom vím jen z vyprávění.
dynda nikdy jsem to u syna nezažila. nerada na jeho spaní v prvním 1.5 roce vzpomínám, uspavani dlouhé i později a spoustu už si toho raději nepamatuju. soucitim se všema, kdo to teď prožívate a tlapkam ![]()
Jo a každý, kdo má víc než jeden kousek, je u mě úplně nedostižný hrdina
, já ma to neměla a nemám.
AprilTwelve Ja na to taky nemam mit vic nez jedno, ale mam dve.
Tak to ma ale hodne lidi, ze zjstili, jaka pohoda to byla jen s jednim.
A tim, ze trochu vyrostou se to zas tak nemeni, budou mit 5 a 7 roku a furt je to rezba, jen jineho druhu.![]()
No počkejte, ale to denní usínání je v době, kdy dítě spát nemá-a pak naopak nespí, když má ![]()
Syn usnul asi 2x u jídla (prostě spadnul do kaše, mazec) a několikrát na nočníku! Ale to jsou zrovna místa, kde ho nenecháte v klidu si pospat, že jo...
Luna Hahaha, presne, ja si pamatuji, jak s jednickou sambo jen pracoval a nebo byl doma, fakt si temer nic nedelal svyho. A ted kdyz si ji vezmou prarodice, tak ja ho pod heslem ,,jedno dite, zadny dite,, vyslu ven a jsem v pohode, at je treba celej vikend pryc.. Ale jednicka byla narocnejsi, dvojla je proste krome vecera v pohode;-).
Rosťa měl dnes svůj první conference call. Nejlepší byl "rozhovor" jeho a o tři měsíce mladšího kamarádčina syna.
Luna já teda mám dvě a neměnila bych. ![]()
Občas se poperou, ale většinu času je to super a v té karanténě lituji, že nemáme jeste třetí.
Ja sla dneska uspavat malou v kocaru a chybelo mi to povidani s Barcou
a pak ji muz privezl ze skolky, rozsypala stepku ze zahonu, psovi rekla drz hubu, zkusila zasednout malou na dece a svet byl zase v poradku:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje