Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:31

Karja Jasně, že zvládnete. Máte nádherné děti, teda viděla jsem jen tu starší na fotce, ale miminka jsou krásná všechna. Se tady vždycky rozněžňuji, když sem dá někdo fotku batolete, nebo miminka
Dvě děti jsou určitě náročná (kór malinký a blízko od sebe), já mám jen jedno a i to byl kolikrát záhul, ale toho mazlení co pak budeš mít ;) A jací jsou to andílci, když spinkají ;)
Já si včera vyrazila po dlouhé době na vycházku sama, tak se tady podělím o fotky. Udělal mi radost les plný poměnek, neuvěřitelné množství jich tady máme a růžově kvetoucí stromy.

Offline Lamicka
14142 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:32

Karja moje kamaradka ma deti 1,5 roku od sebe a prvni rok byl masakr, co vypravi. Bylo na ni videt, jak byla vyrizena a strhana. Oni si doma zavedli pravidla, nad kterymi jsme my ostatni kolikrat kroutili hlavou, ale casem nam doslo, ze to bylo, aby vsichni prezili. Takoveto v kolik se koupe, kdo koupe, kdo uspava (tam uspaval deti jeden, stridali se po dnech a deti se uspavali dohromady v loznici), kdo ma kdy cas pro sebe.

Ted je detem 5,5 a 4 a mne to prijde super. Deti se uci zaroven lyzovat, jezdit na kole, zajimaji se stejne hry i knizky.... vydrz, bude lip a bude to super. Cim budou starsi, tim to s nimi bude lepsi. 

Kdyz ti nahodou ujedou nervy s malou velkou, tak ji to vysvetli. Ze maminka je jen clovek. Ja verim, ze i malicke deti to vnimaji.

Offline rasaNori
8773 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:35

nonemy myslis neco takoveho?:D

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 08:42

rasaNori No jasně, to je boží, to se prostě nikdy neomrzí ;)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:04

Garfie Nevím, tenhle říkal, že musel každý den měnit trasu, jinak to děcko hned poznalo, že se blíží domů a probudilo se Jako někdy jsou to zoufalý řešení, ale prostě než se zbláznit nebo uchlastat ....

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:28

Asi všichni máte, ale u nás momentálně nejvytíženější hračka, tak kdyby někdo potřeboval tip na celkem levnou zábavu (a nehromadí se počmárané papíry ;).

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:57

Pinot Noir Jojo, potvrzuji.

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:58

To je naše rodina, to shora, kdyby to náhodou někdo nepoznal

Offline rasaNori
8773 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 09:58

Pinot Noir ja to mam doma ale jeste jsem ji nevydala vsanc... Takze zaujala rikas?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:07
Reakce na rasaNori:

Pinot Noir ja to mam doma ale jeste jsem ji nevydala vsanc... Takze zaujala rikas?

​Přesně já. Hmmmhmmm.

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:34

MP Meri @ karja my jsme se taky uz snizili k lecjakym pochybnym metodam. Vecer mame deti rozdelene, ja zpracovavam starsiho (protoze jsem schopna ho unudit ke spanku, zatimco s muzem dite hrozne dovadi a prohani ho do jedenacti) a muz ma za ukol nakrmit z flasky mimino a nejak s nim prezit jeho plactivou devadesatiminutovku. No a na mimino funguje sedet na gauci a mit pustene pratele.

Jako je to hrozny, uspavat mimino u televize, u starsiho jsme meli spravnacke ritualy, cteni pohadek a kdesi cosi. ale tohle nam ted zkratka to funguje. Az to prestane fungovat, tak teprv pak zacnu neco resit. Za pul roku dam vedet, jak moc jsme si to pohnojili...

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 10:57

Zlatého bludistaka získa ten, kto uhádne, čo sme vytvorili dnes

Offline Jimik
příspěvků moje polička 24. dubna 2020 11:06

letfenixa Včelí medvídci?

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 11:16

letfenixa mě napadla včelka mája, ale včelí medvídci jsou asi lepší tip :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2020 11:18

Gatita tak jestli bude usínat u přátel, tak to mi přijde ještě celkem pohoda

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 11:20

letfenixa Mimoni

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 11:26

Je to úľ s vcielkami! Ale teda dieťa prikladá stále viac ruku k dielu

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 11:59

letfenixa tiež by som hádala nejaké včeličky

Inak teda, práve som svedkom webexového vyučovania mladšieho a som veľmi zvedavá, ako ho ešte niekedy presvedčíme na normálnu školu. Je tým totálne nadšený (to on celý čas, ale teraz, keď musím byť kvôli signálu v tej istej miestnosti som pochopila prečo). On celú hodinu trávi tým, že skúša všetky možné funkcie toho softveru a všetkým vnucuje výsledky. Pred chvíľou dokonca vymyslel spievanie (ako v 12-tich, keď už trošku začína mutovať väčšinou spievať nechce), len aby mohol všetkým vnútiť audiofile ...

No, chudák vyučujúci už začína znieť trochu zvalcovane ...

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 15:40

slniecko to je skvělý, to se mi líbí 

U nás čtvrťák začal pracovat na google clasroom a od druhého dne je plně samostatný,  takže o něm nevím a mám čas na druháka. Předškolní dítě se dál  zabává samo

Gatita takhle jsem koukala na podzim, ze se tady večer (kolem 10h) po ulici prochází tatínek s minimem v košíku. Asi potřebovalo čerstvý vzduch

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 15:45

Co to je za divného koně?