Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline AprilTwelve
1012 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 20:43
Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 20:49

rasaNori já nachytala Ríšu, jak zavrtává do menšího vývrtku, naštěstí zrovna na zadku, kde má plenku. Samozřejmě za nic nemohl, protože to bylo tornádo!

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 20:49

rasaNori

Dcera teď prodlužuje usínání a kvičí v postýlce: já mám hlad, tuze bych jedla manžel myslel, že se přeslechl, ale akorát nedával pozor u pejska a kočičky, když dělali dort.

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 20:50

Pinot Noir tornádo

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 20:53

Jinak já mám radost, dneska jsem přeměřila dceři nohu a konečně poskočila, a to tak, že jí jsou ty v zimě koupené "sandály" filii. Takže vím, jakou velikost jarních bot a se značkou taky experimentovat nebudu. 

A prošla tříletou prohlídkou s pochvalou! Sice ne za výživu, ale i tak...

Offline rasaNori
8773 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 20:53

Pinot Noir kdepak to asi videl ze?

Mohučanka no ale ode me to nema

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 21:19

Pinot Noir rasaNori 

To čtu hrozně ráda, že i jiný děti likvidují své mladší sourozence...

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 21:30

rasaNori

RŘekla psovi drž hubu

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 22:56

Karja Jsi milá, chytrá, vtipná a zábavná a já tě žeru (ve vší slušnosti ) A tvého přítele vnímám jako velkého sympaťáka, podle toho, co o něm píšeš (to jen abys věděla, ze ho hned každý nemusí vnímat negativně, když si na něj postěžujes). Já toho svého miluju a někdy mám velkou chuť se s ním rozvést. A nervy někdy ujedou každému, když je toho moc. Má dcera už je naučená, ze když maminka hysterci, tak se klidí a zavírá dveře, chytrá holka.

A poslední dobou dokonce dojde a masíruje mi krk Jsem si jistá, ze tě tu mají všichni rádi. Drž se

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 23:08

nonemy Dneska jsem ji dala pri vecerce na prdel, ale dneska toho uz nelituji, dneska to nebylo ujeti nervu, ale chladne zhodnoceni situace. No desny, katastrofa zas a to jsme se jim venovali oba dva, ale aspon z toho nejsem tak na nervy, kdyz vim, ze sambo zaziva stejna muka. Dokonce me vecer poprosil, zda by mohl jit sebrat pradlo on. Ale jako do 7 jsou to fakt dobry deti, vecer je to horsi, musime na ne neco vymyslet proste.

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 23:18

nonemy A diky za zpravu. No vylozene mi vcera dosly baterky, ale uplne! Sambo uz pomalu vypisoval v kalendari vikendy, kdy si bude brat deti, ale my se vzdycky pohadame hrozne, ale dost tim vetsinou vyresime. Jen jsme se hadali docela zvucne a v noci me jeste kopla dcera poradne patickou k oku, tak jsem si chvili rikala, zda z toho nebudou moji rodice bydlici pod nami v rozpacich, ale nic mi tam nakonec nevymalovala. Ale dnes jsme jeli na vylet, tak jsem zase neco nasbirala na par dni a celkove tak vic spolupracujeme, ze ty maly furie snad zvladneme!

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 23:24

Karja držím palce, ono si to sedne, určitě!

Tvůj sambo je náhodou výborný, držte se. 

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 06:03

Syn sa stále pokúša plačom si vynútiť niečo, čo mu nechcem dovoliť, večer až skriekal ako pavian a zároveň sa chce túliť. Ale nedala som sa a zdá sa mi, že tieto vydieračské plače prechádzajú rýchlejšie a s menším následkami.

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 06:04

Karja do bodky súhlasím s nonemy 

Offline rasaNori
8773 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 06:28

Nevim teda jak Karja , ale ja jsem uplne necekala ze s vekovym rozdilem 19 mesicu to bude zalite sluncemjako jo, vyhli jsme se si myslim takovemu tomu prvoplanovemu zarleni po prichodu z porodnice, zato ted to zacina byt husty. Cokoliv si veme Sara, tak ji to rve Barca z ruky bud s vykrikem moje nebo sebrala mamince a i kdyz ji reknu at ji to necha tak nic a pak jsem ja ta zla. Ale zase ted ten mesic a pul fungovalo ze kdyz mala hucela v postylce nebo na gauci tak jsem poprosila Baru jestli by za ni nesla ji zabavit a to jo to se hnala jak vitr. Tak nevim no taky jsou ted dny kdy volam muzi do prace at specha domu nebo jsme bezdetni:D

Offline AprilTwelve
1012 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 07:26

Karja mě se váš přístup hrozně moc líbí,  jste empaticka, vnimava,  mate nadhled a z vašich příspěvků je znát jak moc mate samba ráda,  i ty malý priserky,  ze kterych diky vam obema budou skvely holky. občas se to takhle vymkne každému a vy to doma určitě zvladnete

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:01

Karja Hele, i když to tady padlo, tak ve skutečnosti si tady o tvym sambovi urcite nikdo nemysli nic zlyho. Proste je to jen takovej konverzacni obrat na urovni kdyz reknu kamaradce na jeji stezovani si na manzela "je to blbec, ser na nej". Prostě si úplně v klidu postěžuj, ono to pomůže.

A já bych se ani nebránila nějakejm takovejm těm trochu silenejsim metodam, jako treba ze jednu uspite vozenim v kocarku nebo nosenim. Moc neverim na takovy to ze "si to dite naucis a ono mu to pak uz zustane". Pomohlo by vam to prekonat tu stavajici krizi a za par mesicu zase prijdete na neco jineho, co bude fungovat Mam znameho co par mesicu vozil mimino kazdy vecer autem na okruzni jizdu mestem, jinak byl uspavani strasnej boj. Preslo to prej samo a jsou vsichni uplne normalni ;)

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:08

MP Meri Haha, možná máme stejnýho známýho, ještě prý to dítě vozil zásadě přes železniční přejezy, protože to drncalo!

Offline moora
8629 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:17

nebo doma kočárem přes žehlicí prkno... (to ještě bejvaly takový jen deska, co se položila na opěradla dvou židlí)

Offline Peggy
77 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:27

Garfie Jen jsem se tě chěla zeptat (můžu tykat?), jestli tvůj muž náhodou nepracuje v jedné japonské firmě, která má postavenou továrnu kousek od Boskovic. Já tam totiž taky pracovala, už je to tedy nějaký čas. Pracovala jsem tam cca od 2000-2007. To ještě ta firma sídlila v Boskovicích a o stavbě nové budovy se uvažovalo. Pak jsem šla na mateřskou, nyní pracuji jinde. Když jsme v tom dětském vlákně.